Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankarada üniversite öğrencisiyim, fazer motor alıcam, bir motora karar kıldım, bir abim bana yardımcı olabilir mi, bir motora baksın. Lütfen acemiyim, karşılığı da neyse verebilirim.
Ankarada üniversite öğrencisiyim, fazer motor alıcam, bir motora karar kıldım, bir abim bana yardımcı olabilir mi, bir motora baksın. Lütfen acemiyim, karşılığı da neyse verebilirim.
Pazar günü Ankarada olacağım özelden telefonunu atarsan beraber gider bakarız. Karşılığında birşey teklif etmen bile ayıp sayılır ama cok istiyorsan bir cay ısmarlarsın.
Ben de Ankara'da üniversite öğrencisiyim. Fazer konusunda bilgili tanıdıklarım var, elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Numaranı özelden at bana. Bu arada bizim yardımımızdan öte bir ustanın motora bakması mutlaka daha çok işe yarar, bu konuda da yardımcı olurum sana Ankara'daki bütün ustaları tanıyorum.