Yeni teknoloji: Çift Debriyaj Otomatik Şanzıman

Benim RR in isiklarda bostan 1 e atinca gelen o caaat sesi hic biseye degisilmez bilmeyenler kirdim falan zannediyo.:mrgreen:

Benim RR in isiklarda bostan 1 e atinca gelen o caaat sesi hic biseye degisilmez bilmeyenler kirdim falan zannediyo.:mrgreen:

o da se mi :) polislerimize verilen sözde hediye harley'ler bir ses çıkartıyor sanki damperli kamyon kasaı kapanmış gibi :cyclopsan
polis vitese takınca görenler gitti güzelim motor dedi,ya nasıl kullanıyorsunuz güzel motoru diyorlar,memur gülüyor :p ben bile O kadar ses beklemiyordum çat :pale:

Guzelde tekere nasıl alıcaz biz bu şanzıman sisteminde ...

Onun haricinde çok hoşuma gitti guzel + olarak buna birde esp vebi kaç sistem daha eklemeleri gerekir arka teker yağ veya kaygan zemine duştuğunde kilitlenmeyi ve motor frenini engellemesi yada önlemesi gerek.

Son düzenleme:
Bir ürünü seri üretime başlamak önemli değil, önemli olan ürüne tüm dünyada teknik servis verebilecek elemanları sağlayabilmektir. insanların ürünü tercih sebeplerinden biri de yetkili servis haricinde sanayide de bakım yaptırabileceklerini bilmeleridir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir ürünü seri üretime başlamak önemli değil, önemli olan ürüne tüm dünyada teknik servis verebilecek elemanları sağlayabilmektir. insanların ürünü tercih sebeplerinden biri de yetkili servis haricinde sanayide de bakım yaptırabileceklerini bilmeleridir.

Haklısınız Doğan Bey yetkili serviste çözmülemese bile arızaları merkezlerinde çözmeleri gerekirdi,Almanya'lara vites kutusunu tamire yollamak biraz müşteriye haksızlık oluyor.
Vw-Audi ve Ford-Volvo grupları bu sistem üzerinde yarış halindeler. Tüm dünyada en aranılan vites kutusu durumunda.

Honda yapmış yine yapacağını :) İyide olmuş. Nasıl istersen öyle kullan. Sanırım dsg-dsl gibi bir seçenek yok sadece. Tam otomatiğe aldığında 3.000devir civarı atıyor vitesleri.

Honda yapmış yine yapacağını :) İyide olmuş. Nasıl istersen öyle kullan. Sanırım dsg-dsl gibi bir seçenek yok sadece. Tam otomatiğe aldığında 3.000devir civarı atıyor vitesleri.

3.000 devirde o motor yerinden anca kalkar 5.000 (+-)500 civarında bence hiç sağlık lı bi mekanizma değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar