[Kayseri - MT]

tamamdır dediğin gibi 1-2 ay daha bekliycm yine araştırıcam fiyatları :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------

Arkadaşlar size bişey soracaktm. Bana kanuni 90cc popcorn scooter geleck hayırlısıyla ama çok az eksileri olack . Örneğin akü yok far kırık. Vs. küçük şeyler ve sağlam bir motor bakımı içinn . Kayseride ki meydanda bulunan kanuni servisine mi gideyim yoksa ? bu tür işleri yeni sanayide mi ? halledeyim daha ucuz ve kaliteli olması içinn.... Önerilerinizi bekliyorum.

sakın meydandaki kanuni servisine gitme. ki onlar zaten kanuni servisi değil artık fes edildi işlerini düzgün yapmadıkları için. sayan motor kendileri.

şu anda kayseride kanuni servisi yok.
ünlümotor a git düvenöninde. onların servisini sor. ordaki elemanlar düzgün yapıyorlar motoru. bende de 1.5 sene kadar kanuni kullandım kayseride. hep oraya götürürdüm.
zaten hepsi çin çan çon. bi farkı yok yani :)

sakın meydandaki kanuni servisine gitme. ki onlar zaten kanuni servisi değil artık fes edildi işlerini düzgün yapmadıkları için. sayan motor kendileri.

şu anda kayseride kanuni servisi yok.
ünlümotor a git düvenöninde. onların servisini sor. ordaki elemanlar düzgün yapıyorlar motoru. bende de 1.5 sene kadar kanuni kullandım kayseride. hep oraya götürürdüm.
zaten hepsi çin çan çon. bi farkı yok yani :)

birader vallahi kafayı bozmuştum oraya gidecektm ama madem böyle güzel bir açıklama yapmışssın hele bide kanuni kullanmışsınn :D tamamdır burda kral sensin :) dedğin gibi çan çin çonn :D ne fark eder

la ne alacam motor. benzin 4 lira olmuş a.q... çok sinirlendim ya....
ben böyle işin......

bisiklet alacam ben en sonunda :)

la ne alacam motor. benzin 4 lira olmuş a.q... çok sinirlendim ya....
ben böyle işin......
Bende benim motor niye çok yakiyee diyordum demek zamdanmış :p Kendi benzinimi kendim üretecem nasılmı ? tahmin edin :queen:

Arkadaşlar,tuni'can,mehmet herkese selam :rendeer: Güçüklerin gözlerinden,büyüklerin ellerinden öperim ortancılılara bişey yok,kendinize ii bakın.

:mrgreen::mrgreen: oda güzell, selamlarr :rendeer:

Benzinede diyecek bişey bulamıyoruz, sonrada sövmenin adı günah oluyo :pr:...

murat abi duy sesimizi ne oldu airbrush çalışmaların?
bir iki foto koy buraya da bakalım

Tuni caracal'ın parasını naptın alsana bir tane daha,yedin dimi la :queen: Alkole yatırmış :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar