Yav yok mu koca MT'de dövme yapan bir kişi? Şöyle uygun fiyattan (boyasını falan ben alayım ne bileyim işte) bir yardımcı olsa bize..
Valla kendini burada aişe etmek istemeyen bir sanatçımız var ise aramızda özel mesaj yolu ile bana ulaşsın lütfen..
Çok yüksek fiyat istiyorlar tanıdık işi olmayınca..Elbette money talks ama bir güzellik yapılamaz mı kampanya gibin vs.?
:mrgreen:
evt süper bişey,inanılmaz gerçekçi ama ben bunu Türkiyede yapabilecek dövmeci olduğunuda sanmıorum, ne yazık ki :silent:
ben pilot kalemle yazdırıp bır sansımı denıyım ozamanAnnemin imzası var sırtımda...desteğini hissetmem açısından çok değerli benim için.ayrıca dövmeyi yaptırdıktan 1 ay sonra motor almama ikna oldu annem.güzel numara, denenmiş ve onaylanmış :cat:
Valla komple sırt, kollar ve baldırları kaplayacaksak gelirim Avustralya'ya, ama o zaman da otel parası senden olur :mrgreen:Ben yapiyorum yeni yeni basladim osbourne.Gel hallederiz para istemez.Ucak bileti senden sadece![]()
VAR KARDEŞİM VAR
TURKBİKERS'ın başkanı fatih'in stüdyosu var moda'da... sana her konuda yardımcı olur:wiinkk::cat:
İsmi; tattoo brothers
Valla komple sırt, kollar ve baldırları kaplayacaksak gelirim Avustralya'ya, ama o zaman da otel parası senden olur :mrgreen:
Var kardeşim var ile olmaz bu işler Ayberk'im :mrgreen:
Adamları tanımıyorum, gel bir gün gidelim beraber mekana, tanışalım vatandaşlarla
Telefonumun sende olması lazım, eğer müsaitsen bu haftasonu bile gidebiliriz, cumartesi günü mesela..
gelmisken suyunu cikartayim diyorsun yani![]()