Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor siyahsa al derim başka renk iş yapmaz gerçi road star al o fiyata ama seçim senin olmazsa motorcuya götür

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

arkadaşlar motor üstüne resimler görüyorum bazen bu resimleri nerden bulalbilirim bi harley resmi bulsam süper olacak road starın yanlarına yapıştırmayı düşünüyorun bilgisi olan varmı

Selamlar arkadaşımın roadstar ına ön çamurluk lazım nerden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.İzmir deyim özelden de mesaj atabilirsiniz bordo renkli motoru.

merhaba

arkadaşlar forumun ilk sayfalarında servis konusunda yoğun sıkıntı varmış, şimdi durum nasıl acaba, ben bisan fabrikayı aradım ilgili kimseye ulaşamadım, bağlıyoruz diyorlar telefona kimse çıkmıyor. internet sitesi çok kötü, yani bisan gibi bir firmanın böylemi sitesi olmalı. bir iki bayiyi aradım fiyat ve taksit için telefonlara çıkanlar başkaları, bayi listesi de güncel değil. hyosung gv 250 ekonomik olarak bana uygun olmadığı için bisan düşünüyorum. acaba fiyat konusunda bilgi verebilecek var mı? teşekkürler

Dostum şu anda bisan firması bu motora destek vermeyi bıraktı. Lifan kendi çabalarıyla yürümeye çalışıyor ama sanırım bürokratik engellere takılıyorlar. servis konusuna gelince 0 km motor bulunamadığı için garanti kapsamı denen bir şey yok maalesef :) işinin ehli iyi bir usta ile sorunalrınızı giderebilirsiniz.

Bu arada yedek depo sorunumu çözdüm hortumlar ters bağlanmış bende. zaten hep yedek depo konumunda gidiyormuşum. hortumalrın yerini değiştirdim. yedekte ve pri konumunda gidebiliyorum.

sağlıcakla.

teşekkür ederim

cevap için teşekkürler. ne yapacağımı şaştım, hyosung bütçemi aşıyor bu durumda regal raptor araştırmak uygun olacak gibi.

cevap için teşekkürler. ne yapacağımı şaştım, hyosung bütçemi aşıyor bu durumda regal raptor araştırmak uygun olacak gibi.

regalin de servisi kimdir nedir bellli değil ki. ithalatçı firmanın web sitesine giriyosun herhangi bir bilgi yok. ben yedek parça konusunda bisanı daha avantajlı görüyorum çünkü 3-4 firma farklı adlarda getirdiler ülkeye dolayısıyla birinde olmazsa ötekinde parça var.

ots

Bu arada yedek depo sorunumu çözdüm hortumlar ters bağlanmış bende. zaten hep yedek depo konumunda gidiyormuşum. hortumalrın yerini değiştirdim. yedekte ve pri konumunda gidebiliyorum.

sağlıcakla.

Barış iyiki aldın bu motoru senin sayende bizim problemlerde çözülüyor bendede aynı sorun vardı bende hortumların yerini değiştireyim bide dikkat edersen motordaki problemlerin çoğu burda toplanırken yapılan hatalardan kaynaklanıyor

Geçenlerde Hava soğukken motoru test edeyim dedim yolda gene sapıtmaya başladı söylediğin hava ayarını yarım tura yakın Sağa çevirdim tamamen düzelmedi ama bayya azaldı şimdi bi yarım tur daha çevireceğim ama tekrar sökmeye üşeniyorum motorun çekişide az bişey yükseldi

Barış iyiki aldın bu motoru senin sayende bizim problemlerde çözülüyor bendede aynı sorun vardı bende hortumların yerini değiştireyim bide dikkat edersen motordaki problemlerin çoğu burda toplanırken yapılan hatalardan kaynaklanıyor

Geçenlerde Hava soğukken motoru test edeyim dedim yolda gene sapıtmaya başladı söylediğin hava ayarını yarım tura yakın Sağa çevirdim tamamen düzelmedi ama bayya azaldı şimdi bi yarım tur daha çevireceğim ama tekrar sökmeye üşeniyorum motorun çekişide az bişey yükseldi

:) Abi dediğin gibi garip montaj hataları çıkıyor zaman zaman. Umarım sizdeki sıkıntı da bu yöndedir ve düzeltirsiniz.

ots

motor siyahsa al derim başka renk iş yapmaz gerçi road star al o fiyata ama seçim senin olmazsa motorcuya götür

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

arkadaşlar motor üstüne resimler görüyorum bazen bu resimleri nerden bulalbilirim bi harley resmi bulsam süper olacak road starın yanlarına yapıştırmayı düşünüyorun bilgisi olan varmı

Selam Harley bilmiyorum ama Burda bizim motorların orjinali olan viragonun çıkartması var

http://www.motoliz.com/index.php?p=list&k_id=3401&kn=Xv+250+Virago&pk_id=2

merhaba arkadaşlar cuma günü 5000 km'de bir bisan roadstar 250 sahibi oldum :)
şimdilik gayet güzel gidiyor umarım sorunsuz bir şekilde yollarda devam edebilirim :)

Hayırlı olsun dostum... kazasız belasız...

eyw saolasın :)

herşeyi orjinal değişeni yok. bujileri deiştirmeyi düşünüyorum. aynı zamanda 6000 e gelmek üzere ve yağını da değiştirecem. tavsiye ettiğiniz marka söleyebilirmisiniz? yoksa motor ustalarına mı bırakayım??
teşekkürler şimdiden

Görüntü güzel güle güle kullan dostum. Depodaki alev deseni pek bana uymuyor :) Motorda çanta demiri var mı ? Eğer yoksa amortisörlere değen çanta zamanla yırtılıyor.

Teşekkür ederim, üzerindeki çıkartmalar aldığımda vardı benim de pek içime sinmedi onlar, motorun deposuna deri kılıf takacam ozaman doğal olarak kapanacak hem depo için de daha sağlıklı sanırım :) ejderha deseni çok kötü ama :queen: :farao: neyse oraya da bişeyler uydururuz zamanla :cherry:

hayırlı olsun, güle güle kullan allah kaza bela vermesin

teşekkürler
bugün kaza yapıyordum ama bir taxi yüzünden. birden önüme atladı beni gördüğü halde. ani fren ile zorla durdum kaydım az. adama bağırmaya başlarken birden tüydü ortadan. :pr: motosikletlerin de yolda gitmek için hakkı vardır, nedir bu eziyet?
kazasız belasız sürüşler herkese. taksi, dolmuş, minibüs, otobüs, kamyon ve kamyonet. özellikle bunlara dikkat etmek gerek :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar