SUZUKİ GSXR 1000 mi HONDA CBR1000RR mi ?

:silent: Arkadaşlar bugün hem gsxr1000 hemde cbr1000rr gördüm ikiside çok güzeldi ama teknik açıdan sizlerinde görüşlerini bekliyorum ??:pale:

cbr daha sakindir daha çok yakar daha ucuzdur kolay satılır
gsxr daha hızı sert ve cbr ye gore az az yakar daha pahalıdır
gerisi zevke kalmış dort buyuk japon motoru arasındaki fark bence %1 i geçmez

baktımda suzuki biraz daha güzel göründü gözümee:) zaten suzuku gsxr 1000 i araştırıp duruyordum hani 16 yaşımda alacağımdan değilde inş 20li yaşlara gelince :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

alacam ama 7-8 yıl sonra :) yalnız gsxr1000 çok büyük göründü gözüme 1300 hayabusada vardı o ikisini kullanmak biraz zor galiba yani korktum diyebilirim :D

saolun ...ve inş daha 10 seneye yakın varken ailem yinede özelikle annem karşı çıkıyor acaba alanların annesi babası yokmu :d

özür dilerim , fakat bence bu yaptığınız boş muhabbetten başka hiçbirşey değil ! .

imam: ey cemaat rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
cemaat: iyi bilirdik bize hep çok sabırlıyımdır hiç gaza gelmem kendimi çok iyi kontrol ederim derdi

Bu saçma konuya tam 15 cevap yazılmış. Arkadaşın biride "eeeee arkadaş sormuş bizde cevap veriyoruz" demiş. Geçenlerde MT neden eskisi kadar popüler ve keyifli değil şeklinde bir başlık vardı. İşte bu yüzden. Konu başlıkları saçma. Ama maalesef cevaplar daha da saçma.

Kusura bakmayın ama elinin altında 170-180 beygir güç bulunduran ve bu gücün sorumlululuğunu taşıyabilecek birinin açacağı konu değil bu.

Hadi açık açık söyleyeyim. Bu iki motordan birini almaya karar vermiş birinin böyle bir başlık açmayacak kadar tecrübeli ve en kaba tabiriyle "en baba motorcu" olması lazım. aaahhhhhhhh MT nereden nereye !!!!!!!

imam: ey cemaat rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
cemaat: iyi bilirdik bize hep çok sabırlıyımdır hiç gaza gelmem kendimi çok iyi kontrol ederim derdi
:cat:

hende yorum yazmak için açmıştım görüyorumki boş bir konu
:cat:

arkadaş sen 10 sene sonra alacağın motoru şimdi mi araştırıyosun... ikisi de 5 para etmez 2020 model CBR1000RR süper sen bana güven :bounce:

Bu saçma konuya tam 15 cevap yazılmış. Arkadaşın biride "eeeee arkadaş sormuş bizde cevap veriyoruz" demiş. Geçenlerde MT neden eskisi kadar popüler ve keyifli değil şeklinde bir başlık vardı. İşte bu yüzden. Konu başlıkları saçma. Ama maalesef cevaplar daha da saçma.

Kusura bakmayın ama elinin altında 170-180 beygir güç bulunduran ve bu gücün sorumlululuğunu taşıyabilecek birinin açacağı konu değil bu.

Hadi açık açık söyleyeyim. Bu iki motordan birini almaya karar vermiş birinin böyle bir başlık açmayacak kadar tecrübeli ve en kaba tabiriyle "en baba motorcu" olması lazım. aaahhhhhhhh MT nereden nereye !!!!!!!

henüz 1 yıllık üyeyim fakat üyeliğimin ilk zamanlarında bu tür konulara fazla denk gelmiyordum gerçekten çok haklısınız.

1000cc mertebesine ulaşmış bir sürücü tecrübesi sebebiyle bu soruyu sormaz, ya da böyle fantezi sorular gelir atlarız hepimiz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar