benim motorumda satlık fiyat 8 000 tl
altın kaplama filan heralde
benim motorumda satlık fiyat 8 000 tl
maverick benim motor alalı tam bir ay oldu 7600 km aldım 8400 km oldu bugün.
aldıktan 2 gün sonra casrol yağ 10w404t yağ koydum, hava filresi değişti.
sabahları hafif gaz vermeden çalışmıyordu. gaz vermekte zarar verirmi diye kafamı kurcalardı.
üç gün önce castrol un scooterler için ürettigi yağı koydurttum. CASTROL 10W40 SCOOTER.
şanzıman yağınıda değiştirdim usta değişmek istemesede. şanzıman yağı rodajdan sonra değişmeli ama biçok servisler değişmiyo. dün ve bugün motor gaz vermeden start düğmesine tek basmada çalıştı üstelik 2 saniye dahi basılı kalmadı düğme.bu arada aldığımda beri 97 oktan benzin alıyorum şimdi kafama takılan birşey yok. tek düşündüğüm piston segman degişmeden motor inmeden 70 bin km yapabilirmiyim:silent:
anlaşılan motorunu çok seviyorsun 100.000 km devirmeni dilerim benimde almak istediğim bir kaç motordan birisi bu x9 250 x evo 250 bunlar piaggio belki suzuki burgman 400 4 seçenek var önümde ilk bahara kadar biriktirip kalanı kredi çekip alacağım bazen forumları okuyorumda kiminin kara dediğine kimisi ak diyor ama 3 aşşağı 5 yukarı herkesin sorunsuz bindiği bir motor güle güle kullan
evet ya millet memmun motorundan sesleri çıkmıyo galiba.
benim sorunum var::salut: güzelim gts mi apartmanın önüne park ediyom üzerine bırandasını örtüyorum yağmurdan kardan güneşten korunsun diye.
bizim burda okadar çok kedi varki bendiyim 5 tane siz deyin 25 tane. brandanın altından girip sabaha kadar motorun selesinin üzerinde yatıyolar. 10 gündür motorora binmiyordum bugün brandayı açtıgımdaki pislikleri görseniz :cyclopsan sabaha kadar motun alarmı susmuyor dün gece sopayla indim brandayı yavaşca kaldırdım :bounce: iki tanesi sex yapıyordu selenenin üzerinde. yahu daha ben manita ayarlayıp motora bindiremedimr:
mart ayı gelirse selenin halini siz düşünün:salut:kedi kovucu sprey alayım dedim oda kesin çözüm degilmiş. bana yol gösterin ya zehirliyecem ya sele üzerine elektirik döşeyecem. bu arada bu arada panter emeli görürseniz slm söyleyin:rendeer: gelsin derdime çare bulsunr:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
su linke bir bakın: http://il.youtube.com/watch?v=jTXnflNZYBg
http://www.vidivodo.com/289390/kediler-grup-sex
motorunuzun selesinde bunlar yapılırsa ne olur?
Arkadaşlar selamlar;
GTS 250 için türkçe kullanım kılavuzu aramaktayım.konuda bir tane vardı ama link ölmüş indiremedim.Elinde olan varsa çok makbule geçer.Şimdiden teşekkürler.