"Uzaklara" gideceklere faydali bilgiler...

200143+1.jpg

200143+2.jpg

Amerikan tip portatif tahkim edevatı. Kürek, kazma, balta, testere, keser, satır, şiş, mangal, ızgarası, yelpaze, çadır kazığı, süngü vb. olarak kullanılabilir (ciddiyim). 20x15x5cm boyuta katlanabilir. TSK envanterinde bulunan en manyak aletlerden biridir. Yerli malı olanlar biraz daha dandiktir, kullanırken biraz dikkatli olmak gerekir, yoksa sabitleme civataları kırılabilir.

ya arkadaşlar konuyu bölüyorum ama 125 mg classic kullanan arkadaşlarımız varsa bana deneyimlerini aktarabilir mi ondan almayı düşünüyorum .... teşekkürler...

biraz savaşa gidiyormuş gibi olmadımı acaba:queen::queen:

forum uçuşa geçmiş, az da ben ateşliyim yansın :)
bu saydıklarınızı taşıması içinde yanınıza eskort bıde kamyonet alın.. onu bunu boşverınde NAKİT alın, gerisi bi şekılde hallolur :mrgreen:

o zaman biz motordan vazgeçelim ufak çaplı bir panelvanla yola çıkalım... ne dersiniz.
bence hemen gidin bir miktar ücrete yol asist'e üye olun yeter daha çok iş görecektir emin olun.

Hoca cevabin kopardi beni :queen:::xs06::::xblink::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------

:mrgreen: Arkadaslar, tamam espirili güzel cevaplar ortaya cikiyorda. Lütfen konuyu yaymayalim... Adam adam bi arastirma yapiyoruz sunun surasinda...
ciddiyete davet ediyorum. Birakin insanlar fikirlerini ve önerilerini söylesinler siz yola ciktiginizda bunlari yaniniza almazsiniz olur biter.

Tavsiye ve önerilere devam lütfen....

Yol harıtası al yola cıkmadan once mutlaka gıdecegın ıstıkamette herhangı bır yol calısması veya yolun kalı olup olmadıgını ogren, hava durumunu dıkkate al

Mesela.GOOGLE EARTH tan ,bulunduğun yerden ,gideceğin yere kadar olan yolu bi incele ,nerelerden geçeceksin ,dimi?şöyle bir tepeden kuş bakışı bi bak,gerkirse bir kağıda not et....

Mesela.GOOGLE EARTH tan ,bulunduğun yerden ,gideceğin yere kadar olan yolu bi incele ,nerelerden geçeceksin ,dimi?şöyle bir tepeden kuş bakışı bi bak,gerkirse bir kağıda not et....

Ne zaman olur bilemiyorum ama planladigim güzergah bulundugum yerden yani Balikesirin Akcay ilcesinden start alip Alanya ya kadar gitmeyi istiyorum. Sahil yolunu kullanip yolum üzerindeki tüm turistik yerleri gezip görmek istiyorum. Süre kisitlamasi koymak istemiyorum. begendigim yerde 2gün begenmedigim yerde 1gün gibi geze geze dinlene dinlene yol yapmak istiyorum. Niyetimde cadir kurarak konaklamak var. Cok yoruldugum yerde otel pansiyon .vs de de kalabilirim. Simdilik plan asamasinda düsüncem bu. Zaten güney parkuru cok klasik bi güzergah.

Ne zaman olur bilemiyorum ama planladigim güzergah bulundugum yerden yani Balikesirin Akcay ilcesinden start alip Alanya ya kadar gitmeyi istiyorum. Sahil yolunu kullanip yolum üzerindeki tüm turistik yerleri gezip görmek istiyorum. Süre kisitlamasi koymak istemiyorum. begendigim yerde 2gün begenmedigim yerde 1gün gibi geze geze dinlene dinlene yol yapmak istiyorum. Niyetimde cadir kurarak konaklamak var. Cok yoruldugum yerde otel pansiyon .vs de de kalabilirim. Simdilik plan asamasinda düsüncem bu. Zaten güney parkuru cok klasik bi güzergah.

Güzel ve çok keyifli bir tatilgezisi yapmış olursun,bu yaz tatilinde bende muğla yakadar inmeyi planlıyorum ,Bu çıktığımız yaz sonu gidecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya Ayvalıktan geri dönmek zorunda kaldım...TADI DAMAĞIMIZDA KALDI YANİ...

Güzel ve çok keyifli bir tatilgezisi yapmış olursun,bu yaz tatilinde bende muğla yakadar inmeyi planlıyorum ,Bu çıktığımız yaz sonu gidecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya Ayvalıktan geri dönmek zorunda kaldım...TADI DAMAĞIMIZDA KALDI YANİ...

Bizim buralardan gecmissin. Bir dahaki gezinde haber etmeni isterim. Hic bisey olmazsa bi cayimi icersin.

Arkadaşlar çadırda kalırken , üzerinde uyumak için ,bunun yerine

bunu kullanmak bana daha mantıklı geliyor.

Babam, rahatsizlandiginda hastanede uzun süre kalmam gerektiginde sisme deniz yatagi kullandim ama yatmasi cok rahat degil söyliim. Yada cok kaliteli bi deniz yatagi olmasi gerekiyor. Zemin sert oldugu icin sabah uyandiginda kendinizi zeminde yatiyor bulabilirsiniz. Plastigi esniyor öncelikle. Benim bahsettigim 10liralik yataklardan ama.

Babam, rahatsizlandiginda hastanede uzun süre kalmam gerektiginde sisme deniz yatagi kullandim ama yatmasi cok rahat degil söyliim. Yada cok kaliteli bi deniz yatagi olmasi gerekiyor. Zemin sert oldugu icin sabah uyandiginda kendinizi zeminde yatiyor bulabilirsiniz. Plastigi esniyor öncelikle. Benim bahsettigim 10liralik yataklardan ama.

Yaz aylarında en kaliteli şişme yatak bile bir işkence aleti olabiliyor.Ayrıca o kaliteli şişme yatakları şişirmek ve söndürmek ayrı bir dert.:pale:

sevgili necati kardeş,o şişme yatakların pompaları,2 yönlü çalışıyorlar,hem şişiriyor,hemde indiriyor.

Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us

Sevgili dostum resimde görüldüğü gibi o pompa 220 volt ile çalışıyor.
Çadırın yakınına 220 volt elektik taşımak gerekiyor.
Dışarda şişir sonra çadıra sok dersen;bizim çadırlar köpek kulubesi gibi,şişirdikten sonra girmiyor içine meret şey.
Adana lı arkadaşlara selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar