Özledin Mi? Kışın Motoru Garajda Yatan Tüm Motorculara Gelsin

Bir haftadır sadece bir kez motora binebildim, onda da üşüttüm :salut:

Soğuktan nefret ediyorum :salut:

Super Moderator
Video güzel de, büyük beklentilerle videoyu açıp aksiyon kollarken ayrıntılarda boğuldum adeta... 1 günden az kaldı kerataya kavuşmama, bir hasret gidereyim ben de... :)

Bir haftadır sadece bir kez motora binebildim, onda da üşüttüm :salut:

Soğuktan nefret ediyorum :salut:

Ben de geçenlerde bineyim dedim, motor arazide yarım metre tezeğe battı, ayağımı temizlemek için yalağa soktum botu bu sefer de çoraplarım ıslandı, o şekilde 100 km yol yaptım . Arkasında şiddetli nezle ve tutulan bir boyun. Acayip motorum geldi, binemiyorum . Canavarımda garajda üzeri brandalı kış uykusunda. Eve tıkılıp uzaylı öldürüyorum ( starcraft II) , başka yapacak birşey yok.

guzel vıdeo olmus ...bıde bırsey sorucam o kask sana mı aıt ne marka (ELINT)????

benim yavru da yatıyo garajda... yerler halıflex kaplı zeminden apartmanın merkezi ısıtması geçtiği için soğuk da değil ama aklım hep orda, acaba soğuktan lastiklere bişey olur mu diye... bir de ben bir buçuk hafta şehir dışında kalınca hiç çalışmadı motor şimdi bi zorluk çıkarır mı acaba

yağış olmasa binecem hergun ama..

neyseki cumartesi yağış gorunmuyor istanbul/kadikoy'de..

umarın bineceğim..

2 haftadır iki kere binebildim :(

2-3 gün otoparkta yattı kullanmadım ama bu istanbul trafiği / toplu ulaşım ı insana kayış koparttırır derecede iken, soğuk ve yağmur vız gelir bana (tabiyki şimdilik :)),

full koruma + yağmur, soğuk korumalı olarak tedbirli bi vaziyette üşümeden efendi efendi motorumla gidip gelmek daha mantıklı geliyor,

işe gidip gelirken otobüs-tramvay-araba 3 lüsünün içinden hangisini tercih edersem ediyim 60-90 dk arası süren yolculuk motorumla en baba yağmurda trafikte 30 dk sürüyor,

.................. binmeye devammmmm ,

Saygılarımla.

Ben motorumu bügün yıkadım 2010 son sürüşünü yaptım artık 2011 nisan ayına kadar Karadut la gezi yasak :pr:
grnt1678.jpg

Son düzenleme:
3 gundur bınemıyorum askerde 180 gun bınemedım
3 gun bana 3 sene gıbı oldu,buralarda yagmur var

yağmur olmasa soğuk falan dinlememde , yağmur yüzünden binemiyorum tam 1 hafta oldu :(

geçen senede kış geldiğinde binememiştim fazla kafaya takmamıştım ama 1 haftadır binemiyorum acayip bir özlem oldu heralde ilkbahara kadar kavuşmayı bekleyecem çok zor olacak benim için ama bindiğim zaman ilk işim uzun yol olacak yorgunluktan ölene kadarda üzerinden inmeyeceğim and olsun, hepimizin bir an önce kavuşmasını canı gönülden diliyorum allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmamızı nasip etsin.

Mart kapıdan baktırır
Nisan motoru gazlatır

diyerek hasretle bekliyorum güzel günleri.

dün akşama kadar 2 hafta hiç binmedim...
dün bir tek benzinciye depoyu doldurmaya gittim...
geldim soğudu ve brandasını örtüp kış uykusuna yatırdım:(

MkD

guzel vıdeo olmus ...bıde bırsey sorucam o kask sana mı aıt ne marka (ELINT)????

kask bmw

hem kış hem benzin fiyatları filan iyi oldu saymadım ama 10 gün filan oldu galiba :mrgreen: binmek için daha çok bahanem var fakat binmeden de yapabiliyorum şimdilik :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar