- Konu Yazar
Arkadaşlar eskiler bilir Bir efsanemiz vardı onunla talihsiz bir kaza geçirdim kamyon motorun üstünden geçti herkes bu adam olmaz dedi kaldır at dedi ama kıyamadım uzun uğraşlar sonucu tekrar yeniden ayağa kaldırdım. Resimleri çektiğim makinanın tarih ayarı yapılmadığı için sizleri tarihler yanıltmasın.
Evet arkadaşlar EFSANEYİ tekrar elime aldım bakalım beğenecekmisniz?
Bu arada iş hali işte eller üst baş ayak her şey kirleniyor ama yapılan iş sonuca ulaştıkça insan zevk almaya başlıyor.
Şükür işler yolunda ve astarı atıyoruz.
View My Video
İlk astar kuruyana kadar nikelajları temizlemem gerekiyordu sağolsun yasin kardeşiminde yardımıyla onuda aradan çıkardım.
Şimdi sıra geldi boya işleminin videosuna buyurun izleyin
View My Video
Boya işi bitti ve iş artık EFASANEYİ ayağa kaldırmaya geldi Veysel ustam her zamanki gibi yanımda.
Veysel usta mototoru atarken bizde nedim beyle kaportanın şeritlerini çekiyoruz.
Bütün işler bitti derken aklıma Efsaneye CEZET motoru koymak geldi onuda yaptım şükür..
Evet arkadaşlar EFSANEYİ tekrar elime aldım bakalım beğenecekmisniz?
Bu arada iş hali işte eller üst baş ayak her şey kirleniyor ama yapılan iş sonuca ulaştıkça insan zevk almaya başlıyor.
Şükür işler yolunda ve astarı atıyoruz.
View My Video
İlk astar kuruyana kadar nikelajları temizlemem gerekiyordu sağolsun yasin kardeşiminde yardımıyla onuda aradan çıkardım.
Şimdi sıra geldi boya işleminin videosuna buyurun izleyin
View My Video
Boya işi bitti ve iş artık EFASANEYİ ayağa kaldırmaya geldi Veysel ustam her zamanki gibi yanımda.
Veysel usta mototoru atarken bizde nedim beyle kaportanın şeritlerini çekiyoruz.
Bütün işler bitti derken aklıma Efsaneye CEZET motoru koymak geldi onuda yaptım şükür..