Bu boru nereye bağlanmalı ?

Öncelikle tüm site halkına merhabalar bugun motorumun gaz yememe sorunundan dolayı karbüratoru sokup temizlemeye karar verdim ve söküp temizledim yalnız sokerken ne kadar dikkat etsemde bi an dalgınlıgıma geldi ve su boru yerinden cıktı:pr: nereye takıcagımı bilmiyorum sizden yardım bekliyorum:silent:
Karburatörun altından cıkan tarafı deilde diğer tarafının nereye bağlandığını bilmiyorum.

http://img843.imageshack.us/img843/1992/52975939.jpg
http://img691.imageshack.us/img691/9563/79978011u.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/7586/dscf1137.jpg

linkleri bilen bi arkadas gorunur hale getirirse sevinirim şimdiden yardımcı olan olmayan herkeze teşekkür ederim.

dostum o hortum boşta olcak o benzin tahliyesi için.
Borunun karbratöre bağlandı tarafta bi tane vida olur onu gevşeltirsen karbratördeki benzin o borudan tahliye olur

vidasını fln söktüm temizledikten sonrada o dediğiniz vidayı kokune kadar sıktım ama ucu boşta kalınca dedim ne iş becerdik acaba danışayım dedim yani sonuçta boşta açık durması gerekio borunun doğrumu ? yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
evet kartelle şase arasından sarkıtı ver bi yere takılmıcak şekilde

Boşa sallarsın sallamasına da sıcak yere, özellikle eksoza yaparsa tahliyeyi zararlı olabilir.Bulabilirsen biraz daha uzununu tak yada ekle ve blogun arkasından yere akacak şekilde konuşlandır bence.İçin rahat olsun :cat:(en azından benimki.)

o hortum boşta olcak tahliye için... karbüratör şamandırası bozulursa eğer oradan atar benzini...

başlığı görünce "tut şunun ucunu döşeyelim abi" reklamı geldi aklıma.

Tahliye hortumu o, bir ucu boşta oluyor. 5-10 depo benzinde bir kartbürötör alttındaki vidayı açıp karbürötörün haznesine biriken pas-pislik-su... o hortumdan dışarı atılır.

çok güzel boşa salladım halloldu çamurdan ucu tıkanmıstı onuda temizledim mis oldu x)) şimdi buji değiştiricem anahtarım yok nereden bulabilirim tek buji anahtarı satın alıyım bida ugrasmayım ?:mrgreen:

çok güzel boşa salladım halloldu çamurdan ucu tıkanmıstı onuda temizledim mis oldu x)) şimdi buji değiştiricem anahtarım yok nereden bulabilirim tek buji anahtarı satın alıyım bida ugrasmayım ?:mrgreen:

Motoru alırken vermedılermı takım olarak ?

takım derken 0 almadım motoru ki 0 motorda takım veriyolarmı alla alla bilmiyodum bunuda öğrenmiş oldum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o hortum boşta olcak tahliye için... karbüratör şamandırası bozulursa eğer oradan atar benzini...

başlığı görünce "tut şunun ucunu döşeyelim abi" reklamı geldi aklıma.

Tahliye hortumu o, bir ucu boşta oluyor. 5-10 depo benzinde bir kartbürötör alttındaki vidayı açıp karbürötörün haznesine biriken pas-pislik-su... o hortumdan dışarı atılır.

+1 Karbüratöre gelen benzin giriş hortumu yanındaki havaladırma hortum girişine takılırsa bu alt tahliyeden ve contalardan benzin sızar,çalışmaz motor. :mrgreen:

Evet takım olması lazım buji anahtarı,yıldız düz tornavida falan.

o bahsettiğiniz parçalar yanılmıyorsam resimde işaretlediğim yer içerisinde olmalı.
79978011u1.jpg

alla alla bak şimdi motorun o tarafı acılmıyoda dier tarafında aynı ona benzeyen kapak war acılıyo o tarafa bakmam lazım ama içi boştur buyuk ihtimalle benden onceki sahibi almıştır onları turlu turlu seyler ogrendim hadi bakalım daha neler cıkıcak hayırlısı:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onun öbür tarafı açılır; el aleti,bez vs. koymak için herhangi bir boru bağlantısı yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar