Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar aranızda sym gts 250 sini satmak isteyen varmı istanbul eyüpte ikamet ediyorum düşük kmli olmak kaydıyla almak isterim af buyurun forumun tamamını okuyamadım birisi lütfedip kronik sorunu olup olmadığını yazabilirmi acaba

üzerinde biraz oynanılırsa belki birşeyler çıkar ondan mustafa .
o fotoğraf ile biraz çirkin.

@serkanyeliz

laleli tarafında otoparkı olan eleman sen miydin ?

İTALYAN MALI
GİVİ SR233M - SYM JOY RIDE EVO 250 ÇANTA BAĞLANTI DEMİRİ
KDV DAHİL
60 EURO ( 8 TAKSİT )
54 EURO ( PEŞİN )​

BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN
0212 216 20 16
0554 880 05 75

ANES MOTOR - BEŞİKTAŞ

arkadaşlar aranızda sym gts 250 sini satmak isteyen varmı istanbul eyüpte ikamet ediyorum düşük kmli olmak kaydıyla almak isterim af buyurun forumun tamamını okuyamadım birisi lütfedip kronik sorunu olup olmadığını yazabilirmi acaba

40 km hızla giderken ellerini saldınmı motorun direksiyonu deli gibi sallar.
benim şahit oldugum tek sorunu buydu. hepsinde bu olay oluyor.

acun0 kadeş diyorki: antep şivesi ile tercüme edeyim:cherry:
yolda giderken ellrini bıraktıgın zaman kellesi maymun gibi oynuyomuş:queen:
siz siz olun motorun kafasını sıkı tutun:silent:

üzerinde biraz oynanılırsa belki birşeyler çıkar ondan mustafa .
o fotoğraf ile biraz çirkin.

@serkanyeliz

laleli tarafında otoparkı olan eleman sen miydin ?

hayır ben değilim zaten laleide otoparkım olsa gider 0 km alırdım uygun fiyata ve düşük kmde olmak kaydıyla motorunu istanbul avrupa tarafından satan varsa ilgileniyorum ve benim 150 zc satılıktır bilginize

arkadaşlar mümkün olduğunca ucuzundan ve sağlamından ve az kullanılmışından:) gts250 almayı düşünüyorum. şu an değil ama birkaç ay sonra satmayı düşünen varsa beni dürtsün:)

bende sym joyride 200 var segman istiyor motor benim 600 lira civarında tutar dediler. motorun motorunu komple degistirsem ne kadar tutar asagı yukarı aynı tutarsa yenisini alayım en azından sıfır gibi olur motor? fiyatını bilen varmı?

motorun kaç yaşinda kaç kmde dostum hormu kullaniyorsun..Anlayacağin kısa yoldan motor ömrünü kaba taslak öğrenmeye çalişiyorumda :)

motorun kaç yaşinda kaç kmde dostum hormu kullaniyorsun..Anlayacağin kısa yoldan motor ömrünü kaba taslak öğrenmeye çalişiyorumda :)

2006 model 22.000 de motor benim sorun segman degilmis conta yakmıs yalnız heraret yaptımıs olabilirmisim usta öyle dedi. daha yaptırmadım yaza dogru yaptıracagım insallah.... ben motorun ikinci sahibiyim ilk sahibi nasıl kullandı bilmiyorum ama ben hor kullanmıyorum ani hızlanma yapmam 2 kişiden fazla asla binmem v.s.

benım gts de öyle bı sallama hiç olmadı..

serkan yelız düsünürsen benım gts yi satabilirim. 2010 model beyaz renk.

eşimi işten çıkartıyorlar malesef gts 250 hayallerim en erken bahara kaldı ama taksit senet yaparım dersen olabilir ben kredi kartı kullanmıyorum daha doğrusu kullanmayı bilmediğimden iptal ettim bir dahada tövbe dedim senetle satarsan olur yoksa canın sağolsun bahara kadar beklerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar