[Yozgat - MT]

geçen sene yozgata motorumla gittim..yaş 52 olunca yozgat gibi küçük bir yerde sanki uzaydan gelmiş muamelesi gördüm..gelen giden motoru inceledi..klişeleşmiş sorulardan soruldu..abi bu kaç yapar..amca bu motor pahalımı vs vs...üzülerek gördümki bizim yozgatta motosiklet hala cin arabası...gençlerdede bir heves göremedim..tek yüksek cc li motor ali diye bir arkadaşta vardı..koca vilayette 3-6 tanede scooter...üzüldüm inşallah hemşerilerim bu yazılanları okurda motosiklet kültürüne biraz daha ykın hissederler kendini...bugün güzel bir topic okudum..atalarımız ikibin yıl ata binmişler ama motosiklet kullanımında dünyanın çok gerilerindeyiz..bu topic tam bizim yozgatı anlatmış....inşallah yeni yetişen gençler tabuları yıkıp demir atlarıyla mt de yerlerini alırlar..hoşca kalın

Abi ben Yozgattan Tekteker Ali Çömez Herkese selamlar. Burda şans eseri gördüm çok gururlandım seni çok seviyorum boyle mbir mesaj yazdıgın için çok teşekkür ederim. Ben de siteye üye oldum bundan sonra gorusuruz bolca. Msn adresini de verirsen memnun olurum.

Hoşbulduk kardeş teşekkür ederim. Yozgat MT' de Yozgat'ta yaşayan kimler var ve toplam kaç kişiyiz bilen var mı ?

allah kaza bela göstermesin motorunuza..... inşallah bir gün tanışmak nasip olur...

teşekkür ederim amin allah kaza bela vermesin inşallah nasip olur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:00 ----------

Allah kaza bela göstermesin hemşerim.Sağlıklı mutlu birşekilde gönlünce kullanman dileğimle hayırlı olsun.Tekerine taş değmesin.inşallah.

çok teşekkür ederim hemşerimm

Ali Abi hoşgeldin

Ramazan elbette sorarımda Ali beni tanıyabilecekmi diye onun dikkatini çekmek istedim.

Sen nasılsın kardeşim ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar