Maxi scooter tavsiyesi

sevgili arkadaşlarım.150 cc lik çinli scooter'ımdan 3 yıl sonra 2.el maxi scooter'a geçme kararı aldım ama tavsiyeye ihtiyacım var.istediğim maxi nin özelliklerini aşağıda sıraladım.bu isteklerime en yakın maxi tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

1-kalıplı,oturaklı ve gösterişli olacak
2-yaklaşık 200 kg yük taşıyacak (ben + hanım )
3-yakıt tüketimi uygun olacak
4-yedek parçası bulunabilir ,uygun fiyatlı olacak.servisi bulunabilir olacak.
5-hem şehir içi hem uzun yolda kullanılabilecek.koltukları rahat olacak.
6-fiyatı 4.000 ila 6.000 lira arasında olacak

çok şey istedim biliyorum ama son bir soru

7-motoru görmeye gittiğimde genel görüntü dışında motorun iyi durumda mı kötü durumda mı olduğunu nasıl anlayacağım.nelere dikkat etmem gerekir.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Piaggio X9 tavsiye ederim, 250 ve 500 seçeneğin var. 2 kişi için 250 gayet yeterli. Gösterişli ve çok konforlu bir makine, parça sorunu da yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kendimce SYM 250 GTS'nin tam size göre bir motosiklet olduğu düşüncesindeyim.Diğerleri biraz daha pahalıya kaçıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/38181-piaggio-x9-250-evolution-[test].html

Bunu bulabildim daha önce hiç görme fırsatım olmadı ama gösterge paneli olsun oturuş pozisyonu olsun çok profesyonelce.
Ne de olsa Piaggio. :)

ilginize çok teşekkürler.tavsiyeleriniz doğrultusunda motor arayışıma başlıyorum.umarım beni üzmeyecek güzel bir motor bulurum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar