600 ile başlanılmaz diyenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benım 18 yasındakı yegene ver o da kullanıyor r6 yı mesele kullanmak deyıl bılınclı surucu olmak...Burdakıler sana kullanamssın demıyorkı pasalar gıbıde kullanırsın ama tecrube sahıbı olan ıcın cabalıyorlar allah yolunu farını acık etsın...

KuweytLi kardeşim;
600cc konusunda ikna oldunmu?
Çoğunluk haklımı yoksa haksız mı?

mobilet-50cc-100lükcup-125likcup-125likscooter-150cbf-200cc-250cc bunları teker teker 1 sene kullanıcaksın yavaşşşş yavaşş , burdan direk 100lükle başlıyanlara sesleniyorum 2 sınıf birden atlamışsınız Allah yazmasın başınıza bişey gelirse orram buram patladı diye konu açmayın burda.

bakın ben 7 snedir sınıf atlamakla uğraşıyom ::koop::

meraba ben volkan deveci 600 cc ye direkt binilmiyordu yaptım olacak :D bu kadar insana soruyorum denedinizmi 600 cc yi ? de konusuyorsunuz ?

bize 600 cc anlatırmsın , anlatılmaz yaşanır deme yaşasaydım bu soruyu sormazdım ::koop::

arkadaşlar boşuna kendinizi heba etmeyin...

almış ve biniyor işte arkadaş,sevdiklerini ilgilendirir bundan sonrası

Oğlum 10 yaşındayken, yaklaşık iki yıllık bir süreçten sonra ilk kez artçım olmayı kabul etmişti. Ve o ilk binişinde korkusunun yersiz olduğunu görmüş, sevmişti.

- E artık kullarsın dediğimde ise
- Önce bu yaz bisiklet kullanmayı bir iyice öğreneyim de demişti.

İstersen 30 ol bu abinin oğlunun senden daha mantıklı düşündüğü kesin...

Seni kim çekemeyecekki burda ?..
Herkezin ufak tefek motoru var motora binenlerde aaaa biz 600 lükten başka binmeyiz demez...
Sende bu ayrım var buda motorculuğa aykırı bir şey..

ÖLSEN VALLAHA ÜZÜLMEM SAKAT KALMAMAMAYA BAK....

yaşımı sordularda söledim kamil. benim dogmamış cocugum senden daha mantıklı. görkem neyini anlatimki bi deneyin deniyen yokmu denedinizdemi bu kadar önyargılı davranıyorsunuz...

yaşımı sordularda söledim kamil. benim dogmamış cocugum senden daha mantıklı. görkem neyini anlatimki bi deneyin deniyen yokmu denedinizdemi bu kadar önyargılı davranıyorsunuz...

Yahu biz ne deniyecez. En son Ducati diye bir mobiletim vardi sattim onu yavas diye.

Sen simdi bize bir video cek . 300 ile Mersin duvarlarina cikarken sabirsizlikla bekliyoruz:bounce:

ben 3 yıldır yamaha ybr kullanıcısıyım ve bi ara cbf 150 de kullandım değil 600 cc 1000 cc ye bindim honda cbr 1000 rr baktım benim motorla arasında dağlar kadar fark var kontrolü bambaşka haa sanki kontrol edemiyormuydum edebiliyordum ama baktım yok beni çok zorlayacak yaa canımdan olacaktım yaa malımdan daha erken dedim 600 veya 1000 için şuan yaza doğru kafamda 250 cc var yavaş yavaş acelem yok sevenim çok daha ölmek için çok gencim ve motor hastasıyım denedik yani..

Porsche alan adama sen neden fiat bis ile başmadın diyormuyuz ?

Tecrübesi olmayan adam zaten 1 hafta içinde yüksek cc motor ile kaza yapar . Kendisini tava getirdiyse korkulacak bir durum yok bence.

bu linke bidaha yazmayacam yaf adam r6 kullandı diye baya bi havalanmış kendini dünya kralı sanmaya başlamış
inşallah elime düşmez ne diyim
valla elime düşsede farketmez nasılsa tıkayacak pamuğumuz bol:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kuweytli:bizim burada söylemek istedigimiz.insanların egolarını tatmın ederken zarar görmemeleri.
motora yenı baslayan 1 eleman motorun tepkılerını daha saglıklı anlayıp hee böyle yaparsam boyle oluyomus dıyebılmesı için 1 fırsattır küçük cc motor ;).
150 cc 1 motor da debrıyajı kaçırmakla 600 cc 1 makınanın debriyaj kaçırması aynımı olur.
senın suanda 600 cc yı hakkını vererek kullanabılmenın sebebi küçük cc ile başlaman ;) doğuştan gelen 1 yetenek degıl yanı 600 cc nın hakkını vererek kullanabılmen.

bu linke bidaha yazmayacam yaf adam r6 kullandı diye baya bi havalanmış kendini dünya kralı sanmaya başlamış
inşallah elime düşmez ne diyim
valla elime düşsede farketmez nasılsa tıkayacak pamuğumuz bol:cat:

Cem yilmazin dedigi gibi pamuk tan kacis yok:)

Laflara bak :)
Güldürdün beni

Senin bu konuşmaları ilk okul çocukları yapmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar