SUZUKİ GSXR 1000 mi HONDA CBR1000RR mi ?

Bre forum polisleri,aklınız almıyor mu mesaj atınca başlığı üstte tutuyorsunuz.Madem başlığı beğenmediniz bik bik yapacağınıza mesaj atmayıverirsiniz olur biter.
Yok efendim forumda kalite düşmüş..Motosiklet forumu bu.Krank var debriyaj var piston var daha ne bekliyosun

Bu saçma konuya tam 15 cevap yazılmış. Arkadaşın biride "eeeee arkadaş sormuş bizde cevap veriyoruz" demiş. Geçenlerde MT neden eskisi kadar popüler ve keyifli değil şeklinde bir başlık vardı. İşte bu yüzden. Konu başlıkları saçma. Ama maalesef cevaplar daha da saçma.

Kusura bakmayın ama elinin altında 170-180 beygir güç bulunduran ve bu gücün sorumlululuğunu taşıyabilecek birinin açacağı konu değil bu.

Hadi açık açık söyleyeyim. Bu iki motordan birini almaya karar vermiş birinin böyle bir başlık açmayacak kadar tecrübeli ve en kaba tabiriyle "en baba motorcu" olması lazım. aaahhhhhhhh MT nereden nereye !!!!!!!

Zamaninda boyle gereksiz konulara mavrayla yaklasan ve tek tiklamalik degeri bile olmayan boyle bir topici herkesin ilgisini cekecek kadar ilginc ve eglenceli yapan arkadaslarimiz zamaninda banlanmasaydi yada kusturulmeseydi simdi konu bambaska yerlerde olurdu.En azindan konu kilitlenene kadar.Kese ona sacma buna sacma yazilan cevaplara sacma diyen sizlerin yerine onlar olsaydi ne guzel olurdu degil mi ?
Bre forum polisleri,aklınız almıyor mu mesaj atınca başlığı üstte tutuyorsunuz.Madem başlığı beğenmediniz bik bik yapacağınıza mesaj atmayıverirsiniz olur biter.
Yok efendim forumda kalite düşmüş..Motosiklet forumu bu.Krank var debriyaj var piston var daha ne bekliyosun

Helal hocam .

böle saçma saçma mesajlar yazıyosunda bence ilerde bile olsa senin bi b*k alcağın yokk

APRİLİA RSV4 FACTORY VE S 1000 RR I UNUTNANAK LAZIM ONLARIN BEN MOTOR OLDUĞUNA İNANMIYORUM YA...tam bir hayvan..
ne cbr ne R1 FOREVER BMW S 1000 RR 188HP

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar