Dostum hangisinden başlıyayım bilmiyomki
motorsiklet iki üç ay kadar kaldı bende her hafta sonu serviste idim
ilk evvela bu modellerin hepsinde olan bazı hatalardan bahsedeyim
ilk ve en önemlisi motorsiklette ön takımlar hiç çalışmıyo yani süspansiyonlar arkalarda beklenenin çok çok altında bu ise rahat ve güvenli sürüşün esamesi okunmuyo yani motorsikletin üstünde birde poponu sabit tutma çabası göstermek zorunda kalıyosun çünkü en ufak bi lakada motorzıplayıp duruyo heleki arkada oturan için bu motor tam bir işkence
(Bu bizim memlekette bir kazaya sebep oldu hız kesme tümseğine biraz hızlı giren bir arkadaş saçıldı gitti yolun ortasına motor bi tarafa kendi bir tarafa)
İkincisi Tüm cruiser lere bak ağırlığı arkadadır yani oturuşunu falan incele şöyle geriye doğru atar seni motor bu nun yapısı ise bi acayip tüm ağırlık motorsikletin önünde ve dikkatli bak göründüğü gibi yakışıklı bir motor deği ablak bi yüzü var.
Üçüncüsü biraz süratlendinmi yani 70-80 hiç abartmıyorum motor sallanmaya başlıyo
dördüncüsü bu motorsiklet ile virajı almak hadi canım sende ....
Beşincisi kullanılan malzemelerin tamamı berbat
Bu ilk olarak aklıma gelenler motorundan motoruna değişen elektirik aksamı fren ve çeşitli hatalar kusurlar ve eksiklikleri saymıyorum eğer alırsan bahtına neler çıkacak artık görürsün
AMA 4.600,00 YTL BENİM ÇÖPE ATACAK PARAM VAR DİYORSAN
SEN BİLİN ADAMIM