araziye hiç girmedim, jantları sm olduğu için yamulursa acırım, bu versiyon zaten cadde için tasarlanmıştır, lastikleri yarış motorlarınınkini andırır, düz desenlidir, cross gibi girinti çıkıntısı yoktur, sırf bu yüzden titreşim çok çok azdır ...
ben marmara bölgesinden henüz çıkamadım, istanbul tekirdağ, izmit gibi yerlerin çevresine gitmişliğim var, motoru ne kadar zorlarsan zorla az yakıyor, sırf bu yüzden değiştiremiyorum, 2.8 lt gibi bir tüketimi var, gezilere topluca gidiyoruz, eninden sonunda ayrı yere hep beraber ulaşıyoruz, bazıları iki katı benzin yakınca ne gerek varmış onları almaya diyorum, ancak araçları sollarken, tam gaz giderken elbette 250cc 17-20hp lik motorlarla bir fark oluyor, usta motorcuysan o farkı virajlarda kapatırsın, iki kişi performans düşüşü kesinlikle yok, yokuşlarda da tıkanmıyor ama 125cc olduğunu hissettiriyor, performans olarak çok fazla bir beklenti olmamalı, az yakıyor, sürüşü rahat, epey yüksek ve iri motor, dökülen bir parçası yok, bana güven veriyor, 80-90'la istediğim yere yorulmadan gidebilir bir havası var, zorlarsan yokuş aşağı 125-130, düzde 115-120 de yaptırırsın ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
bu arada bozuk toprak yola illa ki girmişliğim var, diğer motorlar çok yavaşlayıp sürücüler böbrek taşı düşürmeye başlarken ben hızımı kesmemişimdir, amortisörleri sayesinde konforlu sürüşe devam etmişimdir, gezi motoru alıp yavaş giderim az yaksın diyorsan alabilirsin, bir sonraki motorum bmw f650 olabilir o da sadece sırf sabit hızda 3.8 lt tüketim değerine ulaştığı içindir ...