gv 250 doğru kararmı ?

arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce ilk motorum olan jinlun jl 150 aldım allaha şükür kazasız belasız 20000 km civarı yol yaptım 41000 km de motorumu geçen gün sattım nasipse şimdi çıtayı biraz yükseltip daha kaliteli, daha kuvvetli, daha konforlu, bana sorun çıkartmıyacak 2. el bir motosiklet almayı düşünüyorum baya bi araştırma yaptım zaten aklımda olan hyosung gv 250 modeli bütçeme uygun olan en ii motor gibi geldi (bütçem:4000,5000 tl civarı) sizlerede danışmak istedim bu motor beni uzun süre idare edermi, kronik hastalıkları varmı başımı ağrıtırmı, parça sıkıntısı varmı, bide uzun süre kullanan varmı varsa teçrübelerini bana aktarırsa sevinirim.satılık ilanlarına baktım genelde 20000 km yi geçmiş fazla gv250 yok genelde 10000,15000 km lerde satılık motorlar bunun bi sebebi varmıdır?şimdiden teşekkürler

arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce ilk motorum olan jinlun jl 150 aldım allaha şükür kazasız belasız 20000 km civarı yol yaptım 41000 km de motorumu geçen gün sattım nasipse şimdi çıtayı biraz yükseltip daha kaliteli, daha kuvvetli, daha konforlu, bana sorun çıkartmıyacak 2. el bir motosiklet almayı düşünüyorum baya bi araştırma yaptım zaten aklımda olan hyosung gv 250 modeli bütçeme uygun olan en ii motor gibi geldi (bütçem:4000,5000 tl civarı) sizlerede danışmak istedim bu motor beni uzun süre idare edermi, kronik hastalıkları varmı başımı ağrıtırmı, parça sıkıntısı varmı, bide uzun süre kullanan varmı varsa teçrübelerini bana aktarırsa sevinirim.satılık ilanlarına baktım genelde 20000 km yi geçmiş fazla gv250 yok genelde 10000,15000 km lerde satılık motorlar bunun bi sebebi varmıdır?şimdiden teşekkürler

bence tereddütsüz al çinden sonra felaket bir konfor oluyo :) bende hemen hemene aynılarını yaşadım şu anda 5000 km falan oldu alalı yag ve zincir bakımı haricinde masrafım yok.

o kmlerde satılıyo olması sanırım tetikleyip gv650 alma istegi yaratması :) ben 22000 de aldım şuan 27000 e yaklastı hiç sorun yaşamadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
(Y) Bence de Hyosung güzel motosiklet çıkartıyor.
Ne zamandan beri bütün modellerini araştırıyorum en sevdiğim ve almak istediğim motosikleti GT 250 R.Bir tek bunda sorun var.Krank kırma sorunu.Onuda hor kullanmadıkça böyle bir durum başınıza gelmiyor.

Mersin İl Temsilcisi
gv 250, benim kullandığım ve sürekli tavsiye ettiğim bir motordu. ancak, agresif kullanımlara çok da uygun olmadığını gördüm bazı arkadaşlarımın kullanımında.
bu arada kymco venox 250 yi de görünce cazibe farkını da görebildim. burada bir arkadaş 4500 tlye satmayı düşünüyordu ( kahramnmaraş )

parça fiyatları yakın, güçleri yakın. farkı sen yarat. neticede kullanışlı motosikletler bunlar ama hyo nun parça ve distribitör sorunu var.

bence tereddütsüz al çinden sonra felaket bir konfor oluyo :) bende hemen hemene aynılarını yaşadım şu anda 5000 km falan oldu alalı yag ve zincir bakımı haricinde masrafım yok.

o kmlerde satılıyo olması sanırım tetikleyip gv650 alma istegi yaratması :) ben 22000 de aldım şuan 27000 e yaklastı hiç sorun yaşamadım.

sen kaç paraya almıştın motoru bende 10,15000 lerde bişey bakıyorum nasipse 30,40000 lere kadar kullanmayı düşünüyorum

kymco larıda araştırdım ama hyosung daha çok hoşuma gitti hatta motorcum kymcoal daha ii demesine rağmen gönlüm gv 250 den yana

Alacağın gv 250 eğer 4000tl ise cebinde nerden baksan 500tl'de fazladan bulunsun eğer yağı,bujisi,hava ve yağ filtreleri,lastiği,aküsü ve buna benzer değişmesi gereken bazı parçaları varsa hallettirip sorunsuzca yoluna devam edebilirsin.Aslında bu motor işi birazda kişiye göre değişiyor.Yani değişmesede olur,idare edebileceğim parçaları ben muhakkak,öyle yada böyle değiştiriyorum.Motorumda mümkün mertebe eksik birşey olmasın istiyorum.
O yüzden motoru alıp,alım satım noter vs masraf yapıp,üst baş ihtiyacı vs var alıp en sonunda 500 tl kadar da bi para kalsın,harcamazsın belki cebinde kalır ama belki lazım olur ozaman kullanırsın:)

suzuki intruder 250. inceledin mi ? 5bin civarı bütcen varsa bence alabilirsin.

hyo'da parça sorunu yaşayacağını sanmam. kuralkan'dan parçaları ısmarlayabilirsin ama motorun kendisi hakkında bilgim yok, hiç kullanmadım.

venox'u öneren arkadaşlar olmuş, yedek parça fiyatlarını bilmiyorum ama venox'un lastiklerinin çifti 750tl gibi bir fiyata satılıyor.

gv250 daha makul görünüyor bence.

st kanuni olanı yani (2009 ve ve 2010 modeli) olursa öncekilerdeki ufak tefek sorunları yaşamazsın, yedek parça sorun olmaz, kuralkanda yoksa internet gibi dünya mağazası ver ve koreden bir hafta içinde istediğin parçayı getirmek sorun değil..yani orta sınıfta en iyi motor tanımlaması doğru kullanıcısı olarak tavsiye ederim..
vesselam..

Süper Moderatör (BBRR)
Kullandım. agresif kullanım için iyi değil demiş bir arkadaş yoruma güldüm .. agresif kullanacak biri zaten ya gt250 yada gt250r bakar gv bakmazki. çift kişi ile rahat 130 km görebilen bir alet .. performansı oldukça tatmin edici . Oturaklı yol tutuşu gayet başarılı sorunu az bir motor .. marmariste aynı grupta yamaha dragstar250 ile gittiğimiz gezilerde çok daha atak ve seri idi .. 250 cc grubunda bence şık ve sorunsuz bie motor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başka seçenek göremiyorum alınacak 250'lik cruizer.

st kanuni olanı yani (2009 ve ve 2010 modeli) olursa öncekilerdeki ufak tefek sorunları yaşamazsın, yedek parça sorun olmaz, kuralkanda yoksa internet gibi dünya mağazası ver ve koreden bir hafta içinde istediğin parçayı getirmek sorun değil..yani orta sınıfta en iyi motor tanımlaması doğru kullanıcısı olarak tavsiye ederim..
vesselam..

koreden parça getittirebilmek ilgimi çekti adapazarında çok tecrübeli ve ii bi motorcum var suzuki-mondial servisi alsam bile motorumu ona götürmeyi planlıyorum parça sıkıntısı olursa ki inşallah olmaz bu şekilde çözebilirim..

buarada ben motoru keyif için kullananlardanım performans sadece kamyon sollarken lazım:) bu motorda okadarı fazlasıyla mevcut zaten sanırım

Mersin İl Temsilcisi
Kullandım. agresif kullanım için iyi değil demiş bir arkadaş yoruma güldüm .. agresif kullanacak biri zaten ya gt250 yada gt250r bakar gv bakmazki. çift kişi ile rahat 130 km görebilen bir alet .. performansı oldukça tatmin edici . Oturaklı yol tutuşu gayet başarılı sorunu az bir motor .. marmariste aynı grupta yamaha dragstar250 ile gittiğimiz gezilerde çok daha atak ve seri idi .. 250 cc grubunda bence şık ve sorunsuz bie motor..

yahu barış abi, aşkolsun...

burada bir arkadaşımız var, kendisi kahramanmraş MT üyesidir. ancak motosikleiyle (gv250 ) öyle bir kalkış yapar ki, drag yapıyor sanarsın. zaten motor kısmı komple değişti sayılır ama memnun değil son halinden. yine xt600 sahibi bir arkdaş daha var, o da aynı şekile kullanıyor ve sorunları aynı.
ben orada şunu demek istemiştim; eğer bir cruiser motosikleti cruiser gibi kullanacaksan al. aksi halde sorun yaşarsın.

bu arada ben de 20.000km den fazla kulladım gv 250 yi, çok ama çok menun kaldım. sadece filitre, yağ masrafım oldu. rahatlıkla 145km ile mersn-adan otoban arsında gidp gelirdim de tık demezdi kerata.

neysem, yanlış anlaşılmayı düzelttik saırım...:wiinkk:

ST kanuni'de kronik vites sorunu devam ediyo mu bilmiyorum ancak, Hyosung olanlarda var... model'den modele artık temizliğine ve kullanımına biraz da şansına göre değişiyo bu problemi ne kadar yaşadığın. Normalde boşa geçmez mesela gv250'ler kronik olarak, ancak benimki boşa giriyo mesela... 100-200 vites geçisinde 1 defa 1'den 2'ye geçmek yerine boşa düşüyo... gerçi sanırım benim de etkim oluyo onda, yorgunlukla bazen sert vites atamıyorum :)

ST biraz daha geliştirilmiş bi versiyonunu yaptı mı bilmiyorum, ama yedek parçaları hyosung versiyonlarına göre daha pahalı ve bazıları farklı diye biliyorum... ,

Performans konusunda zaten kymco venox'un altında 2. sırada 250cc serisinde... dragstar 250, intruder 250 gibi japon markalar gv250 nin baya altında chartlarda... atiklik olarak bi cruiser'dan beklemediğim derecede performansı var, minibüs yolunda az hayatımı kurtarmadı! :D

arkadasım bursdan satılık temiz orjinal km de gv 250 var düsünürsen bak derim sahibi ben degilim ama tanırım motoru
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-4-500-km-de-cok-temiz-hyosung-28288180/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar