İstanbul MT Cruiser Buluşması / 14 Ocak 2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selamlar arkadaşlar...

İstanbul'daki Cruiser, Chopper ve Costum kullanıcıları olarak beraberce organizosyonlar yapıp birlikte sürüşler, toplantılar ve piknikler yapmak isteriz.

Hatta biz bir başlangıç yapıp aşağıdaki arkadaşlar ile bir görüşme yaptık, ilk buluşmamız çok keyifliydi ve ikinciyide sabırsızlıkla bekliyoruz.

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-Motorkafa

Kimbilir belki yeni bir Kulübe MT Sayesinde adım atmış oluruz...

Görüşlerini bildirmek ve aramıza katılıp bizlerle vakit geçirmek isteyen herkesi bu başlık altına bekleriz :)

İlk görüşme olmasına rağmen pek tanışma gerginliği yaşandamı. Sıcak bir ortam oldu. İlerleyen günlerde çok daha sıcak ve eğlenceli olacağına eminim.

istanbulda yaşasam size katılmayı çok isterdim . :( umarım iyi bir kulüp oluşturursunuz .

Ne oluyor yahu? Buluşalım diye başlık açılmış ama millet buluş görüşmüş memnun oldum vs. diye yazmış :)
Anlamadım ben bu işi?

Ne oluyor yahu? Buluşalım diye başlık açılmış ama millet buluş görüşmüş memnun oldum vs. diye yazmış :)
Anlamadım ben bu işi?

Yeni bir gurup olarak yeni bir akım başlatıyoruz. Önce buluşup sonra başlık açıcaz bundan sonra :) :p

Bu arada canım acayip dürüm istiyor ne zamandır

Çiğköfteler hakikaten güzeldi. Önümdeki tabağı çaktırmadan götürücektim de ayıp olmasın dedim :)

İyiymiş :)

Dürüm için başlık açacağım birazdan, bu cumartesi toplanalım gene.

Cumartesi oradayım :) (kendi buluşmamız olmazsa tabi : )

Son düzenleme:
19 daki toplaşmadan sonra çıkıp dürümcüye gideriz diye düşünüyorum.

alp msn aç bakalım gelmişmi. ayrıca isim sıralamana gerek yok bence. biz 9 kişi zaten orda olucaz. gelen arkadaslarda hosgelir:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 ----------

19 daki toplaşmadan sonra çıkıp dürümcüye gideriz diye düşünüyorum.

iyi düsünüyosun. saat uygun ve aksilik olmassa gidebiliriz bencede:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar