bu arada elimde 4 tane üstünde kırmızı yamaha yazan tozluklardan var. motoruna çamur gelmesini istemeyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim
Aman diyeyim kardeş resimlerini koyabilirsen bi bakayım özelden fiyatı gönder başka çeşit oalbilir mi düz mesela yazısız falan ... neyse detayları görüşürüz sen bir resim gönderde...
Arkadaşlar birde hafta sonu moto aya ve motomax a gittim. Yakın diye motomax a baktım internetteki kampanyalı mont, pantalon ve eldiven alayım dedim vay kardeş onlardan kalmamışta şunların takımıda varda liste fıyatı bilmem kaç .99'da kampanyalı 499 yuh dedim hüsran. Hemen devam ettim moto aya orda da prosev varmış aldım bir tane güzel bir mont... pantolan, eldıven, far, ayna, falanda almıştım (ayrıca bolca yedek parçada var sıkı pazarlıkla güzel şeyler olur gibi) kredi kartıyla taksit olmayınca montu aldım sadece .... yakında taksitli satışa başlıyacaklarmış bilginize...
ARBETUS ayrıca bi ayarlama yapalım havaların iyi olduğu vakit h.sonu veya akşam mesai çıkışı bi yerlerde çay falan gitmeden tanışalım...