(hah gelmiş hocamız yine) hocam inanın ki 5 gündür neredeyse gece gündüz ilgili modellerin tüm forumlarını baştan sona kadar okudum... sonuç: kafa karışıklığı had safhaya geldi. kimi arkadaşlar sırf kendi motoru diye övüyor, kimisi desteksizce sallıyor... elbette sonuçta kişinin bütçesine, zevklerine ve beklentilerine bağlı birşey ama tarafsız bir yorum görmek sahiden zor oluyor... ama yine de bir çok arkadaş gayet güzel bir şekilde izah etmiş meseleleri... e nedir peki benim olayım? aslında psikolojik de birşey... bişeyi beğeniyorsunuz ve onu doğrulatmak istiyorsunuz... yani duymak istediğiniz şeyleri bekliyorsunuz gibi bir hal... kle500ü gözüme kestirmiştim kendimce... ve buna uygun şeyler bekliyordum bilinç altımda... aslında tersinden bir tarzla "hangisi" yerine mesela "niye kle500 almamalı?" belki daha iyi bi soru olurdu... hörmetler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 ----------
hocam iki de bir "özel bir merakınız yoksa" diye giriyosun mevzuya... merak etme "vibrasyon"a karşı özel bi ilgi yok:queen: cbf diyosunuz yani sonuçta
:mrgreen: sadece vibrasyonu kastetmedim, her motosiklet butun unsurlariyla, motor, sasi ergonomisi, lastik ebatlari ve amortisorleyle bir pakettir ve surucusune verebildikleriyle bir butundur. cbf konforlu, performansli ve guzel bir motosiklet yazdiklarinizdan da sizin ihtiyaclarinizi karsilayabilecegini dusunuyorum, yakin fiyatlara er6'larin naked ve krenajlilari da var onlari da yabana atmamali daha az yakarlar ve daha gucludurler. ama tip olarak aralarinda bence cbf en iyisidir. kararsizliginizi anliyorum, fakat bunun ustesinden kolayca gelmek mumkun, sona kalan 2-3 motorla yapilacak bir deneme surusu, yapilan butun kagit ustu karsilastirmalar ve karasizlik bir anda ucup gider