- Katılım
- 29 Tem 2010
- Mesajlar
- 2,203
siz bilirsiniz hayırlısı olsun
Lifan 100cup arkadaşta var 0 km aldı yarış bisikleti geçiyor,turlarda onu bekliyoruz ona göre düşünün derim. Kendi de çekmiyor diye dert yanıyor.
oha planlarımı alt üst ettin.Olmaz o kadar ciddi olamassın.
Lifan 100cup arkadaşta var 0 km aldı yarış bisikleti geçiyor,turlarda onu bekliyoruz ona göre düşünün derim. Kendi de çekmiyor diye dert yanıyor.
Bildiğim şu:
Bunu buraya kopyalarken demek istiyorum ki insanların bi takım emekleri söz konusu, çamur at izi kalsın anlayışıyla emeğe saygısızlık etmeyelim.
Ne alakası var arkadaşım
edep sınırları aşılmadıkça
Benim Konu Hortlamış.
Tartışmayın beyler ben karar değiştirdim zaten Profilim'imde yazdığı üzere hayırlısıyla Kanuni Racer 200s alıcam.
biz aldıkta nooldu.cub son çare.parçaları çok zayıf racerlerin.dert sahibi olduk sayesinde.hiç anlamazken şimdi hangi dişli nerde ne iş yapar vs vs bayağı bi eğitti beni.yakıtıda ayrı bi dert.madem istiyon 1000-1500 daha ver adam gibi bi motor al misal ybr250 cbf150bile racera her alanda koyuyo bunuda unutma.ben yandım sende yanma
yukinin 125 lik cup u var bunun hankkında bilgisi olan varmı peki yada başka 125 lik cup bilen marka olarak