Bence K1200S tercih etmelisin. Görünüş olarak çok daha hoş.
Ah ah...Ben de böyle bir ikilemde kalmak istiyorum
Oocan ve Nemrut arkadaşlarımızı birisi ayırsın çabuk :wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ahtekarliginin-son-perdesi-2.html#post2131009
oocan,
bu verdigim link de sana kapak olsun.
alper beyin telefon numarası var. aç sor, k1200s'e ne olmuş...
ama sen şimdi "araç satış sitelerinden takip eden bir şeyden anlamaz" cümlesini kurdugun gibi alper beyin telefon numarasının da yanlış oldugunu iddia edersin.
Karar vermene sevindim. Senin adına güzel bir adım.
Ancak yazdıkların üzerine şaşkınlık içerisindeyim. 1200 R da nasıl oluyor da "biraz" hızlanınca okadar titreşim oluyor? Yani eğer yazdıklarınız gerçekse(ki yalan söyliycek haliniz yoktır bence) gerçekten çok enteresan. Bu motora bindiğinde bu tür bir izlenim bırakıyorsa insanda ben bu olayı hiç anlamadım ozaman... Diğer bir garip olan şey ise S ile R arasında bukadar fark olması...:silent:
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler ve fikirler için çok teşekkür ederim ben seyahatı seviyorum ayrıca 1200r ve 1200s i kullandım 1200r ı kullanırken tabiki keyifliydi ama biraz hızlandıktan sonrainanılmaz bi titreşim meydana geldi.aynalarla arkayı kontrol etmek imkansızlaştı ve viraja girerken çok rahat edemedim doğrusu 1200s ise viraja ve yola daha hakim diğerine göre titreşim ondad vardı ama 1200 ra göre kıyaslanamayacak kadar az miktarda ben 1200s karar kıldım tekrar teşekkür ederim saygılarr
insanlar naked'da 160km\h üstüne çıkınca rüzgar manyagı oldugundan bahsediyor,
1200R da 200km süratin üzerine çıkmadığınız sürece o tür bir türbülans yaratmaz , bindiğiniz makinada problem olmadığından eminmisiniz ???:silent::silent::silent:
O motora binen ben değilim zaten. Ufuk.d arkadaşımızın yaptığı deneme ve yazdıkları üzerine bende aynı soruyu sordum:wiinkk::cat:
Sevgili dostum ,
Ben yazdıklarınızı onaylamak anlamında sizden alıntı yaptım ama yeterince net ifade edemediğim için size cevap veriyorum gibi bir hava oluşmuş kusura bakmayınız.
Yok estağfurullah, bende yanlış anlamışım. Ama ben hala K 1200 R ın, 5.000~6.000 d/d civarlarında inanılmaz titreşim yaptığına inanamıyorum. Yada kabullenemiyorum. Yani çok garip bir durum. BMW nin teknoloji harikası bir modelini alıyorsunu ve rahatsız edici bir titreşim söz konusu....:silent::silent::silent: Üstelik bunu kullanıcıkarın ağzından duymak daha da üzücü...:farao:
Ve bunu üzerine, zaten uzun zamandan beri aklımda olan soruyu soruyorum:
BMW neden 1200cc motorları varken 1300cc modellerini de üretme ihtiyacı duyuyor?!? Yani K1200S varken neden K1300S üretiliyor?? Hatta R1200 ve R1300 ler de öyle... Yani ben BMW nin patronu olsam ve bir çalışanım bana gelip "hem 1200 hem de 1300cc motor üretelim patron" dese hem döver hem kovardım...Böyle bir politikanın amacını anlamış değilim. Ha amaç aradaki birkaç bg veya tork fark ise ve 1200cc yeterli görülmüyorsa, ozaman direk 1300cc modellerini sür piyasaya. Kimse kalkıp da neden bunun ~1.000€ ve 100cc daha düşük modeli yok diye eleştirmez seni... Birisi bana bunun mantıklı açıklamasını yaparsa gerçekten çok rahatlıycam çünkü çok aptalca bir politika bence...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------
Tamam, Sorumu geri alıyorum… 1-2 haftadır aklımda olan bir soruydu ancak henüz yaptığım yurt dışı araştırmaları üzerine 1200 serilerinin 2008 yılı sonunda üretimi durdurulduğunu öğrendim. Yani 1200 lerin yerini almak üzere 1300 ler üretilmeye başlanmış. Ancak bizim ülkemizdeki BMW resmi sitesinde her 2 model de birlikte tanıtıldığı için (0 fiyatları da mevcut) ben aynı anda üretim bandında olduklarını sanmıştım…Ayıpladım kendimi:farao:
Bari başka bir soru sorayım da keyfimiz yerine gelsin…:wiinkk::
Bu K1200R modelindeki titreşim durumu K1300R modelinde de devam etmete midir acaba…? (sadece merak ettim, sanki alıcam:mrgreen::mrgreen![]()