cbr 125 vazgeçti gibiyim hyosung gt 250?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üçü de güzel gözüküyor, ama yakından incelemeden kimse kesin bir şey söyleyemez.

resimlere bakınca güzel gözüküyorda içi için yorum istiyorum sizlerden:D

Nasıl senin resmine bakıp karakterini söyleyemezsem, motorun da sesini duymadan durumunu söyleyemem. Yaparım diyen marangozdur, talaştır.

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
ne acı... neden ziyaretçiler yazamıyorki:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

Nasıl senin resmine bakıp karakterini söyleyemezsem, motorun da sesini duymadan durumunu söyleyemem. Yaparım diyen marangozdur, talaştır.

şahane laf valla:queen::queen:
h:queen:eek:cam km sine göre fiyatı nasıl yada ne bileyim bazı insanlar resme bakınca bişeler anlıyor hemen.
içini açıp mı bakim alacağım motora.:)

Sesine bakarakta bişey söylemek mantıksız aslında..
Adam kalın yağ koyup motordaki bütün sesleri sıfıra indirmiş olabilir :)

konu güzel sarıyor:D
ancak bana bilgi lazım arkdaşlar

Hyo birazcık ağır kaçabilir ilk motoru olan bir bayan için :rendeer: Beyaz olan çok hoş gözüküyor.. Ama boyalı olduğu için öncesi hakkında bişey diyemeyiz ki. Dağıttı belki tüm grenajları. Motoru kanlı canlı görmeden resimlerden tahlil etmek için müneccim olmak lazım sanırım :mrgreen:

oyyy o ne iğrenç fardır..!!!deişiyormu bunlar..arkdaşlar

İlk link'teki motosiklet hafif masraflıymış öyle yazıyor.
İkinci link'teki motosiklet hor kullanılmışa benziyor.

Üçü arasında en alınabilir olan üçüncü link'teki kırmızı-siyah olan.
Tabii ki bir ustaya baktırıp onay almak ön şartıyla.

Sunun yarım depo agırlıgını bılen varmı?bırde farlar nası arkadaslar

Hyosung GT250R Ayrıntılı Teknik Özellikler

MOTOR TİPİ DOHC - 8 Sübap Yağ Soğutmalı
MARŞ - Elektrikli
HACİM - 249c
BEYGİR GÜCÜ - 29 hp
SİLİNDİR ADEDİ - 2 Adet
UZUN. x GEN. x YÜK - 2080x760x1120mm
TEKERLEK MESAFESİ - 1445mm
SELE YÜKSEKLİĞİ - 795 mm
AĞIRLIK - 150 kg
VİTES YAPISI - 5 VİTES
FRENLER - Ön çift disk / Arka tek disk
LASTİKLER - 110/70-17 54H ön / 150/70-17 69H arka
YAKIT TANKI - 17 Litre

Çok ağır sayılmaz...

Mersin İl Temsilcisi
beyaz motor : ayna ve far neden hasarlı? satmak isteyen kişi 100tl verip yaptırıp satar, o ne öyle kazalı isteyene 4900 filan. bu tip satıcılar motoruna bakmaz, sadece alıp binip piyasa yapar sonra da para bitince satmaya çalışırlar. gidip ufak sinyal alsa tanesi 6 tl den 24 tl verip minik içi beyaz sinyal alabilirdi. neredeyse bakımı yapılmamış bile olabilir. bir de sanki egsozda bir kaç çizik var. itinalı kullanılmamış sanki. zaten yazılanlardan da motosikletten anlamayan birisi olduğu belli. telefon açıp sormak lazım, zincir yağı ne marka kullanıyormuş :D ( anlayan anladı)

siyah motor : 2006 model diyor ama 2005 ten önceki modellerde gri şase vardı. 2005 yılında suzukiyle beraber hemen hemen tüm markalar siyah şaseye döndü. yani bu motor 2005 öncesi bayi elinde kalanlardan. gerçi sonrakilerle arasındaki tek fark ta bu :) motor 20,000km civarında ama hala orijinal lastikleri kullanıyor. yani 2004 model olsa, 6 yıllık lastik DOT tarihini 2 kez aşmış demektir. en fazla 3 yılık raf ömrü vardır. hem de SHINKO lastik olunca ıslak zeminde sabun gibi kayarsın. yani en az 500tl lastik masrafı var demektir. stickerlardan bazı yırtık olduğuna göre itinalı yaklaşılmamış motora. egsoz orjinal değil. sanki smokehead marka. zincirde sararmış. ancak şasesi düzgün duruyor. eğer egsoz boğazını görseydik daha fazla fikir sunabilirdim.

kırmızı siyah : şase düzgün duruyor. diğer arkadaşın nazi kaskına, hyocunun eldivensiz oluşuna vs bakarsak küçük ve yeni grup üyeleriymiş gibi. ( gerçekten tecrübeli ve bilinçli kullanıcı olsaydılar koruma alırken gösteriş değil de koruma olsun diye kullanırlardı.)
bu motor da piyasa yapmak için kullanılmışa benziyor. yine bunun da lastikleri orjinal ve lastik alman gerekir. aksi halde frenajda zaten sorun yartan bu lastikler sertleştikçe daha da kaymaya başlıyor. 2008 yılı olarak belirtilen motor için şunu söyleyebilirim. sanırım 2007 den beri ülkemize hyosung girmiyor :)

buradan bunları söylebildim ancak.
cbr 125 yerine hyo gtr 250 düşünmene gelince. daha önceki motor tecrübeni ve motor ağırlığı karşısındaki mukavemetini bilmediğim için çok fazla yorum yapamıyorum ama sanki bu ikisi de senin için yanlış kararmış gibi.
sanki ilk motorun çıplak olsa, bir müddet düşüp kalktıktan sonra grenajlı motor kullansan daha iyi gibi. en azından şu cbr benzeri olan juan, çelik vs olanlardan alıp kullansan da sonra bunlara geçsen daha mantıklı gibi. cbr ön grenaj 400 tl filandı her biri. çifti 800 tl. hyonun grenajları 3500tl idi ( farsız )

hakkında hayırlısı olsun :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ağır gelir.
yamaha yzfr125 e bak

hyosung gt 250

tipine bi türlü alışamadığım cbr 125 den iyidir

600 rr ve sonrasında R 1 e kadar gider bu güç.

beyaz motor çok şık duruyor ama kilometresi çok yüksek. 38bin. ileride satarken zarar etme olasılığın çok yüksek ayrıca satmak için seni çok uğraştıracaktır.

20bin km'nin altındaki motorlara bakmanı öneririm duruma göre en az masraf çıkartacak birini tercih etmelisin. Yinede debriyaj balatası, zincir ve dişliler ile birlikte fren balatalarını değiştirmen gerekecektir.

motorun ağır geleceğini pek sanmam cbr125'e göre aralarında 25kg fark ya var ya yok. Asıl mesele selenin yuksekliği ve ayaklarının yere rahat basıp basmaması olacaktır bence.

dönüş kabiliyetini ve sürüş hakimiyetini daha rahat geliştirebileceğin motorlarada bakabilirsin. tabi motoru yatırma ihtimaline karşı bunların naked modellerinide düşünebilirsin. performans olarak aynıdır, sadece oturma pozisyonu biraz farklı. her türlü şekilde iki modelde iyi modeller.

ohbe sabah çok güzel yorumlar gelmiş. teşekkür ederim arkaedaşlar ben beyaza bayılmıştım valla:(
ben supersport tarzı istiyorum .
boy konusunda bilmiorum bi iki kere 600ff kullandım oda topukluyla.
ztn uzun geliyordu. ama nrmalde bunun koltuk dahamı yüksek bilmem.
yook aldıktans onra hiç bişeyini deiştirmemem lazım:)
biraz dahaaraştırıp suraya koyayım .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-r-hyosung-gt250r-37189366/detay

4<350

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uksuz-mont-2-kask-termal-yelek-35650298/detay

buna lutfen bakınızzzz???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-esi-yok-mavi-hyosung-250-gtr-34964716/detay

Son düzenleme:
ohbe sabah çok güzel yorumlar gelmiş. teşekkür ederim arkaedaşlar ben beyaza bayılmıştım valla:(
ben supersport tarzı istiyorum .
boy konusunda bilmiorum bi iki kere 600ff kullandım oda topukluyla.
ztn uzun geliyordu. ama nrmalde bunun koltuk dahamı yüksek bilmem.
yook aldıktans onra hiç bişeyini deiştirmemem lazım:)
biraz dahaaraştırıp suraya koyayım .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-r-hyosung-gt250r-37189366/detay

4<350

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uksuz-mont-2-kask-termal-yelek-35650298/detay

buna lutfen bakınızzzz???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-esi-yok-mavi-hyosung-250-gtr-34964716/detay

Bu diğerlerinden de kötü. Hiç tavsiye edilceğini sanmıyorum. Hertarafında boya var gibi gözüküyor:farao:

bu boyayı nasıl anlıyorsunuz?
kalın mı duruyor?

sarı apaçi motoru gibi olmuş plaka filan oynanmış motorla belli diğer ikiside yorgun duruyor siyahın zincirine bak anlarsın paslanmış zincire bakmayan adam Allah bilir motor kısmına nasıl bakar:)
Boya konusuna gelincede orjinal motor 10 yıllıkta olsa belli eder fabrikasyon renginden verniğinden bunların boyalı olduğu belli paranı biraz daha biriktir güzel makinaya bin sonuçta nikahına almıyosun elbet satacan :p sattığında para etmeli :cat: Hakkına hayırlısı olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar