abiler burası nasıl bir şehir oldu böyle..sokaktaki vatandaşı rastgele öldürüyorlar..

Oğluna, öldürülen babasının adını verdi

30.11.2010

Ümraniye'de, sabah namazını kıldığı cami dönüşünde alkollü 2 kişinin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Taner Koç'un (28) ismi, yeni doğan oğluna verildi.

Doğumun gerçekleştiği hastanede tedavisi devam eden anne Nesrin Koç, "Ne söyleyebilirim ki? Sabah eşimi kaybettim, akşama bebeğim doğdu. Şu an sevinç ile üzüntüyü bir arada yaşıyorum. Bebeğim kimseye 'baba' diyemeyecek." dedi.

Taner Koç, Ümraniye'de Pazar günü sabah namazını kıldığı cami dönüşünde Ramazan Y. ve Savaş M.'nin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Eşinin vurulduğu haberini alan 9 aylık hamile Birsen Koç, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından evine gönderilen genç kadın, akşam saatlerinde tekrar fenalaştı. Birsen Koç, Üsküdar'daki özel bir hastanede hemen ameliyata alındı. Birsen Koç, sezaryen ile 9 kilo 30 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe, ölen babasının düşündüğü 'Toprak' isminin yanı sıra babanın ismi de verildi. Toprak Taner bebek ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Doğum yaptığı hastanede müşahede altında tutulan Birsen Koç, "Hukuk savaşı vereceğim. Bu işin peşini bırakmayacağım. Acıyı ve mutluluğu aynı gün yaşattılar. 4 yıllık evliyiz ve biraz geç oldu bebeğimiz. Eşim bir bebeğimiz olmasını çok istiyordu ancak göremedi. Sabah eşimi kaybettim, akşama bebeğim doğdu. Şu an sevinç ile üzüntüyü bir arada yaşıyorum. Bebeğim bir daha kimseye 'baba' diyemeyecek. Bunun için çok büyük üzüntü yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Bu arada, Birsen Toprak'ın eşinden doğum için almasını istediği oyuncak bebeği ise ablası Aysel Koç aldı. Abla Aysel Koç, kardeşi Birsen'in çok istediği bebeği alarak hastane odasına getirdi.

Öte yandan, zanlılar Ramazan Y. ile Savaş M. mahkemeye çıkarıldı. Zanlı Ramazan Y.'nin, ifadesinde, "Çok alkol almıştık. Silahla şişelere ve tenekelere ateş ediyordum. Bir ara arabamızın yanından bir adam geçti. Onu da vurabilir miyim? dedim. Bayağı uzaklaşmıştı. Birkaç el daha ateş ettim. Savaş adamın yere düştüğünü söyledi. Baktık, başından kanlar akıyordu. Korkup kaçtık." dediği öğrenildi. İfadesi alınan Ramazan Y. tutuklandı, Savaş M. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Oğlunun öldürüldüğü sokakta gözyaşı döken baba Fikri Koç, zanlıların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Koç' Mahallede can güvenliğimiz yok. Önce sokakların güvenli olması lazım. Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın. Onların en ağır cezayı almalarını istiyorum." şeklinde konuştu.

Komşularının desteğiyle ayakta durabilen anne Sevil Koç ise, "O caniyi bana versinler, cezasını ben vermek istiyorum. Onların asılmasını istiyorum." diye konuştu

(CİHAN)

haberleri izlerken gözlerim doldu..bu nasıl iş..bu nasıl insanlık..bu kadıncağıza yazık değil mi..anneciginin karnında yetim kalan bebege yazık degil mi..

hemen hergün alkol yüzünden bir felaket haberi izler olduk..hergün bir ocak sönüyor..bir aile yuvası dağılıyor..

yanlış anlamayın isyan olarak düşünmeyin haşa aklım almıyor bu nasıl bir ölmek..sabah gidiyorsun ve 30 dakika sonra hayattan siliniyorsun..hem de nasıl bir silinmek..kendini bilmeyen iki sarhoşun silahından çıkan kör olası bir kurşunla..

bu adamın yerinde herhangi birimiz de olabilirdik..yolda yürürken her an ne olacagını bilemez olduk..bedavaya ölüp gitmek gözümü korkutmuyor elhamdülillah ölüm yok olmak degil ama geride bırakacagım insanları o halde düşündükçe içim kanıyor..arkadaş evden çıkıyorsun ve bir anda herşey oluveriyor..binadan düşen bir uydu anteni..veya bir saksı..veya bir kiremit..veya devrilen bir direk..lodosta uçup da kafaya inen bir demir..vs. vs... daha geçen hafta gözümüzün önünde oldu..şiddetli lodos nedeniyle ümraniye igdaş binasından aşağı düşen demir, aradaki yolun ortasına düştü.. allah korudu insanları ya o anda birine denkl gelseydi bunu kim açıkyalabilecekti..işte bak bedavaya ölüp gittin.. bu ecel mi..alın yazısı mı..kader mi..kaza mı..

elhamdülillah kazaya ve kadere iman edenlerdeniz..ama bu çok farklı geliyor..aklım dimağım almıyor..algılayamıyorum..bu nasıl bir ölmek..bir varsın bir yoksun..geride kalan yetim bir bebek ve hayatının baharında dul bir kadın..allah yardımcıları olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Psikopat bunlar resmen

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alkol ve silah ikisi bir araya gelince bu oluyor...

Ağzınızla değil poponuzla içerseniz bu mereti olacaklar bunlardır. Daha çok kelime ederdim ama banlanmayalım...

memleket ne hale gelmiş.
ne tür bir iklimde yetişir bu insanlar.

efkarladım yine ...
gel de içme ...

birde alkol mikrobu kırar derler ,
allah sonumuzu hayır etsin ,
bizim ne yoluna gideceğimiz de belli değil ,

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu olay gerçekten de alkol yuzunden mi meydana geldi sizce.
Herhangi bir trafik kazasini ya da bu tür olaylari alkol ya da baska bir etmene baglamak isin kolay yolu.
Halbuki mesele daha derin.
Binlerce insan alkol aliyor.
Eger sebep tek basina alkol olsaydi, hergun bin mefta olurdu memlekette.

Bu isin asil suçlusu kim?
Asil soru bu.

Sokakta elde silah siseye ates ediyo adamlar?
Tabi kafada guzel.
Bakalim ben bu adami vurabilcem mi?

Seriyat a karsiyim ama bu cigersizlerin kollarini kessinler arkadas bu nasil is.

Ayrica polis nerde ya bu adamlar sokakta atis talimi yaparken?

Sokakta elde silah siseye ates ediyo adamlar?
Tabi kafada guzel.
Bakalim ben bu adami vurabilcem mi?

Seriyat a karsiyim ama bu cigersizlerin kollarini kessinler arkadas bu nasil is.

Ayrica polis nerde ya bu adamlar sokakta atis talimi yaparken?

:cat: :cat: :cat: aynen katılıyorum :pr:

Polis nerede bir yana vatandaş nerede, neden ihbar etmiyorlar sokakta ateş edenleri.......Çok üzücü .... İçim yandı ....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akşam haberlerde izlerken kanım dondu resmen.. Bu ülkede idam cezasını kaldıranlar şimdi ömür boyu hapis mi verecek bu canilere? hayır hayır hayır.. 3-5 gün sonra ellerini kollarını sallayarak kimbilir daha ne canlar yakacaklar..İsyan et isyan et nereye kadar elde var sıfır.

Alkolden ziyade silahtan kaynaklanan bir olay. Hükümetin bu konuda yaklaşımı farklı. Geçen aylarda bir yasa tasarısıyla bulundurma ruhsatı verilecek silah sayısını 2'den 6'ya çıkartmaya çalıştılar. "Alkolü yasaklayıp silahı arttırırsak ülkemiz nişancılığına katkı sağlarız" fikrindeler.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ne yani? alkol, akli melekeleri sekteye uğratmıyor mu?

Bu olay ne alkol ne de atis talimi gibi gorunuyor... olayda baska hesaplar da olabilir... belki bir dusmani falan vurdurmustur...

Habercilerin, "icki ictiler, namazdan cikan adami vurdular" seklinde haber yapmasi da ayri konu :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar