Motoruma Yeni Far Taktırmak İstiyorum

İyi günler motorumda sari isik var ama yetersiz geliyor ve pek sevmiyorum.bu yüzden led yada beyaz isik denen ampullerden almak istedim.Sanayide fiyat sormaya gittim.Dükkan sahibi yoktu kendim baktim bir ampul gördüm 13 tl idi mavimsi renkli.sanirim o olabilr.Fiyat araligi ne kadardir Xenonlar pahali sanirim.birde uzun kisa özelligi olmali mutlaka

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
latife bir yana

sana bir tavsiye

asla ve asla mavi boyalı halogen ampullere yanaşmayın

mavi boya ile kelvin yükseltip daha beyaz yeterisiz ışık için aydınlatmayı dahada düşürecek gereksiz bir uygulama

mümkünse xenon uygulayın gerisi boş

13 tl ye xenon bulmak mümkün mü?yani o gördügüm xenon olabilir mi yasadigim yer kücük burada satanlar pahaliya satar yada satan bulunmaz pek

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Konu başlığında FAR deniyor,açıklamalarda AMPUL deniyor.Ne istediğinizi daha açık söyler motosikletinizin de marka ve modelini yazarsanız daha uygun açıklamalar elde edersiniz.

Konu başlığında FAR deniyor,açıklamalarda AMPUL deniyor.Ne istediğinizi daha açık söyler motosikletinizin de marka ve modelini yazarsanız daha uygun açıklamalar elde edersiniz.

kusura bakmayın hocam istedigim ampul sanirim.motorum ramzey kalipso 100 cub

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu konu defalarca tartışıldı.Forumda arama yapman yeter.Özellikle immortalboss nikli arkadaşın mesajlarına bakınız.

Mustafa abimi başını uzun süre ağrıttım bu konuda.Çok sağolsun bana yardımcı oldu.Bak dostum ben sana tekrar özetleyeyim.Bu motosikletler çok zayıf bir elektrik tesisatı ile donatılmış vaziyette.Mustafa abi xenon çalışma prensibini anlattığında jeton düştü bende.5 amper ile ne yapacaksın? Far taşın eriyecek %90 ihtimalle.O kabloların eriyecek...Far kütüğün bozulacak.(Ve inan bana çok paradır.)Benden sana tavsiye.:)En ucuz xenona 150 lira vereceksin.Git güzel bir beyaz yanak al kendine.Motosikletine bakım yaptır.Zinciri yağla.Üstüne kalan para sanırım 120 lira civarında olacak.Bununla cup motosiklete 30 litre benzin koyarsın.Maksimum 3 litre yaksa bu da 1000 km yapar;)..Karar senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar