- Konu Yazar
Ya varya izledim resmen ayar oldum bu gobeksiz teker yapımına ayın 10 undan itibaren başlıyorum şimdiden 2 tane jant siparişi verdim neden 2 tane demeyin tak sök yapa yapa 1 tanesini dağıtırım zaten
Şimdi Size 1 -2 soru sormak istiyorum herkezin anlayacağı bir şekilde yazacağım
Yanlız bunu abim görmemesi lazım motorumu tamamıyle abim yaptı ama ben bu jantı kendı basıma yapmak istiyorum yani sizden yardım alabılırım ama abimden almayacağım
benim yafrunun arka tarafı amortisörsüz
ön jantın yapısı basit aşağıdaki gibi yapmayı düşünüyorum
ancak şöyle bir sorunum varki türkiye yollarını hesaba katarsak eğer
kendinyap ta verilmiş olan şekildeki arada ufak tekerler ile onlara kapatacak 4-5 parmak kalınlıgındakı yuvarlak ortası boş bir sac kullanmak istemiyorum.
yani aşağıdaki gibi istemiyorum
ben aşağıdaki gibi yapmak istiyorum
jantın ustunde jant olacak gibi (anlatım bozuklugu
)
Ama Arada Nasıl bir sıstem kullanmak gerektiğini çözemiyorum yanii diğeri gibi ufak tekerlekler kullansam tutmayacaktır darmadağın olacaktır ama jant ustune jant mantıgıyla gittiğim zaman arasında nasıl bir sistem kullanmalıyım yanı arasındaki sürtünmeyi azaltmak için..
kimisi gereksiz diyebilir kimisi gerekli diyebilir şimdiden olumsuz yorumlar yazan arkadaşlara sevgilerimi iletir düşüncelerine tekrardan saygı duyduğumu belirtirim.
Şimdi Size 1 -2 soru sormak istiyorum herkezin anlayacağı bir şekilde yazacağım
Yanlız bunu abim görmemesi lazım motorumu tamamıyle abim yaptı ama ben bu jantı kendı basıma yapmak istiyorum yani sizden yardım alabılırım ama abimden almayacağım
benim yafrunun arka tarafı amortisörsüz
ön jantın yapısı basit aşağıdaki gibi yapmayı düşünüyorum
ancak şöyle bir sorunum varki türkiye yollarını hesaba katarsak eğer
kendinyap ta verilmiş olan şekildeki arada ufak tekerler ile onlara kapatacak 4-5 parmak kalınlıgındakı yuvarlak ortası boş bir sac kullanmak istemiyorum.
yani aşağıdaki gibi istemiyorum
ben aşağıdaki gibi yapmak istiyorum
jantın ustunde jant olacak gibi (anlatım bozuklugu
Ama Arada Nasıl bir sıstem kullanmak gerektiğini çözemiyorum yanii diğeri gibi ufak tekerlekler kullansam tutmayacaktır darmadağın olacaktır ama jant ustune jant mantıgıyla gittiğim zaman arasında nasıl bir sistem kullanmalıyım yanı arasındaki sürtünmeyi azaltmak için..
kimisi gereksiz diyebilir kimisi gerekli diyebilir şimdiden olumsuz yorumlar yazan arkadaşlara sevgilerimi iletir düşüncelerine tekrardan saygı duyduğumu belirtirim.