birde ekleme
şeffaf stopu kullanmak içinde içteki ampulleri değiştirmek lazım. çünkü görüldüğü üzere fren lambaları renksiz. kırmızı ile değiştirmek şart.
birde eklemeşeffaf stopu kullanmak içinde içteki ampulleri değiştirmek lazım. çünkü görüldüğü üzere fren lambaları renksiz. kırmızı ile değiştirmek şart.
ZAT'ım var diyorsunuz! Bazen birilerinde şeffaf stop görüyorum diyorsunuz! Soruyorum mesaj atıyorum cevap vermiyor diyorsunuz! Yada yolda görsem yetişemiyorum diyorsunuz. İşte bilmeyenlere ŞEFFAF STOP sırrı:cat:
Ortadaki altlı ütlü vidayı sökün, arkadaki kırmızılı turunculu camı çıkarın, sonra çıkan camın içine bakın, elinizde tutuğunuz camın dışının şeffaf içinde ise kırmızı turuncu bir plastik plaka olduğunu göreceksiniz. Köşelerdeki tırnaklarını düz tornavida vb. yardımı ile ittirip içindeki renkli plastik plakayı çıkarın ve elinizde en dıştaki şeffaf kısım kalacak. Renkli kısmı ne olur ne olmaz diye saklayıp şeffaf kısmı yerine vidalayın.
Buyrun size şeffaf stop.:bounce:
![]()
![]()
Koray bütçen nedir?:silent:
3000-3500 civarı
Bundan sonra yollarda LIGHT ZAT'çıları göreceğiz anlaşılan :mrgreen:
arkadaşlar 150 zat var komple boyatmak gerekiyor maliyet ne olur acaba ??? hem dış taraf hem de içerdeki siyah kısımlar... ve bodrumda olan varsa nerde yaptırabilirim bilgisi olan varmı ?
Hiç mi zat kullanan kalmamış forumda? Kaç gündür tek bir mesaj atılmış enteresan...
bir kaç kez sevpadan fiyat aldım fiyatları pahalı gibi geldi.geçen gün yolda kaldım,motoru en yakın nautilus avmnin karşısındaki kanuni servisine götürdüm.adamlar bobin değişecek dediler.bende motoru bıraktım aksam alacagımı söyledim.aksam gittiğimde bobinin soketinin çıktığını söylediler değişmesine gerek yokmuş,3 5 at yeter dediler.. yani isteseler bobinin parasını alabilirlerdi.bide efendi adamlara benziolardı,bakım için tekrar oraya götürmeyi planlıyorum o yüzden bir fiyat araştırması yapayım dedim..bu arada o servisi tanıyan bilen varmı (""bay motor"") ??