- Konu Yazar
Kesinlikle katılıyorum hocam...
Mangal yakmışlar kömürünü külünü bırakmışlar adamlar...
Oranın güzel bi yer olduğunu bilip ..Keyfini orada sürmek istiyorsun..
O zaman bulmak istediğin gibi bırak be adam..
Hemen her yerde ortalığı pisletenleri görmek mümkün maalesef.
Yazın yine Karadeniz kıyılarında Sarısu'ya uğramıştım oradaki derenin manzarası;
İşin garip yanı hemen orada çöp tenekelerinin olması. Yani pisliğini oraya atmıyorlarda dereye atmayı tercih ediyorlar.:farao:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
güzel fotolar eline saglık..
Beğenmene sevindim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------
cryptonla seyahat rahat oluyor mu??4 sene boyunca sürdüm insan biraz fazla km yapınca sıkılıyor..
Crypton'la 3960 km.ye geldim bana henüz sıkıcı gelmedi.
Sırf gezi amaçlı kullandığımdan ve gezilerimide zevk alarak yaptığımdan olsa gerek kullanışı gayet keyifli geliyor.
Ben elindekiyle yetinmesini keyif almasını bilen biriyim Crypton yakıt yönünden ekonomik kullanışı pratik bir motosiklet.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------
kadri abi bu kadar kızmaya gerek varmıydı bilmiyorum ben sadice beni niye çağırmıyosun diye dediydim yanlış anladın herhalde![]()
Kusura bakma Anıl biraz fazla celallendim galiba.
Benimde istediğim "emeğe saygı" gösterilmesiydi ama abarttım sanırım.
Kandıra taraflarına gittiğimde her zaman dükkanınıza uğramaya çalışıyorum ama bazen denk gelmiyorum. Fazla rahatsızlıkta vermek istemiyorum açıkçası.:wiinkk: