34 yaşındayım 22 senedir motorsiklet kullanıyorum varmı benim gibi uzun kullanan..

Amanıın yaşlar başlar ortaya dökülüyor :cyclopsan
Ben bu konuyu görmedim arkadaşlar ::gazete::

GKN

heheh, güzel konu :) yaş 28, 7 senelik bi maceram var, hepinizi delerim :p :p
Bende ihtiyaçtan dolayı bi arabamı satarken, mecburen bi gsxr 750 ile takas ettiğimde ilk motorumun sahibi olmuşum meğer. Satmak maksatlı takasta aldığımız motorun üzerine bir kez binince o gün bu gün motorcuyum :)

heheh, güzel konu :) yaş 28, 7 senelik bi maceram var, hepinizi delerim :p :p
Bende ihtiyaçtan dolayı bi arabamı satarken, mecburen bi gsxr 750 ile takas ettiğimde ilk motorumun sahibi olmuşum meğer. Satmak maksatlı takasta aldığımız motorun üzerine bir kez binince o gün bu gün motorcuyum :)

açıkçası ben senden 16 yaşında sokak yarışlarına başladım gerisi geldi gibisinden maceralı bir hikaye beklerdim :p

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hobaaaaaaa bunu es geçemem işte:p
sen gel bu sitede o kadar herkese akşama kadar küçük motorla başlayın de ama kendin 600cc ile başla he vay be :mrgreen: düştün gözümden sinan abi:p:p

Başlangıç motorum 600 cc'di.
Fakat öncesinde BMR RIDERS ACADEMY'den en yüksek düzeyde eğitim aldim.
1500 $ para vermiştim o zaman egitime.
Nerdeyse bi motor parasi :)

12 yaşında kırıkhan'daydım. Kırıkhanda olup da puch veya moblyett kullanmamak olur mu hiç.

bende varım yaş 41.amcam motosikletli postacıydı.11 yaşındaydım amcamın motoru kaçırdım birgün.kocaman dehşet bişey ceze derlerdi eskiler bilir.amcam arasıra bizi okula bırakırdı.onu seyrederken bütün teknigi kapmışım çalıştırmayı, gazı ,freni, devriyajı, vitesi falan aklımca tabii.bisiklet cambazlıgı yaptıgımızdan bize daha basit görünüyor.ama ufak bir sorunumuz var amca oglu ve ben toplasan 90 kg yokuz motor 170 kg.birimiz sagdan birimiz soldan tutup ite kaka yola çıkardık ama üstüne binemiyoruz.neyse bir gaz tenekesi bulup çıktım ben üstüne amca oglunuda attım arkaya.düştük yola.acayip keyifliydi.3-5 korku dolu anlardan sonra bitaraflarımız rahat durmamaya başladı:queen: başladım şov yapmaya .neyse işn en kötü tarafına geliyorum zaman da 12 eylül ihtilalinden 15 gün sonra falan.kırsal kesimdeyim sagcısı,solcusu bol olan bir yer.meshur bir viraj vardı bizim yolda iç içe 2 viraj tam çıkışında jandarma yolda barikat kurmuş arama yapıyor.jandarma bize dur çekti o anki panigi bir hayal edin birde nasıl duracam dursam ayakları yere koymadan devrilecegiz. bunları düşünürken barikatı delip geçtikmi biz:queen: jandarma arkamızdan ateşe başlayacaktı ki yolun kenarındaki bögürtlen çalılarına kafadan girdim.amca oglu ve ben rodeo daki kovboylar gibi 10 metre havada uctuk.neyse jandarma bizi çıkarttı çalılardan ama artık yedigimiz dayagı siz hesabedin.üstüne birde evde amcamla babam daldı:queen: ama asla vazgeçmedik.o motoru belki 10 kez daha kaçırdık.konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim anılarım canlandı yav.:queen: bu arada bayagıda yaşlanmışız be:salut:

pardon ben yanlış gelmişim :)
burası ana sınıfı galiba.

Yok yok savaş aga sen doğru gelmişin ama burası dışarda motosiklet kullananların sınıfı, sen yan sınıfa ya "cafe class"a ya da "otopark sınıfına" geç:cherry:
Tamam tamam sen otoparka geç. Çürütcen be aga 2 tane mis gibi matoru:)

Vala ben de orta 3'te 2 teker bir çatı bir de motor peco ile başladım.istanbula taşındık motorumun bobini bozuktu, öylece bırakıp geldim Hatay-Dörtyol'da, orada Aynur Usta vardı, onun dükkanından alnmıştım, yine orada kaldı. Şimdi 34 yaşındayım. Bakalım nereye kadar kullanmayı sürdürcez!

yas 20 14 yasında basladı motor askı puch la basladı mobililet .scutur 150 cbr dewam ....yükselmeye dewam...

Yaş 42,ilk motor deneyimi araklanan mahalle bakkalının tahta ekmek kasalı mobileti (10 yaşında),sonrası malum :)

Şu işin içine bisikletide katalım yahu ben 28 deyim ama daha on yıllık bir mazi var motorun ama bisiklet bayakı zordu ya düşe kalka yol eyledim her yeri zamanında

"34 yaşındayım 22 senedir motorsiklet kullanıyorum varmı benim gibi"

Abi senin gibi 34 yaşında 22 senedir motosiklet kullanıpta şu an motosikleti olmayan yok sanırım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"34 yaşındayım 22 senedir motorsiklet kullanıyorum varmı benim gibi"

Abi senin gibi 34 yaşında 22 senedir motosiklet kullanıpta şu an motosikleti olmayan yok sanırım :p

Bir motorcuya kavgada bile söylenmez bu laf :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------

Yok yok savaş aga sen doğru gelmişin ama burası dışarda motosiklet kullananların sınıfı, sen yan sınıfa ya "cafe class"a ya da "otopark sınıfına" geç:cherry:
Tamam tamam sen otoparka geç. Çürütcen be aga 2 tane mis gibi matoru:)

Vala ben de orta 3'te 2 teker bir çatı bir de motor peco ile başladım.istanbula taşındık motorumun bobini bozuktu, öylece bırakıp geldim Hatay-Dörtyol'da, orada Aynur Usta vardı, onun dükkanından alnmıştım, yine orada kaldı. Şimdi 34 yaşındayım. Bakalım nereye kadar kullanmayı sürdürcez!

asfalt matorcusu nolcak,
bu yaştan sonra mezbaha palisine madara mı olacağız? :)

Ne var ben de 31:p yaşında başladım motosiklet sürmeye, virajlı yollarda ciguliyle Cbr 1000, R1,Zx6 636 vs hepsini geçiyorum.Tepelere tırmanmada Xt600vs. geçip idare ediyoruz :queen:

Ama tecrübe var bizde 5 yaşından beri 2 teker pisiklet tepesi,11 yaşından beri de 4 tekerle rallicilik makas falan maharetlerim vardır.::nefes::

Bu aletleri durur vaziyette geçiyorsun herhalde... :) Haha... XT yi tırmanmada geçiyorsun... CGL ile... İlginç... :)

sa

şöyle kenara çekilin bakalım yaş 54 11 yaşından beri bu virüsle mücadeledeyim artık bütün aileme bulaştırdım komşularada
11 yaşında bir bayram harçlıkları ile bir mobilet kiraladım ve benzini bitinceye kadar gidebildiğimce giitim sonra saglıkcının 3 viteslisini çalmaya başladım adam en sonunda babama ya buna bir motor al başımı derde sokacak diiiiiyince ufak bir makina almışlardı 2 sene öncesine kadar yaz kış binerdim şimdi kışın sadece kuru havalarda biniyorum bu güne kadar bir sürü makinam oldu hala devam bakalım nereye kadar

Uzunluğu önemli ama asıl olan işlevi...:) Yani kaç bin kilometrelik motorcuyuz ...Hem yıl hemde km. yazılsa daha güzel olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar