SYM GTS 250 Sis Ampülü

Selamlar;

Sislerimden 1 tanesi patladı.Yanılmıyorsam H7 ampül kullanıyor gts 250'nin sisleri.Ancak internette bakıyorum H7 ampül 55W da var 85W da var açıkçası arada kaldım.İlk kezde değiştireceğim için bir öneriniz varmıdır?Xenon yapmadan(çünkü kendim takmak istiyorum xenon kuracak bilgim henüz yok)karşıdan gelenide yormadan,görünürlüğümüde arttıracak bana en uygun sis ampülü hangisidir?Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Selamlar;

Sislerimden 1 tanesi patladı.Yanılmıyorsam H7 ampül kullanıyor gts 250'nin sisleri.Ancak internette bakıyorum H7 ampül 55W da var 85W da var açıkçası arada kaldım.İlk kezde değiştireceğim için bir öneriniz varmıdır?Xenon yapmadan(çünkü kendim takmak istiyorum xenon kuracak bilgim henüz yok)karşıdan gelenide yormadan,görünürlüğümüde arttıracak bana en uygun sis ampülü hangisidir?Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

sym gts topiğine yazman daha iyi olurdu ama kendimce bişeyler söyleyeyim

bu scooterin far sistemini incelemiştim. yan grenajlarda gömülü 2 halogen sis farı var ama bunlar H-7 ye benziyor fakat değil! yakından bakınca zaten anlaşılıyor, tahminimce 35w yada daha düşük watt a sahip garip bir ampul ozaman değerine özellikle bakmıştım ama şimdi hatırlamıyorum

eğer normal h-7 takarsan sisleri açtığımda 110w +55w+(55w sellektör) gibi bir güç sarfiyatı olur buda bir motosiklet için zaten zor bir kaynak oluşmudur

eski sym gts 250 kullanıcısı olarak sis ampullerini bulman çok zor.
35 w dır. ben ise araba parçası satan yerden 35 w başka sis ampulu aldım. bunu taktım. oldu. 55 w sakın takma olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar