Cruiser-Chopper Alınacaktır..

Arkadaşlar nasipse aralığın sonuna kadar motor alıp yaza kadarda ufak tefek eklemeler yapmak istiyorum. A2 yoktu. gecen ay onu aldım. Oyüzdende gecen yazı kacırdım. Nasipse bu yaza inş.

Aranıza yeni katılıcam. İlk motorumu alıcagım. Öncelikle 1,000tl kart, 400-500 kadarda nakitim var. Düşündüğüm motor türü başlıktada göreceğiniz gibi Cruiser-Chopper. 1400-1500tl civarına alabileceğim bana cok masraf cıkartmıcak tarzda ;
Keeway Super Light 150
Keeway Super Shadow 250
Mondial 250 MCT
Kawasaki EL 250

Arkadaşlar düşündüğüm motorlar bu 4ü. Kawasaki olamayacagı malum. Gecen sene bir tane kacırmıstım o yüzden yazdım. Eğerki benim şartlarıma uyan borcu harcı olmayan (Direk ruhsat alınacaktır) yürür bir motora ihtiyacım var. Ufak tefek masrafları önemli değil yaza kadar vaktim var ben toparlarım.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ulaşabiliceğiniz telefon numarası : 0531 300 67 30 (msj atabilirsiniz, msj olarak dönülecektir.)

yazdığın motorların hepsi masraf çıkartır, keeway de çabucak dökülür ve en uyduruk parçalaırnın bile stoğu olmadığı için beklersin, ondan vazgeç

mondial de yan sanayi ve yedek parçası en rahat bulunan motormuş, şahit olmadım ama ustalar diyorsa doğrudur ama mondial'in motor aksamı arıza çıkarmaya çok meyilli, birkaç kez tanık da oldum, eğer çıkarırsa canın çok yanar zira ufak tefek sarf malzemesi değişimiyle kurtaramazsın.

1500 liraya motor alıcaksan birdefa kalitesiz, dökülme ihtimali ve uyduruk masrafları çok olan bir motosiklet alcağını kabullenmelisin, bu noktada önemli olan yedek parça sıkıntısı olmaması ve motor aksamının diğerlerine göre dayanıklı olması gerekmektedir. haliyle ikinci el alacağın için yağı 2.000'de bir değişmiş, bakımları zamanında yapılmış bir motor araman gerekir.

tavsiyem kanunilere bakman yönündedir, kanuni seyhan 2005 model civarları olabilir, harley fat bob kopyasıdırlar, çok şıktırlar.

Kawasaki dışında hiçbiri gerçek anlamda sana motosiklet (Cruiser) deneyimi yaşatmaz. Küçük bir Çin malı ile başladığım tecrubede anladım ki. Cebimdeki parayı Çinliye vereceğim tutsaydım. Yaptığım masrafı da üzerine koyup güzel bir Suzuki ya da yamaha alabilirdim. Aşağıda Turk Chopper'dan arkadaşım Siyah'ın eski makinesinin linki var. Kendisi 1400 İnturder aldığı için satıyor. İstesen incele. bu yazdığın motorların hepsi sorunludur. Japon candır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...masrafsiz-alirsiniz-binersiniz-33456573/detay

yazdığın motorların hepsi masraf çıkartır, keeway de çabucak dökülür ve en uyduruk parçalaırnın bile stoğu olmadığı için beklersin, ondan vazgeç

mondial de yan sanayi ve yedek parçası en rahat bulunan motormuş, şahit olmadım ama ustalar diyorsa doğrudur ama mondial'in motor aksamı arıza çıkarmaya çok meyilli, birkaç kez tanık da oldum, eğer çıkarırsa canın çok yanar zira ufak tefek sarf malzemesi değişimiyle kurtaramazsın.

1500 liraya motor alıcaksan birdefa kalitesiz, dökülme ihtimali ve uyduruk masrafları çok olan bir motosiklet alcağını kabullenmelisin, bu noktada önemli olan yedek parça sıkıntısı olmaması ve motor aksamının diğerlerine göre dayanıklı olması gerekmektedir. haliyle ikinci el alacağın için yağı 2.000'de bir değişmiş, bakımları zamanında yapılmış bir motor araman gerekir.

tavsiyem kanunilere bakman yönündedir, kanuni seyhan 2005 model civarları olabilir, harley fat bob kopyasıdırlar, çok şıktırlar.

Kanuni Seyhan 250 likleri inceledim. gerçektende görüntüsü cok güzel bir motor. Dediklerinizi anladım. Benim için incik boncugu önemli değil. Cünkü yaza kadar önumde cok uzun bir zaman var. Binerken toplarım. Yedek parca durumları konusunda aydınlattıgınız içinde teşekkür ederim. İnş belirttiğim fiyata uygununu bulabilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------

Kawasaki dışında hiçbiri gerçek anlamda sana motosiklet (Cruiser) deneyimi yaşatmaz. Küçük bir Çin malı ile başladığım tecrubede anladım ki. Cebimdeki parayı Çinliye vereceğim tutsaydım. Yaptığım masrafı da üzerine koyup güzel bir Suzuki ya da yamaha alabilirdim. Aşağıda Turk Chopper'dan arkadaşım Siyah'ın eski makinesinin linki var. Kendisi 1400 İnturder aldığı için satıyor. İstesen incele. bu yazdığın motorların hepsi sorunludur. Japon candır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...masrafsiz-alirsiniz-binersiniz-33456573/detay

Gerçektende güzel bir motor. Keske 500-600 tl masrafı olsaydıda 1400 e verseydi. Malum bütcemi ilk motor için cokta fazla aşamıyorum. İlginiz için cok tesekkr ederim. İnş arkadasınız fiyatı düşürür demek zorunda kalacağım ;)

F54

güzel kardeşim çinli motora bulaşma yaza kadar para topla daha ii bi motr al benden demesi öyle toplamayla bitmez çinli nin derdi

Kanuni Seyhan 250 likleri inceledim. gerçektende görüntüsü cok güzel bir motor. Dediklerinizi anladım. Benim için incik boncugu önemli değil. Cünkü yaza kadar önumde cok uzun bir zaman var. Binerken toplarım. Yedek parca durumları konusunda aydınlattıgınız içinde teşekkür ederim. İnş belirttiğim fiyata uygununu bulabilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------

Gerçektende güzel bir motor. Keske 500-600 tl masrafı olsaydıda 1400 e verseydi. Malum bütcemi ilk motor için cokta fazla aşamıyorum. İlginiz için cok tesekkr ederim. İnş arkadasınız fiyatı düşürür demek zorunda kalacağım ;)

Cruiser motosikletini alt TurkChopper'in ilk toplantısana davetlimsin. :)
İnşallah hayalindeki motoru alırsın en kısa zamanda.
Ama son bir uyarı: "1400 TL'lik bütçenin içerisinde umarım koruma ekipmanları da dahildir"

Cruiser motosikletini alt TurkChopper'in ilk toplantısana davetlimsin. :)
İnşallah hayalindeki motoru alırsın en kısa zamanda.
Ama son bir uyarı: "1400 TL'lik bütçenin içerisinde umarım koruma ekipmanları da dahildir"

Teşekkür ederim :) Denildiği gibide bu paraya motor bulamıyorum. Bulduklarımında ekmeği yenmiş motorlar. Yaklasık 100-150 arası telefon faturası gelir heralde. Yarın bi mondial bayiine gidicem. 250mct için. Sıfır a bakıcam. Sıfırı 3,100 ikinci eli 4-5 yasında motorlar 1,500 ten asagı yok. Senet yaparsa anlasabilirsek alıcam. Koruma ekipmanlarına gelince onlar içinde yardımınız gerekicek. Acıkcası 50-60 tl lik bir kask ın koruyabileceğine inanmıyorum. Cokta bilgim olmadıgı için motoru alır almaz buraya yazıcam. Ekipmanlar için yardımlarını beklicem.

Mondial malum çin işi. Cok memnun olanı var. Şikayetçi olanlarıda diğer çin motorlarında oldugu gibide fazla değil. 250mct için fikriniz nedir acaba? açık söylemek gerekirse 2 yaşını doldurdugu gün satıp güzel sağlam birsey almak niyetim. Şimdide cok yüksek meblalar vermek istemiyorum.

selam,
seçeneklerin arasında jinlun u saymamışsın seni anlıyorum çünkü bilmediğim bir nedenden ötürü çok tercih edilmeyen bir marka ancak 4 yıldır jinlun kullanan bir kimse olarak diğer markaları bilemeyeceğim ama çinliler arasında en tatmin edici - hem görsel hem performans anlamında - makinelerden birisi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum. hiç mi sorunsuz? tabii ki değil, beni üzdüğü çok zaman olmuştur ama bunlar makinemden değil benim acemiliğim ve onun dilinden anlamayışımdan kaynaklandı. ne zaman ki bakımını güzel yaptırdım ve acemiliğimi biraz olsun üzerimden attım beni hiçç üzmedi sağolsun. görsel anlamda ise çinliler arasındaki en güzel, chopper sıfatını en hakedeni olduğunu düşünüyorum ki tek eksiği v-twin motorunun olmaması. bence jinlun seçeneğini değerlendirmen iyi olabilir ve değerlendirirsen de yeni motor aldığım için sana benim 250 lik jinlunu belirttiğin bütçeyi aşmayacak biçimde öneririm.

Mondial 250 MCT kullanıcısı olarak düzenli ve temiz bakacaksan kesinlikle iyi bir motor arıza kolay kolay açmaz parça sıkıntısı kesınlıkle yok ve çok çok ucuz tecrübe ile sabittir.2005 model 5000 km de ilk sahibinden aldım yaklasık 1 yıl 1 ay oldu sadece yağ buji ve gaz telı debrıjaj telı degıstırdım kı 16 000 kmdeyım

hocam motorumu satıyorum linki vereyim incelemeni tavsiye ederim motorum temiz ve masrafsız.bi arkadaş çabuk dökülüyor diyor ama nedense benim makine dökülmedi?insanlar kullanmadıklari aletlere çamur atmayı ne kadarda çok seviyorlar...neyse arkadşım incele görüşelim.shadow yada dragstar alıcam ondan satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uiser-250-cc-sifir-kadar-temiz-36714472/detay

Son düzenleme:
Ramzey QM250 chopper kullanıyorum.benim de gecelerce uykum kaçmıştı almadan önce.acaba yolda dağılır mı diye korkuyordum.sağolsun hiç üzmedi beni.2000 liraya aldım ve 2500km de idi.1500km dir bende.daha yağ-buji hiçbirşey değiştirmedim.dayıyorum benzini, bana mısın demiyor.uğraşma milletin yorduğu motorla.mondial,ramzey al keyfine bak.zamanla LS2 diamond kask aldım, şimdi mont buldum nic marka...hepsi olur yavaş yavaş.yolun açık olsun

1600 tl mct 250 2400 tl borelli ledow 250 var 2 sininde motor durumları süper ledow boya istiyo okadar düşün istersen

Bir arkadaş daha sölemiş ramzey diye.. kral motordur.

Tamamen orjinal bir motor. Babam için almıştık, ama kullanmadı. Herşeyiyle 0'dan farksız. istediğin motorcuya gösterebilirsin. Ayrıca sana tavsiyem; egzosuyla oynanmış vs motor alma.. Dilersen motoru görebilirsin, garajda üzeri kapalı biçimde tutulmakta. Deposu fullendi ve haftada iki kere ufak bir tur atıp motoru koruyorum. Ayrıca dış aksamına koruyucu spreyler sıkıldı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...me-mukemmel-motor-uygun-fiyata-31563166/detay

mct'ler için pek iyi değil derler. Özellikle telli jant olması çok sorun yaratıyor. 8 senelik motorcu olarak sana önerim bu yönde..

Arkadaşlar motorumu aldım. Malesef Cruiser-Chopper tarzı değilde Cross tarzı bir motor almak zorunda kaldım. Şimdi düşünüyorumda iyiki bunu almışım. Kanuni Cheetah 125 aldım. Fiyat söylemek gerekirse 1000 tl ye aldım bana maliyetide 1300tl oldu. Motor saat gibi mükemmel. 2005 model. Yakıt konusunda bakımdan önce cok az yakıyordu. Simdi bakıma verdim ve komple elden gecirtiyorum. Alınabilicek seri güzel tırmanan ve 115 km rahat yapan bir motor. Tavsiye ederim. İlginiz içinde teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar