S&T Kanuni GT250R Siyah Motosikletim Çalındı

Selamlar;

İstanbul - Fulya'da Motosikletim çalındı. 01-Aralık-2010 günü çalındı. Yandaki dükkanın güvenlik kameralarından çalınma anını yakaladım. Görüntülerin linkini de eke koyuyorum. Daha 2 ay olmuştu alalı ve gözüm gibi bakıyordum. İnanın çok üzüldüm. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Plakası 34 ZL 112. Görüntüleri polise de götürdüm. Umarım bulunur..

http://rapidshare.com/files/434510230/20101201_060006_ch02.avi

Çok geçmiş olsun, bende fulya ya yakın oturuyorum. Umarım bir an önce motoruna kavuşursun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun o taksici de onlarla beraber farkındasınız inşallah,5-6 saniye sonra şıp diye damladı ve kameraya takıldı ileri geri yaptı. Umarım plakadan tespit edip hırsızları en kısa süre yakalatırsınız.

Geçmiş olsun kardeşim.Polisin bişey yapacağını sanmıyorum çünkü çok ilgisiz davranıyolar inş en kısa zaman da motoruna kavuşursun..

Geçmiş olsun o taksici de onlarla beraber farkındasınız inşallah,5-6 saniye sonra şıp diye damladı ve kameraya takıldı ileri geri yaptı. Umarım plakadan tespit edip hırsızları en kısa süre yakalatırsınız.

hocam maalesef taksinin plakası görünmüyor. eşgaller de tespit edilemiyor. giden gitti artık umudum da yok aslında ama elimden geldiğince sağ sola saldırıyorum bulabilmek için. çok canım sıkıldı.

Geçmiş Olsun Demekten Başka Elimden Bişey Gelmediği İçin Üzgünüm Kötü Bi Durum.

-Gidiş Yolu Güzergahı Üzerindeki Mobese,Dükkan Kamera Kayıtlarını Kontrol Ettin Mi ?

-Motosiklet Tamircilerine Ustalarına Gidip Bu Konuyla İlgili Danışa Bilirsin İstanbulda Bu İşler Nerde Dönüo Biraz Araştıra Bilirsin.

Bunlar Benim Tavsiyelerim.

Edit:Video İzlenmio Dosya 10 Kereden Fazla İndirildiği İçin Diğer Arkadaşlar İzliyemiyor Dosyayı Video Sitesine Koyup Burda Link Paylaşırsan Herkez İzleye Bilir.{ Unassigned file limit of 10 downloads reached. }

Son düzenleme:
Geçmiş Olsun Demekten Başka Elimden Bişey Gelmediği İçin Üzgünüm Kötü Bi Durum.

-Gidiş Yolu Güzergahı Üzerindeki Mobese,Dükkan Kamera Kayıtlarını Kontrol Ettin Mi ?

-Motosiklet Tamircilerine Ustalarına Gidip Bu Konuyla İlgili Danışa Bilirsin İstanbulda Bu İşler Nerde Dönüo Biraz Araştıra Bilirsin.

Bunlar Benim Tavsiyelerim.

Edit:Video İzlenmio Dosya 10 Kereden Fazla İndirildiği İçin Diğer Arkadaşlar İzliyemiyor Dosyayı Video Sitesine Koyup Burda Link Paylaşırsan Herkez İzleye Bilir.{ Unassigned file limit of 10 downloads reached. }

Hocam uyarın için sağolasın görüntüyü güncelledim. Üye girişi yapıp yükledim sanırım download sınırı yok. Biraz araştırdım motor şu anda Türkiye'nin her yerinde olabilir. Ama ben yine de her yere saldırıyorum. Bir gelişme olursa buradan duyururum..

http://rapidshare.com/files/435311250/20101201_060006_ch02.avi

Geçmiş olsun kardeşim umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna :pr::pale:...

gayet net gozukuyor bılhassa koşan eleman
kmlik tespitini polis yapamıyor(yapmıyor )olabilir
istanbulda video,kamera üzerine uzmanlaşmış bir firma vardı
firmanın adının hatırlayamadım
internetten ufak bir arama yapmak lazım

gayet net gozukuyor bılhassa koşan eleman
kmlik tespitini polis yapamıyor(yapmıyor )olabilir
istanbulda video,kamera üzerine uzmanlaşmış bir firma vardı
firmanın adının hatırlayamadım
internetten ufak bir arama yapmak lazım

Hocam hatırlayabilirsen çok iyi olur. Çünkü kimlik tespiti yapılabilirse belki bulunur. En azından cezasız kalmamış olurlar. Ne yazıp aratınca buluruz acaba bu şirketi.

Son düzenleme:
Görüntüde Motoru Göremedim Ben 2 Tane Şahıs Geçiyor 1 Tanede Taksi Geçiyor Görüntünün Kaç Dk Motosiklet Gözüküyor?

Görüntüde Motoru Göremedim Ben 2 Tane Şahıs Geçiyor 1 Tanede Taksi Geçiyor Görüntünün Kaç Dk Motosiklet Gözüküyor?

Hocam o beyazla yazılan saati tam 06.04.40'a ayarla ve izlemeye başla motorun çıkışını ve geçişini 2. elemanın koşarak kaçışını göreceksin. Elemanların gelişi görmek için de 06.00.40'a getirip izle; yürüye yürüye gelip minibüsün arkasına geçiyorlar direk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam o beyazla yazılan saati tam 06.04.40'a ayarla ve izlemeye başla motorun çıkışını ve geçişini 2. elemanın koşarak kaçışını göreceksin. Elemanların gelişi görmek için de 06.00.40'a getirip izle; yürüye yürüye gelip minibüsün arkasına geçiyorlar direk.

Hocam Görüntüyü Gördüm Eyw Saol.

Anladığım Kadarıyla Kontaktan Açamıyınca Elektirik Devresiyle Düzkontak Yapıyorlar Sonra 2.Viteste Koşarak Vurdurma Dediğimiz Yöntemle Çalıştırıp Uzaklaşıyorlar Şimdi Benim Sana Asıl Sormak İstediğim Şu Deponda Ne Kadar Benzin War Yani Kaç Km Mesafe Gidicek Kadar Tahminen ?

Birde Motorunda Artı Bi Kilit Warmıydı Zincir Vs.

Son Olarak Motoru Koyduğun Yer Evinin Önümü Yoksa Başka Bişey Mi?

Soruları Sormamdaki Amaç Sana Yardımcı Olmak...K.bakma.

Hocam Görüntüyü Gördüm Eyw Saol.

Anladığım Kadarıyla Kontaktan Açamıyınca Elektirik Devresiyle Düzkontak Yapıyorlar Sonra 2.Viteste Koşarak Vurdurma Dediğimiz Yöntemle Çalıştırıp Uzaklaşıyorlar Şimdi Benim Sana Asıl Sormak İstediğim Şu Deponda Ne Kadar Benzin War Yani Kaç Km Mesafe Gidicek Kadar Tahminen ?

Birde Motorunda Artı Bi Kilit Warmıydı Zincir Vs.

Son Olarak Motoru Koyduğun Yer Evinin Önümü Yoksa Başka Bişey Mi?

Soruları Sormamdaki Amaç Sana Yardımcı Olmak...K.bakma.

Hocam ne kusuru estağfurullah, aksine ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Motorun çalındığı yer evimin önü. Tam adres de 19 mayıs mah. Aşçılar sok. No:10 Fulya. Depomda çok benzin yoktu. Biraz daha gidip alacaktım açıkcası. Tahminimce 50-100 km falan gidebilirler. Bu da gayet yeterli gibi geliyor her şeyi yapmak için. Artı bir kilit maalesef yoktu. O sokakta sürekli bırakıyor insanlar motorlarını diye ben de uzun zamandır bırakıyordum öyle.

Yeri gelmişken arkadaşlar lütfen çevrenizde tanıdık olan bütün motorculara ne olursa olsun kilitlemeden bırakmamaları gerektiğini bir kez daha hatırlatın. Bana birisi hatırlatsaydı inanın ben kilitlerdim. Aynı yerde 2 aydır kilitsiz duran motoru 2 ay sonra götürdüler. Ayrıca bu benim 2. motorum yine aynı yerde 2 yıl scooter'ım durdu kimse götürmedi. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ben şimdi yolda kilitsiz bir motor görsem gidip sahibini uyarıyorum. İnsan başına gelince ne kadar acı bir şey olduğunu anlıyor. Şu anda yıkılmış durumdayım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Hiç umudum olmasa da umarım bulunur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar