Herkese hayırlıgeceler dilerim
Dün geceki toplantımız hakkında yorumda bulunmak gerekirse,
abileriminde belirtmiş oldugu gibi;
dışarda yağan yağmur ve soğuğun aksine,
çadırın içerisinde, bir o kadarda çok hoş ve çok güzel bir sohbet ortamının tadı ve sıcaklığı vardı
( içeri ilk girdiğimde bian orda kimseleri göremeyince toplantı, toplanmatı oldu sandım :cherry: )
Afiyet-i bal şeker olsun diyorum hepinize, güzel dileklerinizden ötürüde ayrıca teşekkür ediyorum,
önceliklle Allah olmayanlarada nasip etsin diyerekten, Allah hepimize makinalarımızı eskitmeyi - yeniletmeyi - ve buna bağlı en tatlı sonuç olan tatlı ‘’yeniltmeyi’’ nasip etsin inşallah diyorum :mrgreen:
Muzaffer abi, dilerim inşalllah ‘’’aabi bize noolur motoooorrr’’’ diye başlayan cümlelerle başlayarak başının etini yiyeceğimiz günlerde gelirde inşallah bi tatlıda ordan yeriz abilerimizle…
Maaalum, nede olsa burası, artık ne hikmetse, ilgili kuyrukların daha bi türlü doğru olanına rastlanılamadığı bir oluşum topluluğu :queen:
Cengiz abicim, toplantıya iştirak edemiyen diğer arkadaşlarla beraber seninde olmanı isterdik tabi, sizlerinde kesesi hep dolu olsun inşallah sağolun,
Buarada Sanırım inşaat ustalığı durumları falanda baş göstermiş gibi,
Unutmamalıki, ortada bir baş gösterme varsa, bu baş motorda ise kask, inşaatta ise baret levazımı lazım gelir

r: :mrgreen:
İşlerinde allah kolaylıklar versin diyorum abi….
Herkese tekrardan iyigeceler diliyorum….!