Fazer' ıma Lpg ?

Arkadaşlar malumunuz benzin fiyatları 4tl yi buldu neredeyse bende ,
FAZER' ımın arkada bulunan çantanın içerisine Lpg tüp taktırmak istiyorum
bir kaç örneği var gerçekten ekonomik olurmu sizce ne kadar tasarruf ederim?
son hızda düşme olurmu ?

teknik bi bilgim yok ama bildiğim kadarıyla benzinin yandıgında cıkan enerjiyle lpg nin yandıgında cıkan enerji bir değil. benzinin yandıgında cıkan enerji lpgye gore daha fazla, ee tabiki bu performansada yansıyacaktır.

tehlike konusunda tehlikeli olcagını dusunmuyorum, hortumları duzgun sekilde dosendikten sonra rahatca kullanırsın gibi.

teknik bi bilgim yok ama bildiğim kadarıyla benzinin yandıgında cıkan enerjiyle lpg nin yandıgında cıkan enerji bir değil. benzinin yandıgında cıkan enerji lpgye gore daha fazla, ee tabiki bu performansada yansıyacaktır.

tehlike konusunda tehlikeli olcagını dusunmuyorum, hortumları duzgun sekilde dosendikten sonra rahatca kullanırsın gibi.

şuan tekneloji çok değişti sıralı sistem düşünüyorum yanmada kaçmada bi sorun olacağını düşünmüyorum acaba bi depo tüpü kaça doldurum kaç km yapar ..

yani söylediğin mantıklı yapanlarda var ama parayı düşünüyorsan elektrikli bisiklete bin hacı...

daha napim sana link bile verdim istersen masraflar için sponsor olıyım...

topcasede kim görecek olum benim nikimi şöle güzel arkadan görünen bir yere yazıcaksan olur...

topcasede kim görecek olum benim nikimi şöle güzel arkadan görünen bir yere yazıcaksan olur...

İstersen ışıklı pano taktırayım...Son hızda düşme olurmu sen onu söyle hacııı ...

Yokmu arkadaşlar bir öneri verecek fikrini söyleyecek...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olur olmayacak birşey değil uygun marka-kit ve dönüşümü yapan usta önemli.
Birkaç link vardı bulamadım şimdi sonra yollarım.

Teknik ve güvenlik açısından bir sorun yok ancak motosikletlerle ilgili bir yasal proje vs yoksa araç muayenede sorun olabilir. Ya da kaçak kullanıp muayene günü söküp yeniden monte edeceksin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaplumbağa araçların da ruhsatına işlenemiyor.(birkaç il dışında) Sorun olmuyor söküp takmak basit ama sıralı sistem için manifoldu delmek gerekiyor birşey diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar