yuki yk100-7 paşa sizce iyimi almalımıyım

arkadaşlar ben evden okula gidicem okuldan eve yani fazla deil ama bazen gezmeyede giderim benim için hız önemli değil 80 yapsın yeter az yakması önemli benim için bide tipi önemli modifiyede edip okulda arkadaşlarıma hava atmakta war amacımın içinde sizce bu motor iyimi veya bana önerebileceğiniz başka cup yarı otomatik warmı mondial haricinde ama ben bu motoru çok sevdim bizim arkadaşta war demirleri fln sökmüş çırçır egzozuda war süper bişey sat diyorum satmıyor bende kendim almaya karar verdim sizce alayımmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

resimleri http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-7-ekonomik-cup-100-7-pasa-yerli-imalat/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------

resimleri http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-7-ekonomik-cup-100-7-pasa-yerli-imalat/detay

bu motor senin her türlü işini görür kardeşim yeter ki yağını eksik etme

bu MotoRsikletle ayna yakışmıyor motor eline geçer geçmez elcik+neon+egZoZ ve aynaları sök hele hele fıstık yeeşiline boyadınmı tadından yenmez Valla :p:p

bende tam onları yapcam zaten aynaları demirleri sökcem neon fln plakayeri sökcem fln ama kırmızı tercihim boyatmaya gerek yok orjinal rengi

GÖЯKEM;2215589' Alıntı:
bu MotoRsikletle ayna yakışmıyor motor eline geçer geçmez elcik+neon+egZoZ ve aynaları sök hele hele fıstık yeeşiline boyadınmı tadından yenmez Valla :p:p

Buraya çok güldüm :mrgreen:. Gözünüzü seviyim şu motorda ayna sökmeyin ya sollarken korkuyorum sola kırcak diye. Bi işe yarıyor ki adamlar takmış. Nedir bu ayna fobisi anlamadım.:farao:

bende tam onları yapcam zaten aynaları demirleri sökcem neon fln plakayeri sökcem fln ama kırmızı tercihim boyatmaya gerek yok orjinal rengi

Amortisörleride kestir yere daha yakın olursun 3 km daha hızlı gidersin. Aynaları zaten sök bi işe yaramıyor :pr:.

Son düzenleme:
modifiye edip yani aynalari sokup:), okulda arkadaslarima hava atcam diyosan yakin tarihte patlaman an meselesi ben sana bu durumda motosiklet onermiyorum:)

Ayna nasıl yakışmıyor gayet güzel duruyor metal ayna tak gösterişli yapıyor hem aynaları sökersen devamlı arkana bakmak zorunda kalırsın bu da senın dıkkatını dagıtır + ehliyetsiz kullanma varsa bılmıyorum şimdiden hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar