[Rize - MT]

Motosikleti
Honda Crf250L
yarım kalan işi tamamlayalım bence :D

O iş tamamlanmalı bence de :)

Beni ÇıLGıNNN BeNiii :queen:

Dogan akşam rizede işim çıktı. 5-6 arası gelecegim. Gelmişken senin evraklarıda veririm sonra çıkarsın yola.

sizi cilginlar sizi cok dagitmayin haftasonuna toplanalim bi uzun yol yapalim zaten bundan sonra daha disari cikilacak hava olmaz

Yok be ; bu sene kış olmayacak :) Motoru olanlar yasadı; benim gibi motorsuzlar üzülebilir bu duruma :salut:

Erzurum-MT, Erzincan-MT, Malatya_MT uyuyor. Her yerden bir ses cikar, toplasir gezeriz diyordum, ohoooo... millet uyuyor. Rize'de havalar nasil? Olcan moderatorumuz, "Karadeniz gezilebilir" tavsiyesi verdi:) "Toplasip geziyor onlar" dedi:) Havalar isinirken ben de katilabilir miyim size? Oraya baharda/yazin her gun yagmur yagar mi? Nasildir?

[cakalaz, sen Istanbul'da degil miydin? Caddebostan' da basketbol oynamamis miydik? Yanlis mi hatirliyorum? Ne is?]

rize giresun trabzon aktifleşti bu kış
ancak 2 asker gidiyor artık karadeniz ne kadar hareketli olur bilemiyorum :p
inşallah kısa dönem çıkar da baharda ve yazın bol bol toplanıp gezeriz

rize giresun trabzon aktifleşti bu kış
ancak 2 asker gidiyor artık karadeniz ne kadar hareketli olur bilemiyorum :p
inşallah kısa dönem çıkar da baharda ve yazın bol bol toplanıp gezeriz

valla sen de yazmasan içerleyecektim:mrgreen:
nereye birseyler ciziktirsem suyu cekiliyo:pr:

insan yemem:cat:

Karadeniz'e (Giresun taraflarina) deplansmana gitmistim vol.takimiyla. Hamsi tavaaaaa..... :) Sahil yolu Antalya yollari gibiydi ama yagmurla birlikte daha urkutucu gelmisti:p Guzel+temiz ama...

Cezerye biraz geç kaldın gibi:). İki arkadaş askere gidiyor bir arkadaşta motosikletini sattı(çakalaz) gerçi tekrar birşeyler alacak ama bu biraz zaman alacak gibi.Bunlara ragmen bir buluşma olursa burdan duyuruyoruz zaten takip edersin.

Bu arada sen baya eski üyelerdensin ama uzun süredir kayıptın.Hayırdır nerden aklına geldik:p

Son düzenleme:
Cezerye biraz geç kaldın gibi:). İki arkadaş askere gidiyor bir arkadaşta motosikletini sattı(çakalaz) gerçi tekrar birşeyler alacak ama bu biraz zaman alacak gibi.Bunlara ragmen bir buluşma olursa burdan duyuruyoruz zaten takip edersin.

Bu arada sen baya eski üyelerdensin ama uzun süredir kayıptın.Hayırdır nerden aklına geldik:p

Ekip dagildi?:pale: Ya.. Cv'de iyi gorunecek bir is icin kisa sureligine Erzurum'a geldim. Kendi kendime dedim ki: "9 ay ya ne var.. Goz acip kapayana kadar gecer. Bundan 9 ay oncesini dun gibi hatirlamiyor musun ki sanki?" Eheh... Burada havalar Istanbul'a gore 1 sa erken karariyormus meger (16:00), sehir de 20:00 dedi mi uyuyor.. Azicik zor gececek gibi. E, kislari da sert (bir kere yaginca bahara kadar yerler kar). Naapmali? Nasil degerlendirmeli? diye dusunurkeeen.. Didüm kü: "Doguyu gez en azindan:)" Ve tabiki motosikletle:) Erzurum dogu merkezi oldugu icin her yone neredeyse 400km gidip gelsem hafta sonlari... Bayagi gezmis olurum. Fakaaaattt... Malatyadan "pıtıdı" şeklinde 1 ses, Erzincan - Erzurum keza gene öyle... Rize'yi tıkladim ben de.

Simdi, olayin bir de psikolojik tarafi var. O 400km bitmek bilmezken bir grubun senin gelecegini bilmesi guven veriyor.. Artı... Vardigin yerde neresi gezilir, nerede icilir bilmiyorsan isler daha da sıkıcı/yorucu olabilir.

Got it? :rendeer:

Erzurum'dan mı katılacaksın bulusmaya :p

:queen: Yesss

Tamam cezerye bukadar bilgi yeterli guruba kabul edildin. İlk buluşmada sözleşmeyi imzalarsın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar