Günaydınlar, bol kazançlı güzel günler.. 
Başkanım ( Bora abim ) istanbul daki motor fuarına geçen sene gittiğimizde önümüzdeki sene motorlarla fuara gelelim diyen abilerim olmuştu öyle bir düşünce hala varmı ? yoksa uçak biletlerimizi alıp paşa, paşa gidip gelelim mi ?
Zaman
24 Şubat 2011 Perşembe, 10:00 - 27 Şubat 2011 Pazar, 20:00
Yer İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11
CNR EXPO Fuar Merkezi 34149
şubatta motorsiklet fuarı mı olur ya mayısa alacaklar şunu paşa paşa gidecez motorlarla offf ne güsel olurdu...
Merhaba arkadaşlar,
İyi geceler, Erzurum' dan selamlar.
Burası buz gibi. Adana' nın gözünü seveyim bee.
evet beyler ÇARŞAMBA TOPLANTIMIZIN murat arkadaşımızın yeni mekanını hayırlı olsuna hemde katkıda bulunulması açısından orada yapılmasına karar vermeyi uygun görmekteyim.sizlerde hemfikirseniz orada buluşalım derim.:cat:
evet beyler ÇARŞAMBA TOPLANTIMIZIN murat arkadaşımızın yeni mekanını hayırlı olsuna hemde katkıda bulunulması açısından orada yapılmasına karar vermeyi uygun görmekteyim.sizlerde hemfikirseniz orada buluşalım derim.okadar:cat:
gunaydın
muratın yerini tarif edermisiniz
Günaydın Adanalı doslar hayırlı günler hayırlı çalışmalar
walla ben bir defa gece nisan sonu mayıs başı gibi boluyu geçtim. Tam korumalı değildi kıyafet o gün ölmedim ya daha ölmem. ankaraya vardığımda yatağa girdim heralde 1 buçuk saat sonra felan hala bacaklarım buz gibiydi zaten ısınmadan uyumuşumAslında haklısın ortam. Mis gibi gidilir mayıs ayında. Şubat ayında motorlarla gitsek bile Bolu yu geçerken buz tutmayalım :queen: