Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
24.gün,
inat di mi içmeyeceğim.
inat di mi içmeyeceğim.
24.gün,
inat di mi içmeyeceğim.
sigara bu irade mirade tanımaz...ben sıkı bir dava veya sıkıntı sonrası bir taneden bişey olmaz deyip bu yasağı deleceğine inanıyorum...:cherry:

bugün dangalagın birine öfkelendim ki genelde sakin bir adamım.
yine de yakmadım..
Demek ki ilerleme var.
bu hayat böyle Savaş Kaptan...
yakın zamanda yağlı yemekleri şekeri vs yavaş yavaş azaltman gerekecek...
sonra birde bakmışsın Marmariste nü tablo çalışmaları yapıyorsun...![]()
hadi canım 50 mekik biraz fazla...
20 yapalım şunu...duyanda bişey sanacak...:mrgreen:
bildim bileli fitsin tebrik ediyorum seni...
30 da kesildim be,hala nefes nefeseyim
o kadar sigara içtikten sonra böyle oluyor
Çok sagol dostum.2457 gün oldu ( 1 nisan 2004 den bu yana ) inat dimi ben de içmiycem.Savaş üstada moral olsun. Bir tane bile ağzıma koymadım o günden beri. yine başlarsın diyenleri dikkate almayınız . İşin sırrı sigaraya direnmek değildir , bundan sonra asla ve asla sigara içmeyeceğin fikrini kabullenmektir. Sigara içmemenin yarattığı derin boşluğu doldurmak önemli, kendi yönteminizi geliştirmelisiniz. Zamanla o boşluk kendi kendine dolacak, sifarayı çağrıştıran şeyler ( çay, yemek sonrası alkol vs) artık çağrıştırmamaya başlayacak. Ondan sonrası kolay.
m2 si kaçtan gdiyor manda derisinin?ben dedim kesilirsin diye...hesap kitap işi bu...
Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 0.09 metrekare...yuh...![]()
35yaşına bastığım gün (16 gün sonra) artık asla sigara içmeyeceğime dair uzun zamandır kendimi şartlandırıyorum. Mümkünse her sigarada aklıma geliyor.
Bakalım ne olucak.
35yaşına bastığım gün (16 gün sonra) artık asla sigara içmeyeceğime dair uzun zamandır kendimi şartlandırıyorum. Mümkünse her sigarada aklıma geliyor.
Bakalım ne olucak.
biraz konu dışı gibi olacak ama rs50 (tam hatırlayamadım adını, böyle bir şeydi galiba) gibi bir makinayla garipçe tarafına giden sen değil miydin abi?
25 falan gösteriyordun ya da konuyu gördüğüm gün alıcılarımın ayarı bozuktu.
maşallah diyeyim...
arkadaşlar aramızda sigarayı uzun yıllar içipte bırakanlar varmı? varsa ne gibi taktikler kullanmışlar? ne yapmak gerekiyor tedavi görerek bırakma şansı varmı? bu konuda şiddetle yardım istiyorum arkadaşlar!!!!
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. :cat: :rendeer:
Bünün bunlar, yani nikotin ikame (replasman) araçları, bupropion (ZYBAN), davranış terapisi, birlikte ve koordinasyon içinde kullanıldığında başarma ihtimali artıyor.
Kendi kendine bırakmaya çalışanlarda başarı oranı %10 civarında. Nikotin takviyeleri bunu %15- 20 arasına yükseltiyor. Bupropion (ZYBAN) %20'nin üzerine taşıyor. Davranış terapisinin %30 lara varan bir etkisi var. Bunlar birlikte ve programlı şekilde uygulandığında başarı %70'in üzerine çıkıyor.