Yardım İstiyorum!

Eveeet :)
Yaş 17'ye de dayandı..
Aklı başında bir gencim..En azından öyle sanıyorum ve çevrem öyle diyor..
Okullar kapandığı gibi 8-9000' E 600cc Bir racing almak istiyorum marka model önemsiz..Sanırım ' F ' serisi olacak dengeliymiş öyle diyorlar :))
Çok uzatmak istemiyorm en nihayetinde..
Vitesli Kullanmadm..İlk vitesli deneyimim olucak..
Seçim değiştirmem çünkü aşığım..
Şimdi Ölürsün diye mesajlar yağacak alta..100Lerce konu gezdim hepsinde aynı..
ÖLÜRSÜN..---> FARKINDAYIM !
Şimdi 1 dakika da olsa daha fazla hayatta kalabilmem için sizden tavsiye istiyorum abiciklerim.. HERŞEYİN FARKINDAYIM.. AMA BU AŞK ! Bilirsiniz Ya hu..
Şimdi ölürsün mesajları yerine hayatta kalmak için bunları yaparsan iyi olur mesajları alırsam inanın acayip mutlu olucam..
Çook teşekkürler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mobilet alın:wiinkk:

Eveeet :)
Yaş 17'ye de dayandı..
Aklı başında bir gencim..En azından öyle sanıyorum ve çevrem öyle diyor..
Okullar kapandığı gibi 8-9000' E 600cc Bir racing almak istiyorum marka model önemsiz..Sanırım ' F ' serisi olacak dengeliymiş öyle diyorlar :))
Çok uzatmak istemiyorm en nihayetinde..
Vitesli Kullanmadm..İlk vitesli deneyimim olucak..
Seçim değiştirmem çünkü aşığım..
Şimdi Ölürsün diye mesajlar yağacak alta..100Lerce konu gezdim hepsinde aynı..
ÖLÜRSÜN..---> FARKINDAYIM !
Şimdi 1 dakika da olsa daha fazla hayatta kalabilmem için sizden tavsiye istiyorum abiciklerim.. HERŞEYİN FARKINDAYIM.. AMA BU AŞK ! Bilirsiniz Ya hu..
Şimdi ölürsün mesajları yerine hayatta kalmak için bunları yaparsan iyi olur mesajları alırsam inanın acayip mutlu olucam..
Çook teşekkürler..

Kırmızı ile belirttiğim yer maalesef doğru değil.. :wiinkk:

Ben öyle bir aşk bilmem..Ben hayata aşığım, yaşamaya..
Gerek yok bu kadar heyecana, 1-2 hafta bu forumda kalırsan sen de fark edeceksin ne yolda olduğunu..
Farkındaysan öleceğini ne güzel ama farkındamısın ardında bırakacaklarını?
Değil isen fark et..
Farkında isen, bir şey diyemem daha sana..:cat:

Öneri istersen 125 cc honda almanı öneririm..
Honda cbr 125 r mı diyorlar ne, işte ondan..

Ölürsün diyenler doğru demiş ama ölmek herhalde en iyisi olurdu.

Ya sakat kalırsan?

Neden illa 600 lük ile başlaman gerektiğini ben anlamadım.

Bu arada Engin abiye katılıyorum.

Malesef aklı başında bir genç değilsin...

Ya ben daha bugün 200cc motorumla önüme bianda taksi kırınca frenleyemedim. o kadar ağır motoru bu tecrübeyle nasıl kontrol ediceğini düşünüyosun. bu konuda forumda en az 120 post var artık bu forumdaki insanlar sıkıldı. Git ya ninja 250R o olmazsa derbi gpr 125 yada çin aliyim diyosan hyosung 250 al başkada bişi alma ben öleyim ben böyleyim diye yorma konuyu uzatmaya gerek yok bence

arkadaş kendini aşmış hızlı yaşıyor cesedide yakışıklı olur bunun :queen:

Atlamayın arkadaşlar.. Mesaj adedi bir.. Belli aralıklarla birisi üyelik açarak aynı şakayı defalarca yapıyor.. Bu benim şahit olduğum kaçıncı topic artık hatırlamıyorum..
ATLAMAYIN LÜTFEN :))

Yazar yazar o.. Hatta yazılanlara bi kaç gün cevap verir sonra bi daha ortada görünmez..
Ama bu arada gerekli gıdayı almış olur zaten..

aşağı yukarı yaşıtız dön gel bize katıl bırak bu sevdaları , al cbr125 al yzf125 al ybr al cbf 150 bak dalgana kardeşim.

bir kaç sene sonra istediğin motoru altında görüceksin bu sefer sen onu değilde belki daha başka bir motor isteyeceksin ama araçla hava atmak uğruna sakat kalırsın oğlum :D

ölsen yine iyi :S

'' ÖLÜRSÜN..---> FARKINDAYIM ! ''
Hadi ölmekle durtuldun ama ya sakat kalırsan yada felçli ve yatalak kalırsan hayat o zaman hem senin için hemde ailen için daha zor olacak ( o zaman da keşke ölseydim ) diyeceğin zaman lar olabilirdi 600 ü boşver sen al bir yamaha 125 yada honda 125 lik bak merakını onlarla gider ( doygunluk seviyesine ulaşana kadar ) sonra yavaş yavaş büyütürsün ;)

Atlamayın arkadaşlar.. Mesaj adedi bir.. Belli aralıklarla birisi üyelik açarak aynı şakayı defalarca yapıyor.. Bu benim şahit olduğum kaçıncı topic artık hatırlamıyorum..
ATLAMAYIN LÜTFEN :))

Hea onlardanın abi..Sizi uğraştırmaktan haz alıyorum ve dalga geçiyorum sizinle :)
Mutlu ol... Allahm yaa. :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------

arkadaş bu başlıkta bi geyik veya dalga geçme seziyorum:)

Yok yok abi geyik yok :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 ----------

Kırmızı ile belirttiğim yer maalesef doğru değil.. :wiinkk:

Ben öyle bir aşk bilmem..Ben hayata aşığım, yaşamaya..
Gerek yok bu kadar heyecana, 1-2 hafta bu forumda kalırsan sen de fark edeceksin ne yolda olduğunu..
Farkındaysan öleceğini ne güzel ama farkındamısın ardında bırakacaklarını?
Değil isen fark et..
Farkında isen, bir şey diyemem daha sana..:cat:

Öneri istersen 125 cc honda almanı öneririm..
Honda cbr 125 r mı diyorlar ne, işte ondan..

Abi yazı için sağol..
Ben motosikle caddeye çıkmıycam..Lise son olucam aldığımda..
Pekde vaktim olmıycak..Staj - okul - ev şeklinde..
Arada çok sıkılırsam bi yarım saatlik ufak bi turlarım o kdar..
Bu arada aklı başındalıktan kastm o değildi abi.. Haklısın o konuda değilim .s :silent:
Ama gaza gelmem , yavaşlamayı çok iyi bilirim şahsen ben scooterla bile ibreyi sona vurmuşluğum yoktur neredeyse..Yaklasık 1 senedir kullanıyorum geriye dönüp bir baksam ancak 1 kere belki oda scooter diye..Yavaştır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------

fake olsa bu kadar itinalı yazmazdı sanıyorum :)

Destek icin sağol fake filan değilim.. :rendeer:
Hatta niye böyle karsılandım bilmiyorum benim bir aydır aklımda olan cümleleri yansıtmak için buraya büyüklerin arasına geldim , yeni üyeyim :):silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:51 ----------

mobilet alın:wiinkk:

Hocam çok sağolunda motosiklet değiştirme fikrim olmadığını söylemistim :)
Bu arada konu saptı :(:salut:

çin aliyim diyosan hyosung 250 al başkada bişi alma ben öleyim ben böyleyim diye yorma konuyu uzatmaya gerek yok bence

konu dışı ama düzeltmeden geçemeyeceğim.hyosung çin malı değil kore malıdır.ve kendini çoktaaaan ispatlamış bir markadır.çinliler ile karşılaştırmak veya çinlilere benzetmek ne kadar motor bilgisine sahip olunduğunun göstergesidir.:farao:

gelelim sana arkadaşım.sen ne kadar inkar etsende ben de buı konudan geyik muhabbeti kokusu alıyorum.motor alacaksan 250 cc bir başlangıç motoru sana fazlasıyla yetecektir.sen daha araştırmadan 250 cc ss ler ne kadar performanslı araştırmadığın için kafadan 600 cc demişsin.bence seni 25 yaşına kadar idare eder.o zaman belki biraz daha aklın başına gelir.sonra bakarsın gerisine.bence o fiyata git sıfır km ninja 250 yada gt250r al.sonra uzun süre bin keyfini çıkar.

Ölürsün diyenler doğru demiş ama ölmek herhalde en iyisi olurdu.

Ya sakat kalırsan?

Neden illa 600 lük ile başlaman gerektiğini ben anlamadım.

Bu arada Engin abiye katılıyorum.

Malesef aklı başında bir genç değilsin...

Abi bunları duyacağımı tahmin ediyordum..Dedim ya çok dolaştım forumlarda..
İstediğim tavsiyeydi :silent:s

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------

konu dışı ama düzeltmeden geçemeyeceğim.hyosung çin malı değil kore malıdır.ve kendini çoktaaaan ispatlamış bir markadır.çinliler ile karşılaştırmak veya çinlilere benzetmek ne kadar motor bilgisine sahip olunduğunun göstergesidir.:farao:

gelelim sana arkadaşım.sen ne kadar inkar etsende ben de buı konudan geyik muhabbeti kokusu alıyorum.motor alacaksan 250 cc bir başlangıç motoru sana fazlasıyla yetecektir.sen daha araştırmadan 250 cc ss ler ne kadar performanslı araştırmadığın için kafadan 600 cc demişsin.bence seni 25 yaşına kadar idare eder.o zaman belki biraz daha aklın başına gelir.sonra bakarsın gerisine.bence o fiyata git sıfır km ninja 250 yada gt250r al.sonra uzun süre bin keyfini çıkar.

Yo yo yo hayır konu dısı olması da pek önemli değil..Herkesin hatası olr bnu biz düzeltmessek kim düzeltecek ?
Tavsiye için teşekkürleer :silent::silent::silent::silent:

Eğer ille başının dikine gideceksen;500cc ER-5,GS500,CBF500 al bari.

Arkadasim en iyi secim 600f olur digerlerine uyum saglamakta zorlanirsin fakat alacagin makina temiz olsun yoksa motordan sogursun
Ayrica 600 lede baslanir kendini bil yeter..

SANA DICEK SOZ YOK BU KONU GERCEKTEN ALAY ETMEK ICIN ACILMIS 1994 DOĞUMLU ADAM 600CC BINICEM DIYOR SCHOOTER KULLANMIŞ BIDE BUNDAN ONCE BENCE KARDESIM SEN OKADAR URASMA BI UCURUM BUL ATLA DAHACABUK COZUME GITMIS OLURSUN:d:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar