arkadaslar dragstar 650 arkadaşlar sol sinyali actıgımda arka 2 sinyal sol ön sinyal,
sag sinyali actıgımda arka 2 sinyal yanıyor sag ön yanmıyor buna karsılık sol ön cok hafif yanıyoralarme bastıgımdada sag ön haric 3 üde yanıyor...
fikri olan varsa cok sevinirim..
Git sinyal Flaşörünü değiştir muhtemelen sorun kalkararkadaslar dragstar 650 arkadaşlar sol sinyali actıgımda arka 2 sinyal sol ön sinyal,
sag sinyali actıgımda arka 2 sinyal yanıyor sag ön yanmıyor buna karsılık sol ön cok hafif yanıyoralarme bastıgımdada sag ön haric 3 üde yanıyor...
fikri olan varsa cok sevinirim..
ham petrolün nasıl parlattığına inanamazsınız.ve zincir yağlamasıda cabası.
Ham petrolü nereden alacağız:silent:
Boya üzerine sürmeni tavsiye etmem sonuçta benzinin hammaddesi,boyayı besleyeceği yere inceltip metal aksamı da paslandırabilir. Uçuculuğu olan her şey yanar.Mazotta uçuculuk miktarı düşüktür.
Ham petrol,düz zincir yağı olarak bir derece kullanılabilir. O yüzden ilgimi çekti.
Mazot temizlik amacıyla kullanıldığında toz kaplar,gazyağında toz kaplama durumu yoktur,toz tutmaz.
arkadaşlar motorumda yağlama sorunu diye sandığım şey meğer platinin eskimiş olmasından kaynaklanıyordu.platin ve meksefeyi değiştirdim sorunum kalmadı.artık motorum teklemiyor.yağını fazla kaçırsamda sorun olmuyor.işçilik dahil 20 tlye halloldu.çok yakıyor ama motorumu seviyorum.canavar gibi çekiyor.bütün işimi görüyor.yalnız kitapçığında 100 km.de 3 ile 5 lt.arası yakar yazıyor.fakat sürekli kontrol etmeme rağmen 5.5 - 6 lt den aşağı yaktığını görmedim.acaba yakıtını nasıl düşürebilirim.neden fazla yakıyor.bilgisi olanlar yardım ederse memnun olurum.sağlıcakla kalın
benim motorsikletim Mondial 150 HS.
Motorsikletim biraz fazla yakıt yakıyordu ( 100 km/ 3.8 - 4.0 )
Her zaman gittiğim ustama danıştım,
bana bagaları değişirsek sorun kalmaz dedi.
sonra ön variator içindeki bagaları daha ağır olanlarıyla değiştirdi.
Acaba bu gerçekten yakıt tasarrufu sağlar mı?
Teşekkürler.
selam arkadaşlar lastik sıkıntım var 90-90-17- (prellı dunlop metzeller michlen) lastık arıyorum (irc vs istemiyorum ) 2 sefer sorun yaşadım irc vardı motorumda varmıdır bıldıgınız duydugunuz bir yer tesekkurler