Rüzgarın gücü...

anlayamadığım şey , bu rüzgar o koca tır ı deviriyorda onun arkasındaki otomobil i nasıl deviremiyor sanırım bariyerler arabaya siper oluyor .

anlayamadığım şey , bu rüzgar o koca tır ı deviriyorda onun arkasındaki otomobil i nasıl deviremiyor sanırım bariyerler arabaya siper oluyor .

Kamyon ağır olmasına rağmen yüzeyi geniş, belki de kasa boş ve hafif olduğundan bu olay oluyor.

Ama motosiklette daha berbat durum olacağına eminim. Yüzey daha küçük ama iki teker :pale:

Otomobil ise az yüksekliğe ve daha geniş alana sahip olduğundan savrulma olmuyor.

Yüzey Genişliğinden Dolayı Fark Ediyor Arabanın Çapı Ve Yüksekliği Az Olduğundan Dolayı Onu Etkilemiyor Ama Tır'ın Dorsesi Yüksek Ve Geniş Olduğu İçin Rüzgarı Daha Çok Alıyor Ve Yawaş Gittiği İçin Devriliyor Aslında Biraz Hızlı Gitse Devrilmeden İşin İçinden Çıka Bilirdi Yada En Sol Şerite Geçip Tırın Dorsesini Bariyerlere Yaslıya Bilirdi.

düşündüğüm gibiymiş bilgilendirmeler için teşekkür ederim .

:cyclopsan::eek:hmy::::150:: ağzım açık kaldı..Orda olmak istemezdim doğrusu..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kamyoncu acemi biraz hızını artırsa kurtarabilirdi.:p

Aynen öyle, hız artırıp direksiyon hareketleri ile toparlayabilirdi gibi görünüyor. Ama yaşadıklarını bir de ona sormak lazım :p Biz oturduğumuz yerden öyle görüyoruz.

Sadece hızını arttırmak yetmez sol şeride de kırmalıydı.Tam acemi bu.:)

Motosikleti
750x
Adres çubugundan linki kopyalayıp bana verirmisin levent abi.
yuutubu ben açamıyorumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar