MOTOVAN ekibi Avda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Elinde tufekle tavsan oldurmenin nesinin spor oldugunu bilen biri lutfen bana aciklasin... Yurumek, tirmanmak vs. bunlar zaten kendi baslarina spor... bunlari hayvanlari oldurmeden de yapmak mumkun...

Bir de, sondan bir onceki fotografta Allah'a o tavsanlari siz oldurmekten zevk alin diye yarattigi icin mi dua ediyorsunuz?

yok ona spor denmiyor av deniyor :p yurume kısmı spor deniyor :mrgreen:bir avda insan eger bu av culuk veya tavşanda 10 km veya 14 km yürünüyor bunu nerden biliyorsun dersen ben avda gprs taşırım oda yurudugum km gösteriyor..:p

Boş işler ... acıktıysan al kesimi yapılmış eti ye ... sporsa git koş , hopla, zıpla ... Doğal yaşamdaki canlılara zarar veriyor ve bunu boy boy resimlerle kutluyorsunuz !!!!! yazık günah o hayvanların size hiçbir zararı yok , onların dünyasına giriyor ve silah zevkinin tatmini için onları hiç sebepsiz katlediyorsunuz .....

Kimse boşuna benimle polemige girmesin , yazdıklarım üzerinden başka bir anlam çıkarmasın .... ne demek istediğim gayet açık !!!!!!

yok ona spor denmiyor av deniyor :p yurume kısmı spor deniyor :mrgreen:bir avda insan eger bu av culuk veya tavşanda 10 km veya 14 km yürünüyor bunu nerden biliyorsun dersen ben avda gprs taşırım oda yurudugum km gösteriyor..:p

2-3 tavsan icin, tufekler, gprs'ler vs. biraz fazla olmuyor mu? Onlarda ayni sekilde silahlansa ne yapacaksin dusunemiyorum... balistik fuzeyle mi saldiracaksin? :)

bir canlıyı öldürmeyi spor olarak adlandıran nasıl bir iklimde büyümüş zihniyettir idrak etmekte zorluk çekerim.

"nefsimiz taze et istedi öldürdük " denilse gam yemem.
ısrarla "spor".

abi canım taze et istese mal meydanından koyun alıp kesiyom:cat:
avcılık bir spor değildir eğer soruyorsan
avcılık motosiklet gibi bir hobidir
spor avcılık yaparken avcılığın yan etkisi olarak yapılan bişeydir
ha dersen ki "ulan arkadaş yazık değilmi hayvanları niye vuruyorsunuz"
o zaman abi sana aldığım zevki anlatamam
insanoğlunun içinde bir cani her zama vardır
bunun için çoğu dinde kurban muhabbeti vardır
ama sorarsan bana arkadaş 20 km yürüdükten sonra o tavşan senden bir metre ötede durur ve sen feriştah olsan o tavşan hareket etmeyene kadar göremezsin
pat diye ayaklarının arasından bi fırlar kaçar
o fırladığında heycanla karışık korkuyla seninde kalbin yerinden fırlar
aha dersin kaçıyo ilk atışta vurdun vurdun yoksa o tavşanın peşinden bi 20 km daha
şimdi neresi zevkli bu işin diye soran arkadaşlara
zevkli olan avcılık değil
zevkli olan avlanmak için giderken o dağı gezerken
şehirden uzaklaşmanın vermiş olduğu haz o özgürlük duygusu hiç bir şeyle kıyaslanamaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 ----------

:bounce:Abi yapmayın be...Motorcu dediğin yufka yüreklidir...

abi öyleyiz çok yufka yürekliyiz
o keklikler pişince yufkadan yapılmış lavaş la yiyecez:)

basiti şu elde tufek olmasa kessen o mesafeyi yurumeyiz ayrıca bu sezon o kadar yurudum 1 tane tavşan gormedim gordugum 10 tane uveyk 20 bıldırcın bide bi alay keklik gordum uzaaaaaklardan ölen kalanda hemen hemen yok ama ne yol yurudum dagda bayırda sormayın rezilligin bini bir para

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2-3 tavsan icin, tufekler, gprs'ler vs. biraz fazla olmuyor mu? Onlarda ayni sekilde silahlansa ne yapacaksin dusunemiyorum... balistik fuzeyle mi saldiracaksin? :)

Valla fena fikir değil daha heycanli olur

Güzel gezi olmuş tebrikler:cat:
arkadaş ben kürşat'ın (VİA nickli üye) bu kadar iyi avcı olduğunu bilmiyordum adam 4 tavşanı hiç etti bi günde
155469_477862974510_735144510_5490184_1220449_n.jpg

Selam VİA. Tanıdın mı? :)

VIA

Selam VİA. Tanıdın mı? :)

Ardeşende bana yardımcı olan , çamlı hemşine kadar birlikte yol yaptığım sıcakkanlı arkadaşım ELINT'ı tanımazmıyım :rendeer:

Yol dönüşü sizin sayfayada yazmıştım gözünüzden kaçmıştır belki, burdan tekrar teşekkür ederim Gökhan herşey için :)

Ardeşende bana yardımcı olan , çamlı hemşine kadar birlikte yol yaptığım sıcakkanlı arkadaşım ELINT'ı tanımazmıyım :rendeer:

Yol dönüşü sizin sayfayada yazmıştım gözünüzden kaçmıştır belki, burdan tekrar teşekkür ederim Gökhan herşey için :)

Estağfirullah burda görünce şaşırdım onun için yazdım. Bu taraflara gelirsen haber et :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar