1. ben kimseye keriz demedim
2. ben kimsenin malını kötülemedim
3. üzerine basa basa görüntüsünü beğenmenin parantez içinde tamamen göreceli olduğunu yazmıştım!!!
4. evet sahibinden'de bakıyorum, 30000 km de 2004 model makineye 7000 tl istiyolar. bence değerinin üzerinde. gerçi pazarlık payıda vardır o da ayrı.
5.evet er5 gördüm. hatta 3 yıl önce epey incelemiştim. almaya da niyet etmiş ama birkaç kullanan arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve kendi beğenime de çok hitap etmediği için o paraları vermek istemedim. benim baktığım zamanlarda cbf500 ler daha pahalıydı yoksa zaten cbf'e yönelirdim. yani işin aslı araştırdım, bindim oturdum, kullananlarla pazarlık yaptım v.b. birde üstüne üstelik çok düşük km sadece 3 aylık bir cbf250 çok kelepir fiyata gelince elime cbf250 almıştım. onu da 1 yıl kullanıp satıp cbf500 almıştım. cbf500 alırken er6n ile hemen hemen aynı fiyatlardaydılar. er6n ve cbf500 arasında çok fazla gidip gelmiştim. Ama Honda'nın servis ve yedek parçada sıkıntı yaşatmayacağını düşünmem ve motoru uzun yol ağırlıklı kullanmayı düşünmem sebebiyle cbf500 almıştım (cbfin ouruşu bana er6n den daha rahat gelmişti. birde ben yuvarlak far hastasıyım).
6.benimki yoğurdum ekşi dememek değil. Benim yoğurdum zaten ekşi değil. Cbf500 ile ilgili istediğiniz yerde istediğiniz yazılan, çizilen ne varsa okuyun. Hiçbir kronik sorunu olmayan nadir modellerden biridir. Kolay kolay arıza yapmaz. Açıkçası ben ağrıza yapanını şimdiye kadar görmedim. Biri çıksın bana desin ki cbf500 ün şusu kötü tamam diyeyim haklısınız sonuna kadar. Gerçi er5 içinde kronik problem var demedim. Duymadım da. Ama kullanımla alakalı bağzı şeyler hoşuma gitmedi.
acun, sen ne alem adamsın ya

. hatırlarsın sen eski topikleri :wiinkk: Sendeki nedir bu Honda düşmanlığı anlamadım. Gerçi aman sen binme boşver. Alamadın gitti şu Bandit'i :mrgreen::mrgreen: Alda sende kurtul bizde kurtulalım

her konu altında Bandit diye yırtık cepten çıkan parmak gibi fırlıyosun :cherry: Bu arada kafa grenajlı makine tamamen keyif meselesi. Evet kafa grenajı çoook işe yarıyor. Ama rüzgar yemeği göze almayan naked kullanmasın derim. Benim şahsi fikrim budur. Kafa grenajlı makinelere itirazım yok ama onlarda tam naked değil.
Yinede sizin dediğiniz gibi olsun. Er5 daha iyi, fiyatı daha düşük, görüntüsü daha güzel. Hem yakıt göstergesi bile var

CBF500 ün yakıt göstergesi bile yok. Sürekli yolda kalıyoruz benzinimiz bitip

r: