motosikletinde navigasyon cihazı kullanan var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sa.

bu aralar navigasyon arıyorum da daha önce hiç kullanmadıgım için hangisi iyi hangisi kötü bilmiorum .

moto kurye işine girmeyi planlıyorum ilk deneyimim olacak o yüzden zorluk çekmemek için bi navigasyon cihazı almayı düşünüyorum da bütçemde çok kısıtlı ama alıpda pişman olmakta istemem

bnm istedigim kulaklıgı takim navigasyon cebimde bile dursa kullaklıkla beni şaşırtmadan yönlendirsin bana yeter öle çok bi özellik istemiorum zaten

yani biraz araştırdımda bazı navigasyonlar söylentilere göre yanlş yol tarifi yapıyor diolar bende öle bı cihaz almaktan korkuyorum 300 400 tl arası bişey düşünüyorum o da max. borç harç bulup alıcam allahın izniyle kötü bişey almak istemem

sizden istedigim önerebileceğiniz kullanıp test ettıgınız cihazları yazarsanız ve olumlu olumsuz yanlarını yazarsanız sevinirim özellikle belirtirseniz kullanıp test ettıgınızı sevınırım

saat sabah 7 hala uyumadım yanlış bişey yazdıysam affola

şimdiden yardım eden veya edemeyen tüm motorcu kardeşlerime ve abilerime teşekkür ederim.
Saygılar.

Dostum gunaydin :p ucuz bisey dusunursen piranha diablo alabilirsin su gecirmez vede motosikletler icin tasarlanmistir gidona baglanti aparatida var ve ayrrica kaskin icine kilaklikta takabilirsin bi tane daha marka vardi teknosada satilan (orda calistigim icin bayaga ayrintili inceleyebildim) fakat yeni uyandigim icin ismi aklima gelmedi ise gidonce hem fiyatini hemde modelini yazabilirim sana :)

Güzel aletmiş, düşünülebilir aslında, berk_cglr hocam, sen o teknosadaki diğer ürününde marka modelini bir söylersen bize kıyaslayacak bir ürün daha çıkar ortaya benchmark yaparız :)

Piranha Diablo

OA_477614.jpg

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otpirdiablo&hbcid=3362731&utm_source=milliyet&utm_medium=portals&utm_content=siy&utm_campaign=3362731#Gorseller

navking mini moto dediğim diğer cihazın modelide içinden gidona bağlantı için aparat vede tek taraflıda olsa bluetooth kulaklık geliyor artı aküden direk bağlantı yapailceğiniz gibi ekstra bağlantı kablolarıda var

ve aleykumselam...
kolayı var...
androidli bir cihaz al....
google earth kullanıyor bunun üzerinden sesli navigasyon desteğide veriyor...
gir gideceğin adresi koy cebine, kullaklığı tak ona dinleyip gideceğin yere ulaşırsın....

ve aleykumselam...
kolayı var...
androidli bir cihaz al....
google earth kullanıyor bunun üzerinden sesli navigasyon desteğide veriyor...
gir gideceğin adresi koy cebine, kullaklığı tak ona dinleyip gideceğin yere ulaşırsın....

Google Earth A Pek Fazla Güvenmemek Lazım Sana Şöyle Bişey Gösteriyim Googlenin Programlaması Birazcık BERBAT Bende C# Yazıyorum Amaa Google Programla Konusunda Pek Deneyimli Değil Google Translete Girdiğin Zaman İNGİLİZCE'Den-Türkçe'ye "EĞİTİME" Yaz Karşına Aşşadaki Gibi Birşey Çıkıyor Deneye Bilirsin Onun İçin Bu Arkadaşa Piranhayı Öneriyorum Bende Kullanmadım Ama Apartları Dikkatimi Çekti Birde Su Geçirmemesi GüzeL.

asdasdasdpo.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

müdür ben samsung galaxy s kullanıyorum...
onun üzerinde geldi google earth...
sürekli kullanıyorum şu ana kadar bir sorun çıkarmadı...
istediğim yere götürdü beni...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben next 708 kullanıyorum.omersirin Piranha diablo

navigasyonda ikisi de aynı derecede başarılı,aynı programı kullanıyorlar
sadece Navigasyon icin kullanılabilir ama servis desteginin kotu oldugunun duymustum

Piranha Diablo Gps cihazı kullanmaktayım.Memnunum şu an için işimi görmekte.Sadece daha önce gitmediğim yerlere gittiğimde kullanıyorum.Görüntü olarak kaliteli gözükmekte,yalnız şunu fark ettim;evde tam şarj etmeme rağmen,kullamadığım birkaç gün sonunda aleti açamıyorum,yani şarjı bitmiş oluyor.İçerisine koydukları pil kötü kalitede sanırım.Gerçi motora takma aparatı ve aküden güç alacağı adaptör/kablosu var,onunla sürekli şarjda kalarak enerji sorununu çözebilirsin ama ben bunu yurtdışına gittiğim zamanlarda yürürken de navigasyondan yararlanırım düşüncesiyle almıştım ama sanırım yalan olacak :)
Kulaklığı çok cızırtılı.Özellikle gerilimi yüksek yerlerden geçerken örneğin yanınızdan tramvay falan geçerken kulaklık kulağınızı tırmalarcasına cızırtı veriyor,kullanım dışı kalıyor.Güç kablosunun içerisinde anten kablosu da geçiyor,oradan kulaklığa ileti yollanıyor ama tutma aparatına fazladan kablo çekip anten bağlantısına lehimlemekte fayda var cızırtısı biraz daha azalmakta.
Bu arada bu laz uşağı navigasyonu programıyla Piranha'nın programı aynı,isteyen değiştirebilir :)
Navigasyonu yeterince doğru ve tatminkar. Igo programı kullanmakta,forumlardan okuduğum kadarıyla Türkiye için en popüler ve kullanışlı olan program bu.
Tabiki gönül ister Tom Tom Rider almak ama şimdilik beni aştığı için alamadım.Eğer profesyonel olarak kullanacaksan bu alete bakmanı öneririm.

Motosikleti
750x
ben next 708 kullanıyorum.omersirin Piranha diablo

navigasyonda ikisi de aynı derecede başarılı,aynı programı kullanıyorlar
sadece Navigasyon icin kullanılabilir ama servis desteginin kotu oldugunun duymustum

Bi dakka.
Savaş abi, sadece navigasyon için kullanılabilir derken :

Diger özelliklerden faydalanmak ( en yakin hastane, saglik ocagi, otel, vs vs ) sağlıklı degilmi demek istiyorsun?

Yoksa servis destegi kötü oldugu için sadece cihazdan faydalanin servis desteginden hayir beklemeyinmi demek istiyorsun?

Mersin İl Temsilcisi
navking mini moto dediğim diğer cihazın modelide içinden gidona bağlantı için aparat vede tek taraflıda olsa bluetooth kulaklık geliyor artı aküden direk bağlantı yapailceğiniz gibi ekstra bağlantı kablolarıda var

evet, ben de bunu kullandım. ama tomtom markanın aynı aparatlar yanısıra çift hoparlör verdiğini öğrendiğimde pişmanlık hissedip sattım. vatan bilgisayar'da gördüm, motosiklet için özel üretilen ( sıvı ve darbe korumalı ) modelleri tercih etmelisin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

Bi dakka.

Diger özelliklerden faydalanmak ( en yakin hastane, saglik ocagi, otel, vs vs ) sağlıklı degilmi demek istiyorsun?

Yoksa servis destegi kötü oldugu için sadece cihazdan faydalanin servis desteginden hayir beklemeyinmi demek istiyorsun?

ben araç için olanı da almıştım.
araç için Navking maxi HD ( film, video aynatma, müzik dinleme, bluetooth ses sistemine bağlanıp araç içi telefon kiti işlevi vs vs... )
motosiklet için navking mini moto ( bellek ve işlemci hızları aynı idi.

ikisinde de ömür boyu ücretsiz güncelleme ( route 66 - dünyanın en çok kullanılan proğramı ) vardı.

bir ( tüm yurtta yaygın )elektronik mağaza satış elemanına danıştığımda bana dedi ki, "sadece piranha markadan olumsuz geri dönüş aldık. gerisi birbirinin aynıdır "
neticede eletronik biraz şans işi, bol şans :wiinkk::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

Bi dakka.

ben araç için olanı da almıştım.
araç için Navking maxi HD ( film, video aynatma, müzik dinleme, bluetooth ses sistemine bağlanıp araç içi telefon kiti işlevi vs vs... )
motosiklet için navking mini moto ( bellek ve işlemci hızları aynı idi.

ikisinde de ömür boyu ücretsiz güncelleme ( route 66 - dünyanın en çok kullanılan proğramı ) vardı.

bir ( tüm yurtta yaygın )elektronik mağaza satış elemanına danıştığımda bana dedi ki, "sadece piranha markadan olumsuz geri dönüş aldık. gerisi birbirinin aynıdır "
neticede eletronik biraz şans işi, bol şans :wiinkk::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konuyu baltalıyorum ama kusura bakmayın

Google Earth A Pek Fazla Güvenmemek Lazım Sana Şöyle Bişey Gösteriyim Googlenin Programlaması Birazcık BERBAT Bende C# Yazıyorum Amaa Google Programla Konusunda Pek Deneyimli Değil Google Translete Girdiğin Zaman İNGİLİZCE'Den-Türkçe'ye "EĞİTİME" Yaz Karşına Aşşadaki Gibi Birşey Çıkıyor Deneye Bilirsin Onun İçin Bu Arkadaşa Piranhayı Öneriyorum Bende Kullanmadım Ama Apartları Dikkatimi Çekti Birde Su Geçirmemesi GüzeL.

Google'ın programcılığını, translate özelliğindeki 3. şahıslar (kullanıcılar) tarafından değiştirilebilir bir kelimeyle eleştirmen, açık kaynaklı bir yazılımın 100. değişikliğindeki hata yüzünden programın çekirdeğini yazanı eleştirmen gibi olmuş. Aynı şekilde hatalar facebook'ta da oluyor. Bu iki site çeviri sırasındaki hataları minimuma indirmek için çevrilmiş kelimelerin daha iyi tercümelerini önermenizi sağlayan bir sayfa açıyor. Bir kaç yüz/bin kullanıcı birleşip aynı hatalı kelimeyi önerdiğinde sistem otomatik olarak o önerilen kelimeyi doğru tercüme kabul ediyor. Bu kullanıcıların işi mi yok böyle şeyler yapıyor derseniz, inci sözlük kullanıcıları facebook'taki bir kaç kelimenin küfürlü tercümelerle değiştirilmesini sağlamıştı. Farkedilmesi uzun sürmedi ama herkes facebook kadar translate kullanmadığı için o kelime uzun bir süre o şekilde kalır.

Google Earth tavsiyesinde sana katılıyorum ama programdaki herhangi bir hata olduğu için değil güncelleme aralığı navigasyon yazılımdan daha uzun olacağı için hatalı yönlendirme yapabilir.

arkadaşlar bende telefondaki navigasyon yazılımları yeterli olmadığı anlarda veya bir sokak nav. programında çıkmayınca ona en yakın sokağın adına bakmak için google maps kullanıyorum telefonumda FAKAT google maps'in navigasyon mantığı biraz ilginç. bazen çok alakasız ara sokakları gösterip yolu anlamsız uzatabiliyor, istanbul içinde birkaç kez denedim Sygic ve Garmin çok daha düzgün çiziyorlar. Google maps yürürken bi dükkanı falan ararken çok daha yararlı oluyor benim tecrübelerimde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar