Yeni Kuba'lar yolda.

Eğer üreticisi UM GLOBAL ise sitesinden baktım SOHC motor kullanmışlar.

Adamlar Hyosung 250 ve 650 modellerinin taklidini de yapmışlar.

Son zamanlarda Çinli markalar atak içinde. Türkiye'ye Hyo taklidi gelirde Hyo lardan daha fazla tutulursa şaşırmam.

http://www.umglobal.cn/PRODUCTS/v2s250r.html

http://www.umglobal.cn/PRODUCTS/v2s650r.html

valla kardeş şöyle 5-6 bin tl ye sıfırını verirlerse neden almayalım ki çakma hyo deriz değil mi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

http://www.umglobal.cn/PRODUCTS/xtreet-sport.html

bu modelde sanki cbf150 ye baya benziyor değil mi arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
STR 250 bu değil gibi hocam be. Ne ölçüler tutuyo sitedekiyle ne uzunluk ne ağırlık. Bunda arka fren kampana STR250 de disk. Zaten 250 cc mevcut değil. Bu değil gibi geldi bana :silent:

Orada birkaç çeşit motor var hepsinde ön-arka hidrolik disk diyor.

Sitesinde verilen fotoğraflar 125'liğe ait.

öyle ama gökhan burada kocaman bir fail var sence öyle değilmi ?

EPIC FAIL
failgt.jpg

Elemanın ayakkabıları görünce hayattan soğudum ::koop::::koop::::koop::

125'lik cross modelini bile beğendim, Str 250 geldiğinde almayı düşünüyorum. 0 km kokusunu istiyorum.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
motoru görmeden efsane yaptınız galiba.

Savaş Abi isim bile koydum Str 250'ye kısaca Satır oldu.:mrgreen:

''kubamotor str250 cross modeli adapazarı sofuoğlu motorda kalite kontrolden geçti yarışlara katıldı yapılan yarışta birinci geldi yani çin malı crosslardan farklı daha kaliteli yinede cıksın pıyasaya görürüz.''

''Konu yeni olunca yazamadan edemedim...

Bende epeydir bakıyorum bu çin çonların içinde alınabilir bir alet varmı diye "cross" ...Geçenlerde 200cc bir Kuba gördüm.Test için getirmişler...Gayet kaliteli görünüyordu.

Beklememi söylediler.Yakında 250 cc gelicek diye.Bugün bir Kuba bayisine uradım.3. ayı bulur dediler.Motorlar gemideymiş...

Bence linke bakın.Tahmini satış fiyatıda 4.500 TL olacak sanırım.

Bir not daha bayinin dediğine göre mondial'in 9 bin TL istediği cross lar ile aynı yerde üretiliyormuş.Kadro vs. farklı ama Allah bilir artık ... :)''

İyi fısıltılar yayılıyor.:wiinkk:

Son düzenleme:
Ben de fabrikayı arayıp sordum, STR 250 Nisan gibi satışa sunulur dediler. 24 Şubat'ta İstanbulda olacak fuara da katılacaklarmış. Konuştuğum kişi STR250 için tek model olacak dedi ama ben supermoto da çıkarmaları için biraz ısrar edeceğim. Bana kros lastiklerle yol tutuşu pek iyi olmayacak gibi geliyor. Titreşim yoksa 4350 TL'ye bence iyi motor.

Fabrikayı tekrar arayıp bu lastiklerle motor yol tutmaz dedim. Yanında supermoto olanı da getirlerse daha iyi olacağını söyledim. Onların da zaten henüz tam kararı vermediklerini, iki model de olabileceğini söyledi.

Sofuoğlu Motor'u arayıp motor hakkında bilgi alabilir miyiz acaba ?

Not : Aradım, motor hakkında bilgileri yok. Tabi Sakarya'da başka Sofuoğlu Motor varsa bilemem

Son düzenleme:
Ben de fabrikayı arayıp sordum, STR 250 Nisan gibi satışa sunulur dediler. 24 Şubat'ta İstanbulda olacak fuara da katılacaklarmış. Konuştuğum kişi STR250 için tek model olacak dedi ama ben supermoto da çıkarmaları için biraz ısrar edeceğim. Bana kros lastiklerle yol tutuşu pek iyi olmayacak gibi geliyor. Titreşim yoksa 4350 TL'ye bence iyi motor.

Fabrikayı tekrar arayıp bu lastiklerle motor yol tutmaz dedim. Yanında supermoto olanı da getirlerse daha iyi olacağını söyledim. Onların da zaten henüz tam kararı vermediklerini, iki model de olabileceğini söyledi.

Sofuoğlu Motor'u arayıp motor hakkında bilgi alabilir miyiz acaba ?

Not : Aradım, motor hakkında bilgileri yok. Tabi Sakarya'da başka Sofuoğlu Motor varsa bilemem

Süpermoto bunda ne işe yarar anlamış değilim,yol performans motoru değil bu, araziye de dişsiz lastikle giremezsin.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar