atış poligonu avrupa yakası

poligona öyle grup gidiyorsanız haberim olsun.taşıma tabancam var kaç senedir atış yapmadım.benim için de vesile olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hatis hanım ;şu çizdiğiniz tasarımları görebileceğimiz bir web adresi vs var mı acaba? Çok merak ettim ..

tabiki msn eklerseniz, gösterririm veya facede bi iki bişe koymayı dusunuyorum. ancak şimdi lütfn bunada reklam demeyin.arkadaş sorduğu için cvpladım.

Hatis hanım ;şu çizdiğiniz tasarımları görebileceğimiz bir web adresi vs var mı acaba? Çok merak ettim ..

yahu hatis sen ne iş yapıyon

hocam bu tarz hitaplar pek şık olmamış...kimin neci olduğu aslında kimseyi ilgilendirmiyor..hatis nikli üyenin bende feyk olabilme ihtimalini düşünmüyor değilim ama zamanla taşlar yerine oturacaktır...ki kendiside bize birşeyleri ispatlamak zorunda değil...zaman içersinde ak koyun kara koyun çıkar ortaya...bir şekilde fire verir...biz genelde düz mantık yürüten robotik bir toplum olduğumuz için farklılıklara karşı pek sempati ve hoşgörü içinde olamayız...hassasiyetleri kaşıyan ve toplumun bu hassasiyetlerini kullanarak dikkat çekmeye çalışan kova burcu insanları da olabilir...toplumda her telden türden renkten insan var...bunu hayatın içinde görmemize şahit olmamıza saygı duymak zorunda olduğumuzu bilmemmize rağmen forum ortamında garipsememiz komik olan durum aslında...

mete bu atişlar düzgünmü sence he tabi güvenlik şirketlerinin atışı ise düzgün birde 10 mt atış yapıp ben görev yaptım dersiniz :queen::queen:

nası düzgün mü abi yav...:pale:alınterime emeğime halel getirme namusumla vurdum ben o hedefi...:queen:

üç köşe teşkilini icra edememişin pandispanyacım.

hay bin arpacık...ne üç köşesi ganga...hedefi ölümcül olmayan bölgelerden vurmak amac...:cherry:

Daha iyisini 200 metreden yaptıydım :p 5.56 HK33'le hem de :)

Birader de 200m'den G3'le 20'de 20 vuruyor :mrgreen:

ganga askeriyede m1 piyada tüfeğiyle rezil atışlar yapmıştım...ben bu kadar taka bir alet görmedim hayatımda...g3 leride beğenmiyorum...

aga ne varsa mp 5 otomatikde var...benim için silah mp5...

ne üç köşesi ben bazı güvenlik şirketlerimnin atış egitimlerine ve sınavlarına şahit oldum. boy hedefinde mermi varmı var görev yaptı oluyor.:queen::queen:

ya abi güvenlik dediğin bildiğin bekci...bekci adama silah verirsen hırsız diye koruduğu yerdeki işçiyi bile vurur valla...bende anksiyete raporu var buna rağmen aldım silahlı kimlik...yani canımı sıkan olursa yanlışlıkla :p zaafiyet göstereblirim...:queen: İngiltere de polislerde bile silah yok iken özel güvenlik teşkilatına silah verilmesi garip...sivil kişilere silah insiyatifi bence yanlış..

hocam bu tarz hitaplar pek şık olmamış...kimin neci olduğu aslında kimseyi ilgilendirmiyor..hatis nikli üyenin bende feyk olabilme ihtimalini düşünmüyor değilim ama zamanla taşlar yerine oturacaktır...ki kendiside bize birşeyleri ispatlamak zorunda değil...zaman içersinde ak koyun kara koyun çıkar ortaya...bir şekilde fire verir...biz genelde düz mantık yürüten robotik bir toplum olduğumuz için farklılıklara karşı pek sempati ve hoşgörü içinde olamayız...hassasiyetleri kaşıyan ve toplumun bu hassasiyetlerini kullanarak dikkat çekmeye çalışan kova burcu insanları da olabilir...toplumda her telden türden renkten insan var...bunu hayatın içinde görmemize şahit olmamıza saygı duymak zorunda olduğumuzu bilmemmize rağmen forum ortamında garipsememiz komik olan durum aslında...

nası düzgün mü abi yav...:pale:alınterime emeğime halel getirme namusumla vurdum ben o hedefi...:queen:

hay bin arpacık...ne üç köşesi ganga...hedefi ölümcül olmayan bölgelerden vurmak amac...:cherry:

ganga askeriyede m1 piyada tüfeğiyle rezil atışlar yapmıştım...ben bu kadar taka bir alet görmedim hayatımda...g3 leride beğenmiyorum...

ya abi güvenlik dediğin bildiğin bekci...bekci adama silah verirsen hırsız diye koruduğu yerdeki işçiyi bile vurur valla...bende anksiyete raporu var buna rağmen aldım silahlı kimlik...yani canımı sıkan olursa yanlışlıkla :p zaafiyet göstereblirim...:queen: İngiltere de polislerde bile silah yok iken özel güvenlik teşkilatına silah verilmesi garip...sivil kişilere silah insiyatifi bence yanlış..

bildiğiniz canlı kanlı insanım valla:)
gören epey kişi oldu ztn. kortej darüleceze cafede fln.
facedede ekleyen görüyor.

bu kağıtlarda vurulması gereken yer neresi ALLAH aşkına:queen::queen:
her nyer delik deşik.
:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

her nyer delik deşik.

işte atış yapmışlar can alıcı yerden vurmamakmış falan fıstık meydanı boş buldu salıyor.:p

hocam bu tarz hitaplar pek şık olmamış...kimin neci olduğu aslında kimseyi ilgilendirmiyor..

Ne dedim ki ? Merak ettim sordum sadece . Bir çarşafın kaç farklı şekilde tasarlanabileceğini sen merak etmiyor musun :mrgreen: ?
( daha önce eyong'un yaptığı gibi hemen faşist demeyiniz lütfen, şaka yapıyorum )

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne dedim ki ? Merak ettim sordum sadece . Bir çarşafın kaç farklı şekilde tasarlanabileceğini sen merak etmiyor musun :mrgreen: ?
( daha önce eyong'un yaptığı gibi hemen faşist demeyiniz lütfen, şaka yapıyorum )

o demeyecek ama ben seni imzana havale ediyorum :p(buda şaka)

Motosikleti
750x

Senelerdir tekstil sektörünün içinde olan biri olarak hiç bir tasarımcının ürettiği modelleri ilgili kişi dışında kimseye gösterdiğini görmedim.

Çünkü işi bilen biri için o modelleri bir bakışta kopyalamak çok kolay.
O yüzden tasarımcılar ilgisi olmayan kişilerden modellerini gizler :)
Haklılarda bence, kafa patlat emek ver ortaya model çıkart elin adamı senin modelini sana satsın sonra :)

Ha eski koleksiyonları çıkartıp göstermesinde bi sakınca yok tabiki.
Modasi geçmiş oluyor çünkü eski koleksiyonlarin :)

Senelerdir tekstil sektörünün içinde olan biri olarak hiç bir tasarımcının ürettiği modelleri ilgili kişi dışında kimseye gösterdiğini görmedim.

Çünkü işi bilen biri için o modelleri bir bakışta kopyalamak çok kolay.
O yüzden tasarımcılar ilgisi olmayan kişilerden modellerini gizler :)
Haklılarda bence, kafa patlat emek ver ortaya model çıkart elin adamı senin modelini sana satsın sonra :)

Ha eski koleksiyonları çıkartıp göstermesinde bi sakınca yok tabiki.
Modasi geçmiş oluyor çünkü eski koleksiyonlarin :)

evet bu konuda haklısınız, ancak bn gösteriyorum sdece sanal ortama koymuyorum,kafa oldukça hamdolsun tasarlarım ama neticede insanlarda çalıyor.
merak edenlere msnden fln gösteriyorum.
art niyette aramam böle diyenlerde.:cat:
moda tasarımcısıyım ama böle şeylere pek takılan biri değilim.moda adı altında ne rezillikler yaşanıyor
modada şimdi çokhoş gelen şey 10 yıl sonra iğrenç 30 yıl sonra hoş 40 yıl sonra mükemmel geliyor, bence herkezin klasikleri vardır mesela herkeze klasik bir renk yakışır ömür boyu onu kullansada tatlı çekici görünür.
face'mde fln stil danışmanlıklarını yaptığım erkeklerin fotoları var ..tabi yine hepsini koyamıyorum çünki ya istemiyorlar yada ben doğru bulmuyorum.
koyduklarım binde bir:):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hatis hanımefendinin açtıği konuları her zaman ilgiyle takip etmişimdir;
Hele Mete de burada ya artık bu konu kan şekerimizi yükseltir,tadından okunmaz.
:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i

Bende severdim ama atışını değilde taşımasını, malum baretta dan az irice olduğu için koşularda taşıması kolay olurdu..

Her gece yerli dizilerimizde gözümüze sokuyorlar beylik tabancaları da bilmem bir türlü ısınamadım. Yalnız tüfeğe hayır demem, hele Ak47 ile atış yapabilecek şansımız varsa her zaman varım. :)

her nyer delik deşik.

biz hatun kişilerin gizemli olanlarına alıştık...:p vereceğin bir hesap varsa onu bize değil seni yaradana verirsin...O'nun emriyle örtünüyorsun...kimlerin seni nasıl yorumladığına önem vermiyorum... biraz daha olgun paylaşımlar beklerim senden...feyk üye olabilirsin...bizi kandırabilirsin bu fazla umrumda değil...şekil şemali aşıp kalbinle yüreğinle zekanla buraları fethetmelisin...:wiinkk:

işte atış yapmışlar can alıcı yerden vurmamakmış falan fıstık meydanı boş buldu salıyor.:p

eğitimliyiz Allaha bin şükür...:)

biz mektepli sen alaylı...:cherry:

bence kimseyi şeklinden şemalinden dolayı yadırgamak ve ince ince bizim gözümüzün önünde manevi anlamda tacizkar tutumlar sergilemek ve bir nevi linc etmek bize yakışmaz...hoşgörüden uzaklaştık...

Hatis hanımefendinin açtıği konuları her zaman ilgiyle takip etmişimdir;
Hele Mete de burada ya artık bu konu kan şekerimizi yükseltir,tadından okunmaz.
:)

Savaş Abi hayatı akışına bırakmak lazım...:wiinkk:

Bende severdim ama atışını değilde taşımasını, malum baretta dan az irice olduğu için koşularda taşıması kolay olurdu..

Her gece yerli dizilerimizde gözümüze sokuyorlar beylik tabancaları da bilmem bir türlü ısınamadım. Yalnız tüfeğe hayır demem, hele Ak47 ile atış yapabilecek şansımız varsa her zaman varım. :)

ben mp5 in pratikliğine hastayım...seri bir mekanizması var...dizilerde patlatılanlar çatapat gibi bariz kurusıkılar göz zevkimi bozuyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mete ben sizin egitilisinizi çok seyrettim birkeresinde hocanın biri ile kavga bile ettim
O yüzden alayli olmak daha güzel benim silahla tanışmam 17 18 yasımdan gelir biraz kendi kendimi sonradan Bayrampaşa'da bir poligon vardı orda bir hoca vardı Allah rahmet eylesin o öğretti.ama sizin cogunuzu cebimden çıkarırım evel Allah

bugun ilk atışımı bir subay arkadaş ile eyüp poligonda yaptım.
ve tam hedeften vurdum birtanesini:D bu sevindirici haber
kötü haber dolu silahı yana çevirdiğimde iki erkek korkudan öldüler:D
isterseniz resimleride eklerim:=)
ALLAHım o nasıl bir yerdir ya..
öle bi tarif edicemki direk gidebileceksiniz.
kimse bizim gibi aramıcak:D

Abi biz ufak kalibrelerle uğraşmıyoruz trap yapıyoruz genelde istinyede poligonda bildigim kadarıyla tabanca ve havalı tüfek atışlarida var

Mete ben sizin egitilisinizi çok seyrettim birkeresinde hocanın biri ile kavga bile ettim
O yüzden alayli olmak daha güzel benim silahla tanışmam 17 18 yasımdan gelir biraz kendi kendimi sonradan Bayrampaşa'da bir poligon vardı orda bir hoca vardı Allah rahmet eylesin o öğretti.ama sizin cogunuzu cebimden çıkarırım evel Allah

valla abi ben doğduğumda babam polis memuruydu...:pbeşikte silahla tanıştım bende...:p Polis Lojmanlarında 1990 da babamın silahını kurcalarken yanlışlıkla ateşledim duvarı deldim...odada ki yankıyı hiç unutmuyorum kulağım 3 gün zın zın zınlamıştı...babamda bir kez silah temizlerken kendini ayağından vurmuş 1975 de...:queen:

bugun ilk atışımı bir subay arkadaş ile eyüp poligonda yaptım.
ve tam hedeften vurdum birtanesini:D bu sevindirici haber
kötü haber dolu silahı yana çevirdiğimde iki erkek korkudan öldüler:D
isterseniz resimleride eklerim:=)
ALLAHım o nasıl bir yerdir ya..
öle bi tarif edicemki direk gidebileceksiniz.
kimse bizim gibi aramıcak:D

hatis şimdi avatarını gördüm ve senin biraz çocuk olduğunu düşünmeye başladım...bu tarz pozları 16-17 yaşındaki gencler veriyor...net cafeden hayabusayla 360 yaptım diye konu açan veledlerin üslubu...bu tarz fotolarla egonu tatmin etmen seni zayıf gösterir...bende taşıdım belimdeyken foto çekip buraya da yüklemiştim zamanında...ama böyle avatar yapıp kendimi ahmak durumuna düşürmedim...olgun olmak olgun davranmak zor birşey mi...zıpçıktı havalar kimseye birşey kazandırmaz...beni senin veya kimsenin hayatı ilgilendirmez...bir forumdaşın olarak zayıf görünmeni zaafiyet göstermeni istemem...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mete Allah'a şükürler olsun silah temizlerken veya kurcalarken hiç ateş almadı
Ama 22 yasımdan beri taşırım Allah hiç kulandirmasin inşallah

hatis sen buralarda olsaydın bol bol atışa götürürdüm ben seni de istanbul uzak

hatis sen buralarda olsaydın bol bol atışa götürürdüm ben seni de istanbul uzak

teşekkür ederim:)
ALLAH razı olsun.:cherry:
ama nasib burda başladık işte.
hala resimleri koymadım bu arada. koycam inşallah.

bizler cocuklarımıza bıle oyuncak sılah almazken burda bınlerce kişininin okuduğu hele hele benım açımdan daha genc cocuk sayılan genclerımızı sılaha özendırici haberlerı burda motosıklet stesınde paylaşmak benı gercekten şaşkına uğrattı bazı hobılerımız olabılır heveslerımız de olabılır ama bu heves ve hobılerımız coğunluğun izledığı bır stede paylaşımı yarar sağlayacaksa paylaşılmalıdır bunun bır cok örneklerı var ama bu örnek asla silah mermı olmamalıdır :farao::farao::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar