benzin göstergesi yok doğru. ayrıca acemi dostuma katılıyorum 1500 tl gerçekten çok fazla. kendim satamadım oradan biliyorum))
UYARDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKURLER ARKADAŞLAR.BOŞUNA DEMEMİŞLER AKRABAYLA YE İÇ ALIŞ VERİŞ YAPMA DİE
benzin göstergesi yok doğru. ayrıca acemi dostuma katılıyorum 1500 tl gerçekten çok fazla. kendim satamadım oradan biliyorum))
anladım kardeşimBen 2007 10. ay trafik çıkışlı CK125'imi 9000km deyken 1700 TL den satışa çıkarmıştım. Daha sonra fiyatı 1400 TL ye düşürmüştüm. Müşteri bulamamıştım. O zaman verdiğim ilanlar aşağıdadır.
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/66385-9000-km-de-bakimli-kymco-ck-125-a.html
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/67575-kymco-ck125-fiyat-dustu.html
Satılmayınca sahibinden.com da fiyatı 1300TL ye indirip alana bosch uydu anten hediye demiştim.
Yinede alıcı çıkmadı. Bu duruma içerleyip motorumu hiçbir zaman satmamaya karar verdim. Hurda olana kadar bende kalacak. Veya yeni motor aldığımda ihtiyacı olan birine hediye ederim demiştim.
Herhalde 2005 model CK125'e 1500TL fazla derken ne demek istediğim daha iyi anlaşılmıştır.
eveet beyler 1-2 gün önce satıyorum dediğim ilk aldıgım zamanlardada dişliyle 130 görüyor dediğim motorumuzu sonunda sıkıştıra sıkıştıra patlatmayı başardık. kol kırdı makina. gömleği bitirmiş, bloktada iç kısımda parçalardan ufak tefek hasar var. komple silindir piston değişecek. blok ve krank kurtuldu. bu makinayı titanla ybrle karıştırıp zorunda kalmadıkça 100ü geçmeyin. ufak motorlara fazla acımam binerken ama bu sefer sert davrandıgıma pişman oldum![]()
eveet beyler 1-2 gün önce satıyorum dediğim ilk aldıgım zamanlardada dişliyle 130 görüyor dediğim motorumuzu sonunda sıkıştıra sıkıştıra patlatmayı başardık. kol kırdı makina. gömleği bitirmiş, bloktada iç kısımda parçalardan ufak tefek hasar var. komple silindir piston değişecek. blok ve krank kurtuldu. bu makinayı titanla ybrle karıştırıp zorunda kalmadıkça 100ü geçmeyin. ufak motorlara fazla acımam binerken ama bu sefer sert davrandıgıma pişman oldum![]()
Sat da kurtul o patates motoru dişliyle oynama eski 2003model 9,5 luk Cgl 125 ile 128 görürsün.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/83397-1999-honda-titan-alalim-mi.html
Sat da kurtul o patates motoru dişliyle oynama eski 2003model 9,5 luk Cgl 125 ile 128 görürsün.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/83397-1999-honda-titan-alalim-mi.html
Geçmiş olsun.Önemli olan size birşey olmaması. Motor yenileme ne kadar tutuyor.
Arkadaşlar, sizinde km ve devir ibreniz titriyor mu ? Lütfen herkes cevap versin![]()
motorum 5000 km yi geçtikten sonra rolanti problemi çıkarmaya başladı. durmaya yakın stop ediyordu. subap ayarı, rolanti ayarı ve hava ayarı yapıldı, karburatör temizlendi.bi süre iyi gibiydi, ama rolanti, iyi olduğu dönmelere göre daha yüksekti. bu da sinir bozucuydu. 8000 km den sonra ise daha da sinir bozucu hale geldi.motor ,rolantiyi ne kadar yüksek tutatsam tutayım durmaya yakın stop ediyor. ışıklarda durunca ya yeniden çalıştırcaksınız ya da gazdan elinizi kesmeyip stop etmesini engelliyceksiniz. ama bazen de stop etmek yerine 1600 devre kadar düşüp bi süre sonra yükseliyor. motorun çekişinde, gaz yemesinde yüksek devirlerdeki performansında bi problem yok.bir kez bile teklemedi. tek marşla çalışabiliyor ama bu sorun çok can sıkıcı. karbüratörü değiştirelim dedi tamircim, kymco nun sitesinde 230 240 dolar gibi bi fiyat gördüm. açıkcası gözüm korktu. böle bi sorun yaşayanınız ya da bu konuda bilgisi olanınız varsa görüşlerini öğrenmek isterim. teşekkürler.
arkadaşlar, lastikleri değiştirmek istiyorum. hangi markayı önerirsiniz? ve de arka jantı değiştirmeden daha geniş lastik takmak mümkün müdür?