Honda Cbr 125 Çalışmıyor

Selam Arkadaşlar 2 Gün Önce Honda Cbr 125 Aldım. Sabah Çalışmıyordu Sonra Motorcuya Götürdüm ve Buji Ateşleme Yapmıyor Dedi. Buji Falan Değişti ve Motor Çalıştı 3 Kilometre Kadar Gittim ve Motor Stop Etti Çalıştırdım Tekrar Devam Ettim Yine Stop Etti 3-4 Sefer Oldu Bu En Sonunda Çalışmadı Acaba Sorun Neden Olabilir.Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler

anlattıgın durum benzınden olabılır,
benzın az gelıyor ve sadece karburatorun haznesı dolunca boşalana kadar gıdıyor ve bıtınce stop edıyor,

ve daha pek cok seyden olabılır,
ist neresı???

Gazı OsMAN Paşaya yakınsan eger yardımcı olabılırım...

Gaziosmanpaşadayım Zaten Avatarındaki Motor Seninse Seni Daha Önce Gördüm Motor Pazarında Gri Bitane Derbi 125 Gp İle Geliyordum Görmüssündür

1) Atesleme sistemine komple baktir.
2) Benzinden de olabilecegi gibi pislikte gelmis olabilir. Benzin filtresinide bi gözden gecir.

Teşekkürler Yarın İlk İş Öyle Yapıcam Çoğu Kişi Aynı Şeyi Söyledi Motor Kitlemiştir Diyenler Var Öyle Birşey Olabilirmi

Bir calisiyor bir calismiyor diyorsun? Benim anladigim senin mars basiyor ama atesleme yapmiyor.
Hatta benzinde pislik olsa arada sirada motor bi calisir sonra stop eder. o yüzden sen direkt atesleme sistemiyle basla. Yani kontagi bile kontrol ettir. Aklima bisey daha geldi. Buji yi cikarttir ve bujinin tirnak kismina bi bakin yag var mi yokmu diye (umarim yoktur).

Son düzenleme:
Bir calisiyor bir calismiyor diyorsun? Benim anladigim senin mars basiyor ama atesleme yapmiyor.
Hatta benzinde pislik olsa arada sirada motor bi calisir sonra stop eder. o yüzden sen direkt atesleme sistemiyle basla. Yani kontagi bile kontrol ettir. Aklima bisey daha geldi. Buji yi cikarttir ve bujinin tirnak kismina bi bakin yag var mi yokmu diye (umarim yoktur).

Evet Marş Basıyor Çalışcak Gibi Oluyor .

Birde Vurduruyorum Çalışıyor Gazı Bırakınca Gidiyor.

benzin göstergesinin düzgün çalıştığına ve motorda benzin olduğuna emin misin?

komik bir soru oldu ama şamandıra düzgün çalışmıyorsa benzin bittiği için motor stop ediyor olabilir. :)

anadolu yakasında isen hasanpaşa'da ki uğurlu motora götürmeni tavsiye ederim. cbr125'in bakımlarını orda yaptırıyordum. çözüm bulacaklardır.

Gazı bırakınca stop ediyor demişsin. Rolanti ayarıyla oynamayı denedin mi? belki az benzin gittiği için stop ediyordur motor.

Jikle ile rolantide çalışması nasıl?

anadolu yakasında isen hasanpaşa'da ki uğurlu motora götürmeni tavsiye ederim. cbr125'in bakımlarını orda yaptırıyordum. çözüm bulacaklardır.

Gazı bırakınca stop ediyor demişsin. Rolanti ayarıyla oynamayı denedin mi? belki az benzin gittiği için stop ediyordur motor.

Jikle ile rolantide çalışması nasıl?

rolantide falan hiç bir sorun yok motoru aldığım kişiyi aradım bana karbüratörün arızalı olduğunu söyledi benzin gitmiyodur dedi böyle birşey olabilirmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar